پس از شهادت رئیس دولت سیزدهم در حادثه سقوط بالگرد در جنگلهای ارسباران، کمتر کسی تصور میکرد که با توجه به اراده نظام در یکسان سازی نهادهای حاکمیتی، یک اصلاح طلب تایید صلاحیت شود و بتواند در کارزار انتخاباتی شرکت کند.
«مردم سالاری» پایبندی رئیس جمهوری به وعدههایش را بررسی میکند
دروغ تندروها به مردم درباره اقدامات دولت
30 آذر 1403 ساعت 23:28
پس از شهادت رئیس دولت سیزدهم در حادثه سقوط بالگرد در جنگلهای ارسباران، کمتر کسی تصور میکرد که با توجه به اراده نظام در یکسان سازی نهادهای حاکمیتی، یک اصلاح طلب تایید صلاحیت شود و بتواند در کارزار انتخاباتی شرکت کند.
گروه سیاسی- رحمان زینالدین: پس از شهادت رئیس دولت سیزدهم در حادثه سقوط بالگرد در جنگلهای ارسباران، کمتر کسی تصور میکرد که با توجه به اراده نظام در یکسان سازی نهادهای حاکمیتی، یک اصلاح طلب تایید صلاحیت شود و بتواند در کارزار انتخاباتی شرکت کند.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،از آن غیرقابل تصورتر، پیروزی همان فرد بود که همگان فکر میکردند از نامزدهای منتسب به اصولگرایی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم ناآشناتر است و اقبال عمومیندارد، همین تفکر بود که یکی از نامزدهای تندرو جریان اصولگرایی که لقب تانک انقلاب را باخود یدک میکشد متوهمانه گفت که به اذن خداوند نمیگذارد پزشکیان رئیس جمهوری شود، اما با پویشی که میانسالان و نسل انقلاب به راه انداختند، وی توانست رقبای اصولگرای خود که بعضا هم یا برچسب حمایت از دولت قبل را بر پیشانی داشتند و یا خود را اصولگرای اصیل میدانستند، پشت سربگذارد و به عنوان نهمین رئیس جمهوری اسلامیایران، مسئول تشکیل دولت چهاردهم شود.
اتفاقات عجیب از اولین روز حضور پزشکیان در پاستور
وی در جریان انتخابات ریاست جمهوری تا توانست از مردم حمایت کرد، از معیشت مردم گرفته تا آزادیهای اجتماعی و سیاسی آنها. اما از اولین روزحضورش در قامت ریاست جمهوری اتفاق تلخی در کشور از سوی دشمنان مردم ایران رخ داد تا ذهن وی را مشغول حواشی کرده و نتواند به وعدههایی که داده به سرعت جامه عمل بپوشاند.
این اولین روزهای حضور وی را میتوان با اوایل انقلاب مقایسه کرد که وقتی دشمنان ملت ایران دیدند که نظامیجدید با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامیدر ایران پرچم آزادگی و حل مشکلات مردم را برافرااشته ترسیدند و از همان روزهای اول نقشه شوم خود را اجرا کردند تا اینکه به دوران دفاع مقدس ختم شد و ملت ایران هزاران شهید در راه وطن را تقدیم آرمانهای خود کردند.
البته در آن زمان دشمنان داخلی که مردم شکستهای سختی خورده بودند مانند مجاهدین خلق(منافقین) یا از کشور فرار کردند و به دشمنان ملحق شدند یا در پستوهای خود خزیده و در حال طراحی نقشههای شوم بودند.
دوستان وطنی، دشمنان ملت
ولی امروز دشمنان دولت در مناصب حساس کشور حضور دارند و همیشه در حال توطئه و گمراه کردن افکار عمومیهستند. از جمله این اقدامات میتوان به پست فضای مجازی حمید رسایی از اصولگرایان تندرو مجلس اشاره کرد که چند روز قبل بعد از حضور پزشکیان دربرنامهای که عکسی از همسر و فرزندان فوت شده اش، نشان دادند از فرط دلتنگی گریه کرد و این نماینده تندرو نوشت: «واضح است که گریه همیشه نتیجه دلتنگی نیست، گاهی نشانه استیصال و درماندگی است به دلیل ضعف و نابلدی در پذیرش کاری که توانایی انجامش را نداشته.»
یا توئیت امیرحسین ثابتی یارنزدیک سعید جلیلی که علیه دولت همواره اقدام به راه اندازی جنجالهای سیاسی به نفع خود و دوستان هم گروهی اش دارد و اخیرا با توجه به ناترازیهای به وجود آمده ناشی از مشکلاتی که دولت پیشین به ارث گذاشته نوشته است که دولت چهاردهم در انجام وظایف خود کوتاهی و ترک فعل کرده است.
این سخنان ناشی از فرار به جلویی است که نمیخواهند گریبان دولت سیزدهم و کارنابلدی دولت پیشین را نشان دهد. درباره کمبود سوخت در نیروگاهها و به تبع آن عدم تولید برق مناسب در کشور که باعث خاموشیهای مداوم شده است، این نماینده حداقلی مجلس در توئیت خود هرگز اشارهای نکرده است که پیش از استقرار دولت چهاردهم، مدیران نالایق دولت پیشین تمامیذخایر سوخت کشور از جمله گازوئیل را به بهانه اینکه خزانه خالی به دولت بعد تحویل ندهند، به فروش رسانده و هیچ ذخیره سوختی در کشور وجود ندارد تا دولت بتواند با استفاده از آنها برای مردم و صنایع انرژی پایدار تامین کند.
این افراد از جمله حمید رسایی بیشتر به دنبال دامن زدن به حواشی برای دولت هستند تا اینکه ذهن آنرا برای رسیدگی به مشکلات مردم درگیر کنند. رسایی که بیشتر نگران حضور ظریف در دولت است انگار هیچکاری ندارد جز اینکه علیه دولت سخنرانی کند یا توئیت بزند.
یا اینکه یکی از اعضای برجسته گروه پایداری یعنی محمود نبویان که در جریان سفرعراقچی وزیر خارجه ایران به سوریه وی را همراهی میکرد و در زمان دیدار با وی مبهوت عظمت اسد شده بود، هیچ سخنی درباره عدم تعامل این رهبر کشوری که جان جوانان ایرانی مدافع وطن برای حفظ حکومتش در سرزمینش ریخته شده بود با ایران نمیگوید و یا عنوان نمیکند که چندین بار رهبر معظم انقلاب در جریان سفرهای بشار اسد به ایران به وی توصیه کرده بود که با تمامیگروهها و اقوام و مذاهب سوری با مدارا برخورد کند و در دام سرویسهای خراجی گرفتار نشود و در نظام حاکم، شروع به تغییر را کلید بزند.
قضاوت با مردم است
اگر نمیدانستند که در عصر دیجیتال و آزادی رسانهها مردم به راحتی حرف راست را از دروغ میتوانند تشخیص دهند، فریاد میزدند که چه نشسته اید، دولت پزشکیان وا داد و یکی از محورهای مقاومت از دست ایران خارج شد. اما بعد از سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با اقشار مختلف مردم درباره سوریه و تاکید ایشان بر درس گرفتن از وقایع اخیر در این کشور، مجبور به سکوت شده اند اما همه براساس شناختی که از این گروه دارند، میدانند که چند روز دیگر توپخانه دروغ آنها دوباره روشن خواهد شد و علیه دولت کار خواهد کرد.
از سوی دیگر جناح موسوم به اصولگرا به دنبال این است که به هرشکلی که شده در شرایط بحرانی امروز کشور همچنان برطبل بی کفایتی دولتی بزنند که بعد از شهادت مرحوم رئیسی، مدیران نالایق که به تعبیر رهبر کبیر انقلاب (ره) حتی عرضه گرداندن یک نانوایی را هم ندارند، در ماههای پایانی اقدام به زدن چوب حراج به داشتههای ملت کردند، ولی میخواهند کاسه و کوزههای اقدامات ناثواب خود در نیمه اول سال را برسر دولتی بیاندازند که تا گریبان درگیر مسایل کوچک و بزرگ داخلی و خارجی است.
پزشکیان برسرعهد خود، گردش را گرو گذاشته است
اما با تمامیاین اوصاف شامگاه سه شنبه رئیس کل بانک مرکزی که وی نیز اتفاقا از منصوبان دولت پیشین است و این روزها با افزایش نرخ دلار درگیر است، در گفت وگویی اظهار داشت که «در جلسات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مطرح شد که در جهت کاهش کسری بودجه دولت ۱۵ میلیارد دلار به ۱۲ میلیارد دلار کاهش یافته و سه میلیارد دلار دیگر را با عرضه در سامانه نیما در جهت تامین بخشی از کسری بودجه دولت، عرضه شود. اما زمانی که برنامه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با حضور رئیس جمهوری ارائه شد، دکتر پزشکیان گفتند که معیشت مردم مهمترین موضوع برای من
است. بنابراین رئیس جمهوری با کاهش میزان ارز کالاهای اساسی و دارو مخالفت کردند و همچنان بر روی ۱۵ میلیارد دلار تاکید شد و رئیس جمهور و تیم اقتصادی دولت دستور دادند که همچنان باید ۱۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی تامین شود.»
این سخن فرزین میتواند نشان دهد که با وجود تمامیاین مشکلات در کشور و خارج از کشور از انتخاب ترامپ، وقوع قریب الوقوع وعده صادق 3، تهدیدات اتمیاسراییل و آمریکا و همچنین تهدیدات اروپا درباره بازگشت به مکانیسم ماشه، بیاثر شدن برجام، ناترازی در تمامیبخشهای زندگی مردم از اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، علمی، ورزشی و ... همچنان مسعود پزشکیان رئیس دولت چهاردهم برهمان عهدی که با مردم بسته است، مانده و مردم برای وی مهمترین دغدغه هستند.
کد مطلب: 228830