کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

انتخابات شوراها و حماسه در شهر

احمد صابری ظفرقندی

22 خرداد 1392 ساعت 16:41


تا انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا فرصت کوتاهی باقی است و بسیاری از افراد دغدغه ی امروزشان پیروزی خود یا کاندیدای مورد نظرشان در انتخابات است اولین گام ما برای خلق حماسه، شرکت در انتخابات است. شرکت مردم در انتخابات به منظور انتخاب افرادی با دغدغه ی خدمت و شرکت کاندیداها در این عرصه با هدف شور آفرینی و ارایه ی راهکارها و برنامه های حل مشکلات شهری و مردم. نویسنده در این مجال قصد بررسی اجمالی وظایف مردم و کاندیداها وفق بضاعت خویش را دارد:
۱- انتخاب افراد اصلح:
در طول سال های گذشته در برخی از شهرهای کوچک و بزرگ شوراهایی با رای مردم بر سر کار آمدند که متاسفانه کارنامه های درخشانی از خود نداشتند و در نهایت مردم از آنها ناامید شدند. اما باید توجه داشت این افراد هم همچون سایر افراد خدوم و خدمتگزار توسط رای مستقیم مردم انتخاب شده بودند. بنابراین آنسان که رهبر معظم انقلاب انتخابات شوراهای اسلامی را نیز برای کشور حائز اهمیت و نمایش حضور مستقیم مردم در اداره امور شهری برشمردند امروز بر همه ی ما فرض و واجب است که در خصوص افرادی که قرار است تصمیمات خرد و کلان شهرمان را عهده دار بشوند تحقیق کنیم و آن افراد اصلح را انتخاب کنیم.
۲- انتخاب بدون انتظار:
در انتخاب خود انتظار امتیازی ویژه از کاندیداها نداشته باشیم که به علت آن امور شخصی ناگزیر به آنها رای دهیم. تنها دغدغه ذهنی مان پیشرفت شهرمان باشد و فقط به این فکر کنیم که آیا این شخص یا اشخاص مورد نظر ما توانایی مدیریت شهری را با معیارهای قرآنی و ایمانی دارند؟
۳- بهترین راهنمای انتخاب:
تنها به دلیل همسایگی یا همشهری بودن یا صرف شناخت ظاهری و سطحی به کاندیدایی رای ندهیم. معیارهای خود را با معیارها و تعاریف رهبری معظم هم سو قرار داده و معیارها و تعاریف رهبر کبیر را که در بیانات و کلام گهربارشان بارها به آنها اشاره شده فصل الخطاب قرار دهیم.
۴- ارایه برنامه های آینده و پرهیز از سیاهنمایی:
کاندیداهایی که همچون گلادیاتور با سایر کاندیداها جنگ می کنند مشخصا برای قدرتمندی و قدرتنمایی وارد عرصه ی انتخابات شوراها شده اند.کاندیدای شهری اسلامی رفتاری اسلامی و رفتاری مذهبی باید داشته باشد. بدگویی و سیاه نمایی عملکرد شورای سابق از رفتارهایی است که در چارچوب دین و شریعت پاکمان نمی گنجد. همچنانکه رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخاب رییس جمهور نظرشان بر نداشتن نقاط ضعف و داشتن نقاط قوت دولت قبلی بود در این خصوص نیز بایستی واقع بین بود و نقاط قوت همه افرادی که حسب بضاعت خود قدمی برای شهرمان برداشته اند را دید و گام های بعدی را با استفاده از تجربات قبلی پیمود. در این خصوص نیز افرادی که به هر نحوی قصد تخریب چهره های خدوم شهری را دارند خیلی قابل اعتماد نیستند.چراکه امر نظارت بر عملکرد شوراها متولیان خاص خود را دارد و در صورت لزوم اقدامات لازم انجام شده یا انجام خواهد شد.کاندیداها باید به معرفی برنامه های آتی خود بپردازند.
۵- نیاز مبرم به برنامه های قرآنی و فرهنگی:
امروز نسبت به هر روز دیگری به چهره های قرآنی و فرهنگی در سطح شهر نیاز داریم. چرا که در این عرصه های تهاجم فرهنگی و هجمه های گوناگون عقیدتی و فکری در سطح شهرهایمان کمتر به این نکته توجه می شود.البته عمده علت آن حرکت مسوولین خدوم شهری برای ارتقای سطح خدماتی بوده که بحمدلله اکنون حاصل کوشش آنان در فضای ظاهری شهر، خدمات رفاهی ، فضای سبز، حمل و نقل ، امنیت و بسیاری از موارد اینچنینی متبلور است.بنابراین از این پس بایستی توجه مضاعفی به قرآن و عترت در سطح شهر صورت پذیرد.چراکه فضای شهر رو به پیشرفتمان اگر عطرآگین به قرآن و عترت شود تیرهای ناچیز دشمنان عرصه ی تهاجم فرهنگی بی اثر خواهد بود.


کد مطلب: 33488

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/note/33488/انتخابات-شوراها-حماسه-شهر

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir