مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: طی پنج سال آینده کل فاضلاب استان تهران تکمیل خواهد شد اما برای انجام این کار به ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
; ?>; ?>
فاضلاب تهران چه زمانی تکمیل میشود؟
14 مهر 1397 ساعت 14:14
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: طی پنج سال آینده کل فاضلاب استان تهران تکمیل خواهد شد اما برای انجام این کار به ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: طی پنج سال آینده کل فاضلاب استان تهران تکمیل خواهد شد اما برای انجام این کار به ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
محمدرضا بختیاری امروز در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه آب و فاضلاب در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر زمان تکمیل شبکهی فاضلاب استان تهران گفت: فاضلاب شهر تهران نسبت به فاضلاب استان تهران پیشرفت بسیار خوبی دارد. اما در استان تهران تنها هشت درصد شبکه فاضلاب اجرایی شده و این در شرایطی است که میانگین کشوری در این حوزه ۴۸ درصد است.
وی با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته در این بخش اظهار کرد: قرار شده طی چند ماه آینده اقدام جدی در این بخش صورت گیرد؛ به گونهای که ۱۰ تصفیهخانه ظرف مدت چهار تا پنج ماه آینده عملیات اجرایی آن کلید خواهد خورد.
بختیاری با اشاره به مشکلات مالی موجود در این بخش گفت: به دلیل مشکلات مالی دولت نمیتوانیم اعتبار مورد نیاز این بخش را از طریق اعتبارات دولتی تامین کنیم؛ لذا به دنبال جذب منابع از طرق دیگر هستیم.
وی درخصوص پیشرفت فاضلاب در شهر تهران نیز گفت: ۶۵ درصد از شبکه فاضلاب تهران اجرا شده اما میزان تصفیه خانهها با میزان شبکه برابری ندارد که باید طی یک سال آینده این توازن را ایجاد کنیم
وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر برنامه شرکت آبفای تهران برای رسیدن به تنش آبی صفر تا سال ۱۴۰۰ گفت: طی برنامه ریزیهای صورت گرفته چهار پروژه را برای اجرای این طرح در نظر گرفتهایم تا بتوانیم تنش آبی را به حداقل برسانیم و مقرر شده که تا آن زمان تصفیه خانه ششم و تصفیه خانه هفتم، کارهای اجرایی به اتمام برسد علاوه بر این نیز به دنبال اتمام تونل لارد کلان، و اتمام خط دوم طالقان به تهران هستیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: با اجرای این پروژهها میزان ۲۵۰ میلیون متر مکعب به منابع آب تهران اضافه میشود که از این طریق میتوانیم تنش آبی را تا سال ۱۴۰۰ به نقطه صفر برسانیم.
وی در خصوص میزان ذخیره آب در استان تهران گفت: در بخش شهری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب مصرف آب و دربخش روستایی ۹۰ میلیون متر مکعب آب مصرف میشود که این عدد در شهر تهران معادل یک میلیارد و ۶۰ میلیون متر مکعب است، گفت: که ۷۰ درصد از این آب از آبهای سطحی و ۳۰ درصد از آبهای زیر زمینی تامین میشود.
بختیاری با اشاره به آغاز سال آبی جدید گفت: میزان بارندگی درسال آبی گذشته ۲۶۰ میلیمتر بود که این عدد نسبت به سال قبل از آن که عدد ۳۳۰ میلی متر بود ۲۰ درصد کاهش داشت که این عدد، قابل توجه است اما با اقدامات مدیریتی که صورت گرفت با مشکلاتی همچون قطع آب و کاهش فشار مواجه نبودیم و فقط در غرب استان تهران آن هم به دلیل قطع برق چالشهایی به وجود آمد.
به گفته وی، در حال حاضر میزان ذخیره آب در سطحهای تهران ۶۱۰ میلیون متر مکعب است که نسبت به سال قبل که عددی معادل ۷۹۸ میلیون متر مکعب بوده حدود ۱۹۰ میلیون کسری آب داریم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به پیشبینی بارش برای امروز و فردا گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته در این مدت ۲۰ میلیمتر بارندگی خواهیم داشت و که با این شرایط به نظر میرسد سال آبی خوبی را آغاز کردهایم.
وی در خصوص میزان مصرف آب در استان تهران برای فضای سبز گفت: ۲۰۰ میلیون متر مکعب برای فضای سبز آب مصرف می شود که شهرداری در برخورد با چاههای غیر مجاز عملکرد خوبی را داشته است.
بختیاری درباره آخرین پیشرفت طرح قمر بنیهاشم گفت: این طرح تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان سال این پیشرفت به ۸۵ درصد خواهد رسید و پیش بینی میشود که طرح رینگ تهران در اواسط سال ۹۹ به طور کامل تکمیل شود.
به گفته وی، طبق پیش بینی سازمان هواشناسی برای استان تهران از لحاظ میزان بارندگی سال نرمالی را پیشرو خواهیم داشت که اگر مشترکان نیز مدیریت مصرف را لحاظ کنند با مشکل خاصی در تامین آب مواجه نخواهیم شد.
کد مطلب: 95230