رييسجمهور در ادامه نشست خبري خود، در برابر پرسش خبرنگار شبكه جهاني سحر، درباره حذف گروهك منافقين از ليست تروريستها توسط آمريكا پاسخ داد: دامنه حلقههاي طراحي آنها وسيعتر از اين حرفهاست كه راجع به دلار و ارز و اين موارد گفته ميشود و دنبال كارهاي ديگري هم هستند و به همين خاطر اين گروه را از ليست ترويستها خارج كردند.
به گزارش ايسنا،احمدينژاد با تاكيد بر اينكه "احمدينژاد هيچ وقت دروغ نميگويد"، گفت: راستش را بخواهيد اينكه آمريكا منافقين را از ليست تروريستها خارج كرده است، باعث خوشحالي ماست چون اگر بنا بود تبليغات و خرج كنيم و به دنيا بگوييم دولت آمريكا حامي اصلي تروريسم است و با استاندارد دوگانه برخورد ميكند بايد ۵۰۰ ـ ۶۰۰ ميليارد دلار خرج ميكرديم اما حالا خودشان مفت و مجاني اين كار را كردند.
وي با تاكيد بر اينكه حذف گروهك منافقين از ليست تروريستها را توسط آمريكا رسما محكوم ميكنيم و اطلاعيه خواهيم داد، تصريح كرد: اينكه تصور كنيم با ابزار گروهي كه منفور ملت ايران است و محبوبترين رئيسجمهور و نخست وزير تاريخ اين كشور را در همين ساختمان به آتش كشيده به هدف ميرسيم اشتباه است. بايد بدانند كه از اين تنور آبي گرم نميشود يعني چيزي گيرشان نميآيد جز ضرر. شايد آنها هم مثل برخي از دوستان ما قدرت تحليلشان را از دست دادهاند.
به گزارش ايسنا، احمدينژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار آريا در رابطه با طرح پيشنهاد مذاكره با آمريكا توسط احمدينژاد در سازمان ملل و واكنشهاي مصرف در برابر آن گفت: هر اتفاقي ميافتد در فضاي رسانهاي ميافتد و يك جملهاي صادر ميشود تا به آن ور دنيا برسد صدجور اين جمله بالا و پايين ميشود.
رئيسجمهور با تاكيد بر اين كه هيچ وقت پيشنهاد مذاكره ندادهام تصريح كرد: سوال خبرنگار اين بود آيا شما با آمريكا گفتوگو ميكنيد؟ من چه بايد پاسخ ميدادم؟ آيا كسي ميتواند در عرصه بينالمللي بگويد من اهل گفتوگو نيستم؟ كدام آدم عاقلي چنين جوابي ميدهد؟ عرصه بينالملل يعني گفتوگو. اصل بر گفتوگو و رابطه است، مگر اين كه استثنايي اتفاق بيافتد مثل رژيم صهيونيستي كه ما آن را به رسميت نميشناسيم و با آن رابطه نداريم.
وي با اشاره به اينكه پرسش آنها در مورد افغانستان بود، تصريح كرد: من پاسخ دادم ما گفتوگو ميكنيم چون نميتوانيم بگوييم كه گفتوگو نميكنيم، اما در شرايط عادلانه و احترامآميز. يعني حقوق ملت ايران را بپذيرند و به ملت ايران احترام بگذارند و از موضعي كه دارند پايين بيايند و حرف بزنند. در اين صورت فكر نميكنم كسي در ايران مخالف باشد. يعني ملت ايران نميتواند مخالف گفتوگو باشد، اما شرايط گفتوگو مهم است.
احمدينژاد افزود: هميشه گفتهام اگر رفتارشان را اصلاح كنند و حقوق ملت ايران را به رسميت بشناسند و شرايط گفتوگو را رعايت كنند اصل بر گفتوگوست. چون تاريخ روابط ما معلوم است، و اين روشن ميكند كه چه كسي بايد رفتارش را اصلاح كند پس بايد در شرايط برابر بدون توسعهطلبي و زورگويي جلو آيند. اينكه ميگويند بايد داوطلبانه بيايي و با ما گفتوگو كنيم حرف زشتي است كه به هر ملتي بگويند بخصوص به ملت ايران، چون ملت ايران هزاران سال بوده است در حالي كه اينها نبودهاند و تازه پيدا شدهاند.
احمدينژاد تاكيد كرد: نه قطع گفتوگو اصالت دارد و نه درگيري، بلكه در مناسبات جهاني، اصل بر گفتوگو و تفاهم و همكاري است، مگر استثنايي وجود داشته باشد كه به رفتارها برميگردد.