کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آنچه در مورد آلرژی‌های چشمی باید بدانید

22 فروردين 1397 ساعت 14:43

عضو هیأت اجرایی کنگره بهاره چشم‌‌پزشکی با اشاره به استفاده خودسرانه برخی افراد از قطره‌های چشمی برای رفع آلرژی، گفت: این مسئله سوراخ شدن قرنیه را می‌تواند به همراه داشته باشد.


عضو هیأت اجرایی کنگره بهاره چشم‌‌پزشکی با اشاره به استفاده خودسرانه برخی افراد از قطره‌های چشمی برای رفع آلرژی، گفت: این مسئله سوراخ شدن قرنیه را می‌تواند به همراه داشته باشد.
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، محمدزارع جوشقانی در آستانه برگزاری همایش بهاره چشم پزشکی در ارتباط با آلرژی‌های چشمی در فصل بهار اظهار داشت: این آلرژی در میان کودکان به ویژه پسرها شیوع بیشتری دارد و از سن 3 تا 5 سالگی آغاز و ممکن است به طور متوسط تا 10 سال ادامه داشته باشد.

وی افزود: شدت آلرژی می‌توانند کم یا زیاد باشد و گرده گیاهان و هوای آلوده عامل حساسیت آلرژی در چشم به شمار می‌رود. همچنین قرمزی، خارش و ترشح چشمی از علائم ابتلا به آلرژی بوده که این ترشحات اصولاً موکرسی و عفونی نیست.

این فوق‌تخصص چشم اضافه کرد:‌ درمان آلرژی در افراد بسته به شدت آن بوده و داروهای مختلفی برای درمان این افراد استفاده می‌شود. ولی به طور کلی درمان اصلی دور کردن فرد از محیط حامل آلرژی است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: بسیاری از این افراد زمانی که آلرژی آنها رفع شد داروهایی با توانایی و دوز کمتر برایشان ارائه می‌شود تا از آلرژی مجدد پیشگیری شود. در برخی افراد نیز ممکن است هر دو نوع داروهای پیشگیرانه و درمان‌کننده لازم باشد.

جوشقانی در پاسخ به اینکه برخی افراد برای رفع آلرژی چشم خود با چای یا آب و شامپو شست‌وشو می‌دهند و آیا این موضوع می‌تواند مؤثر باشد،‌گفت: شست‌وشو و تمیز کردن چشم موردی ندارد ولی بهتر است از آب ولرم که قبلاً‌ جوش آمده و سرد شده استفاده شود و از مصرف خودسرانه دارو به شدت پرهیز شود.

وی بیان داشت:‌ اکثر مردم قطره‌های چشمی را تحت عنوان قطره‌های استریل می‌شناسند در حالی که داروی مؤثره این قطره‌ها متفاوت است و می تواند حاوی کورتن انتی بیوتیک و داروهای دیگر باشد.

عضو هیأت اجرایی کنگره بهاره چشم‌پزشکی ادامه داد: مردم باید در مصرف خودسرانه داروهای چشمی حتماً احتیاط کنند و این موضوع را با مشاوره پزشکی انجام دهند چرا که مصرف خودسرانه می‌تواند عوارضی همچون ایجاد آب مروارید، آب سیاه، حساسیت به دارو در چشم، کاهش دفاع موضعی چشم، ورود میکروب‌های فرصت طلب به چشم، عفونت و سوراخ شدن قرنیه را به همراه داشته باشد.


کد مطلب: 84721

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/84721/آنچه-مورد-آلرژی-های-چشمی-باید-بدانید

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir