مصطفی کواکبیان، نماینده مجلس شورای اسلامی مهمان دومین روز اردوی آموزشی-تشکیلاتی حیات طیبه در سالن شهید آوینی دانشگاه آزاد واحد فیروزکوه بود و در این جلسه سخنرانی کرد. کواکبیان ابتدا با تبریک سالروز ولادت امام موسی کاظم (ع) برگزاری چنین اردوهایی را باعث افزایش تعامل و نشاط دانشجویی دانست و گفت: عمل صالح هر فرد به همراه ایمان به باورهای اعتقادی زمینهساز حیات طیبه است.
مصطفی کواکبیان، نماینده مجلس شورای اسلامی مهمان دومین روز اردوی آموزشی-تشکیلاتی حیات طیبه در سالن شهید آوینی دانشگاه آزاد واحد فیروزکوه بود و در این جلسه سخنرانی کرد. کواکبیان ابتدا با تبریک سالروز ولادت امام موسی کاظم (ع) برگزاری چنین اردوهایی را باعث افزایش تعامل و نشاط دانشجویی دانست و گفت: عمل صالح هر فرد به همراه ایمان به باورهای اعتقادی زمینهساز حیات طیبه است.
به گزارش مردمسالاری آنلاین وی با عقلانی خواندن تاسیس دانشگاه آزاد از سوی آیتالله هاشمی رفسنجانی ادامه داد: دانشگاه آزاد به منظور پاسخگویی به نیازهای علمی و جبران کاستیهای دانشگاههای دولتی تاسیس شد و از این جهت حرکتی عقلانی و بسیار مثبت بود.
کواکبیان با اشاره به سیاستهای جدید دانشگاه آزاد و تغییر مدیریت گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یادگار مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی است و نام و خاطره ایشان همواره با این دانشگاه توام است لذا نباید تبلیغ کرد که دانشگاه آزاد در مسیر هاشمی زدایی قرار گرفته است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به وضعیت فراکسیونهای مجلس و تصمیم گیریهای بهارستان در رابطه با موضوعات مختلف افزود: در مجلس سه فراکسیون اصلی داریم، فراکسیونهای ولایی، مستقلین و اصلاحطلبان، اما فراکسیونی که حائز اکثریت باشد نداریم، چرا که اصلاحطلبان نهایتا ١٢٠ نفر هستند و اکثریت برای یک فراکسیون در مجلس فعلی وقتی اتفاق می افتد که فراکسیون مستقلین که حدود 40 نفر آنان در لیست انتخاباتی اصلاحطلبان بودند و هم اکنون پس از عکس یادگاری زنبیل خودشان را جای دیگر میگذارند همراهی نمایند اما متاسفانه فراکسیون مستقلین دارای ثبات نیستند و براساس منافع موردی و گاهی منطقهای حرکت میکنند.
کواکبیان با اشاره به جلسات رای اعتماد به وزرا گفت: در جریان جلسات رای اعتماد به وزرا فراکسیونها در انتخاب بعضی وزرا یک دست نبودند، مثلا در انتخاب بیطرف فراکسیون ولایی و مستقلین مخالف بودند و ما موافق اما در انتخاب وزیر ارتباطات فراکسیون اصلاحطلبان مخالف و فراکسیون ولایی و مستقلین موافق بودند. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لابیگری های وزرا با نمایندگان در جریان جلسات رای اعتماد گفت: بیطرف فرد صادقی بود اما نتوانست لابی خوبی داشته باشد. رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت ترجیح منافع ملی بر منافع شخصی و حوزه انتخابیه در فعالیتهای پارلمانی تاکید کرد و گفت: متاسفانه رگههایی از منطقهگرایی در جریان رای اعتماد مشاهده شد. کواکبیان در ارتباط با حسن روحانی افزود: به نظر من روحانی مشی اصلاح طلبی پیش نخواهد گرفت یک چهره شاخص اصلاحطلب حزبی وجود ندارد.
دبیر کل حزب مردمسالاری در پایان با اشاره بر لزوم انتخاب کابینه حزبی گفت: در حال حاضر این اتفاق در دولت روحانی نیفتاده ولی ما باید در مسیر توسعه سیاسی و تحزب در کشور گام برداریم. بعد از پایان سخنرانی کواکبیان، پرسش و پاسخ های دانشجویی آغاز شد و نمایندگان و اعضای تشکلهای مختلف سوالات خود را از این نماینده مجلس پرسیدند. سوالات مطرح شده توسط دانشجویان حول مسائل مختلفی از جمله موضوع حصر، مشکلات اقتصادی، معیشتی، برجام، انتخابات و ... بود. شایان ذکر است کواکبیان در پاسخ به یکی از دانشجویان که مدعی شد رئیسجمهور در جلسه اخیر شورایعالی امنیت ملی هیچ اقدامی برای رفع حصر نداشت و این موضوع بیانگر آن است که موضوع حصر صرفا یک مصرف انتخاباتی داشت گفت: بنده بر این باورم رئیسجمهور قطعا به دنبال رفع حصر بوده و تلاش میکند این موضوع حل و فصل شود اما قبول دارم باید ایشان با صراحت موضعگیری نموده و حداقل از طریق دبیر شورای عالی امنیت چند روایتی از تصمیمات اخیر این شورا را شفافسازی نماید. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان آخرین تحولات مربوط به برجام گفت: علیرغم پیشبینی ناپذیر بودن ترامپ خوشبختانه اتحادیه اروپا از اجرای کامل برجام حمایت میکند اما لابی صهیونیستها و افراطیون آمریکا و شیوخ مرتجع منطقه با آن مخالفند لذا برجام ستیزی متعلق به آمریکاست و نه پنج کشور دیگر.