دکتر مصطفي کواکبيان در ديدار با جمعي از اصلاحطلبان تربت حيدريه اظهار کرد: من اعتقاد دارم که شعارهاي دولت روحاني را بايد با سرافرازي محقق کنيم، اين مساله تا حدودي به خود دولت بر ميگردد، چرا که حتما دولت بايد در کابينه خود تحولات جدي ايجاد کند. اکنون که 3 سال از عمر دولت گذشته، تغيير در بدنه دولت الزم و ضروري است.
دکتر مصطفي کواکبيان در ديدار با جمعي از اصلاحطلبان تربت حيدريه اظهار کرد: من اعتقاد دارم که شعارهاي دولت روحاني را بايد با سرافرازي محقق کنيم، اين مساله تا حدودي به خود دولت بر ميگردد، چرا که حتما دولت بايد در کابينه خود تحولات جدي ايجاد کند. اکنون که 3 سال از عمر دولت گذشته، تغيير در بدنه دولت الزم و ضروري است.
به گزارش پایگاه خبری فریادگر، دبير کل حزب مردمسالاري ادامه داد: البته اين تغيير به صورت ديگري هم ممکن است ايجاد شود مثال نمايندگان به وزرا راي عدم اعتماد دهند که اين امر به مصلحت دولت نيست، به همين دليل دولت خود بايد به فکر باشد. کواکبيان با تاکيد بر اينکه رويکرد فراکسيون اميد در مجلس بيشتر اقتصادي باشد تا سياسي خاطرنشان کرد: ما معتقد نيستيم که توسعه سياسي مقدم بر توسعه اقتصادي است، بلکه بر اين باور هستيم که بين توسعه سياسي و توسعه اقتصادي بايد توازن ايجاد شود. وي ادامه داد: به عبارتي مشکل مردم در شرايط فعلي آن نيست که حزب به خوبي در جامعه جا نيفتاده است، مردم مشکل معيشتي دارند.
البته اين که ميگوييم رويکرد ما اقتصادي است اين امر به معناي آن نيست که ما توسعه سياسي را مدنظر نداشته باشيم. نماينده مردم تهران در دهمين مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: به طور مثال هماکنون در هر خانواده 2 الي 3 فارغالتحصيل بيکار وجود دارد، اين مشکل بايد زودتر حل شود. اينگونه زمينهها موجب ميشود برخي از يارانه 5 برابري سخن به ميان آورند، چرا که زمينه اجتماعي آن مهيا است. وي با بيان اينکه وجود شوراي سياستگذاري در کنار شوراي هماهنگي در انتخابات ضرورتي نداشت، عنوان کرد: در واقع شوراي سياستگذاري باعث شد که ما همچنان نگاه مان به اشخاص باشد تا احزاب و به همين دليل ما کارويژه احزاب را جدي نگرفتيم.
دبير کل حزب مردمسالاري با اشاره به اينکه به اعتقاد بنده بايد موانع رشد احزاب را ابتدا بين خودمان جست و جو کنيم، عنوان کرد: در برخي از استانها همچون استان فارس که شوراي سياستگذاري وجود نداشت و تنها شوراي هماهنگي فعال بود، توانست بيشترين نماينده اصلاحطلب را وارد مجلس کند، چرا که وجود اين دو نهاد در کنار هم بيشتر به درگيريهاي داخلي و اختلافات دامن ميزد. کواکبيان تصريح کرد: حزب مردمسالاري يک حزب فصلي نيست، چرا که در بدترين شرايط فعاليت خود را تداوم بخشيده و مويد اين امر برگزاري کنگره در سال 88 است. در آن زمان که همه احزاب به خواب رفته بودند، حزب مردمسالاري نخستين حزبي بود که در مجلس عنوان کرد ما با صندوقهاي راي قهر نيستيم، هر چند که آن زمان هم ليست دست و پا شکسته داديم. نماينده مردم تهران در دهمين مجلس شوراي اسلاميبا تاکيد بر اينکه فصل انتخابات بايد فصل گلريزان احزاب باشد، يادآور شد: برخي معتقدند که مجلس دهم بايد همچون مجلس ششم باشد، ما و حتي دکتر عارف به چنين چيزي معتقد نيست، بلکه مجلس دهم بايد اهل تعامل با دولت باشد و در چارچوب نظام حرکت کنيم تا که بار ديگر پديده اي با عنوان احمدينژاد ايحاد نشود. وي با بيان اينکه از 9 نفر هيات رئيسه مجلس گذشته 7 نفر آن تهراني بودند، خاطرنشان کرد: ما به چنين روندي ايراد وارد ميدانيم، چرا که نگاه ما جامع است.
دبير کل حزب مردمسالاري ادامه داد: برخي از خانمهاي نماينده در مجلس نهم، بنده را به فمينيست اسلامي بودن متهم ميکردند، حال بعيد است يک نماينده زن اين گونه در دفاع از مقام زن برآيد و درست بر تضاد حق يک زن راي دهد، اينگونه نگاهها به حل مسائل حوزه زنان، بايد اصالح شود، ما در اين زمينهها مشکل داريم. کواکبيان در بخش ديگري از اين ديدار با اشاره به اينکه شکي نيست که رکود اقتصادي وجود دارد و اين اقدام نيازمند طرح ضربتي است، تصريح کرد: تغيير در مجلس ضرورت دارد، حال بايد به اين مهم توجه داشت که دموکراسي هميشه به معناي بالا رفتن نيست بلکه به معناي پايين آمدن هم است، از اين رو برخي بايد در راستاي اين مهم گام بردارند تا اين تغيير محقق شود. ما هم بايد تلاش کنيم که با تدوين يک برنامه منظم اين تغيير ايجاد شود. مدير مسئول روزنامه مردمسالاري خاطرنشان کرد: سه گونه نماينده مستقل در مجلس وجود دارد، نخست آنان که با وزش باد جهتشان تغيير پيدا ميکند و هر طرف که اکثريت را داشت به آن سمت حرکت ميکنند دوم آنان که به رغم داشتن خميرمايه اصلاحطلبي به دليل ترس از برخي مجموعهها مستقل شدند و سرانجام هم مستقلين واقعي هستند. کواکبيان در پايان اين نشست پاسخگوي برخي سوالات اصلاحطلبان تربت حيدريه بود. وي در پاسخ به سوال يکي از حضار مبني بر اينکه تربت حيدريه خواستار تشکيل استان خراسان مرکزي است، يادآور شد: مقام معظم رهبري بعد از تشکيل استان البرز عنوان کردند که ديگر نيازي به تشکيل استان جديد احساس نميشود.