رئیس سازمان خصوصیسازی با بیان اینکه در مزایدهها آنچه از شناسنامه خریدار متوجه میشویم این است که بیش از 90 درصد واگذاریها با استقبال بخش خصوصی واقعی مواجه میشود، گفت: اما اینکه در مراحل بعدی این سهام به چه کسانی فروخته میشود، هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است، بر این اساس میتوان گفت که خریداران سهام شرکتهای دولتی در مرحله اول بخش خصوصی واقعی است.
عبدالله پوری حسینی در مورد واگذاری سهام شرکت های دولتی بابت رد دیون گفت: با توجه به مصوباتی که از قبل وجود داشت در سال گذشته سهام شرکت های دولتی به رد دیون اختصاص یافت و سازمان خصوصی سازی مجبور به اجرای مصوبه بود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اما امسال هیچ سهمی از شرکت های دولتی بابت رد دیون به صورت مستقیم واگذار نشده است، افزود: البته منابع حاصل از واگذاری ها به این بخش تعلق گرفته است.
وی در مورد واگذاری سهام به بخش خصوصی واقعی گفت: در عرضه ها و مزایده هایی که سازمان خصوصی سازی انجام می دهد، آنچه از شناسنامه خریدار متوجه می شویم این است که بیش از ۹۰ درصد واگذاری ها با استقبال بخش خصوصی واقعی مواجه می شود.
پوری حسینی با بیان اینکه اما اینکه در مراحل بعدی این سهام به چه کسانی فروخته می شود، هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است، اظهارداشت: بر این اساس می توان گفت که خریداران سهام شرکت های دولتی در مرحله اول بخش خصوصی واقعی است.
معاون وزیر اقتصاد در مورد واگذاری سهام به سرمایه گذاران خارجی عنوان کرد: این موضوع مورد تشویق دولت است و نیت دولت و سازمان خصوصی سازی از این تشویق این است که حضور سرمایه گذاران خارحی با خود سرمایه، دانش فتی، ماشین آلات، بازار خارجی، نوسازی و بازاریابی به همراه دارد.
رئیس سازمان خصوصی سازی در مورد نقش این سازمان در لایحه خروج غیرتورمی از رکود دولت عنوان کرد: به لحاظ ماهیتی و محتوایی اینکه دولت قصد دارد بدهی خود را به بانکها بپردازد، نیازمند تامین مالی است که یکی از این منابع تامین مالی که در قانون بودجه امسال هم مورد تاکید قرار گرفته است، خصوصی سازی است.
وی اضافه کرد: بر این اساس در قانون بودجه سهمی برای سازمان در نظر گرفته شده است که باید به تعهدات خود در این زمینه عمل نمائیم و ۱۰۰ درصد اهداف تعیین شده در بودجه را محقق کنیم.