کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

داروهای تایید نشده به مبتلایان ابولا داده می شود

18 شهريور 1393 ساعت 11:23

سازمان بهداشت جهانی 10 روز پیش هم گفته بود ویروس ابولا ممکن است در غرب آفریقا بیش از 20 هزار تن را آلوده کرده باشد و شمار مبتلایان ممکن است چهار برابر مواردی باشد که رسما به ثبت رسیده است.


سازمان بهداشت جهانی در گزارشی با بیان اینکه به بیماران مبتلا به ابولا داروهای تایید نشده داده می شود هشدار داد: ابولا به صورت تصاعدی در لیبریا گسترش یافته و احتمالا در یکماه آینده هزاران مورد جدید به مبتلایان در آفریقا افزوده می شود زیرا روش های معمول کارایی لازم را برای جلوگیری ازشیوع نداشته است.

به گزارش فریادگر؛ این سازمان بین المللی تاکید کرد: اقدامات برای مهار شیوع بیماری باید تا چهار' افزایش یابد تا سرعت همه گیری کاهش یابد.

براساس این گزارش در حال حاضر لیبریا در میان سایر کشورهای آفریقایی بالاترین آمار مبتلایان را دارد. دراین کشور تخت بیمارستانی کافی برای بیماران وجود ندارد و حتی تعداد آمبولانس ها هم دیگر کفاف حمل و نقل بیماران را نمی دهد، به همین دلیل از تاکسی و خودروهای کوچک برای این کار استفاده می شود که این موضوع خود عامل شیوع بیشتر بیماری است.

شیوع ویروس ابولا در غرب آفریقا که از حدود پنج ماه پیش آغاز شده، تاکنون جان بیش از سه هزار نفر را گرفته که یک هزار و ۹۰ نفر آن در لیبریا بوده است. این بیماری در گینه ۵۱۷، سیرالئون

۴۹۱ و نیجریه نفر هم دیده شده است.

طبق این گزارش تاکنون ۷۹ نفر از کارکنان بهداشت و درمان هم به این بیماری مبتلا شده اند.

سازمان بهداشت جهانی ۱۰ روز پیش هم گفته بود ویروس ابولا ممکن است در غرب آفریقا بیش از ۲۰ هزار تن را آلوده کرده باشد و شمار مبتلایان ممکن است چهار برابر مواردی باشد که رسما به ثبت رسیده است.

این سازمان برای مقابله با ابولا خواستار اختصاص ۴۸۹ میلیون دلار در ۹ ماه آینده شده و گفته بود به ۷۵۰ کارشناس بین المللی و ۱۲ هزار کارمند محلی در غرب آفریقا نیاز دارد.

سازمان بهداشت جهانی می گوید اگر ایمنی و تاثیر واکسن های آزمایش شده در حیوانات قطعی شود، فورا در کشورهای غرب آفریقا به کار گرفته خواهد شد.

سازمان بهداشت جهانی ماه پیش شیوع این بیماری را که واکسن و دارو ندارد 'وضعیت اضطراری بین المللی' دانست و با توجه به بالا بودن موارد مرگ، استفاده از داروهای آزمایش نشده را برای درمان آن عملی 'اخلاقی' ارزیابی کرده بود.

این سازمان پیشتر گزارش داده بود که ابولا درمان ندارد از این رو تشخیص زودهنگام آن در نجات جان بیماران اهمیت حیاتی دارد. میزان مرگ بر اثر این بیماری می تواند تا ۹۰ درصد برسد اما در شیوع اخیر میزان مرگ و میر ۵۵ درصد بوده است.

دوره نهفته بیماری حدود سه هفته است. بیماری با علائمی شبیه آنفلوآنزا شروع می شود، به همراه تب بالا و اسهال و استفراغ، و در نهایت به خونریزی داخلی یا خارجی، لخته شدن خون در تمام بدن، از کار افتادن ارگان های متعدد و مرگ منجر می شود.

ویروس ابولا در سال ۱۹۷۶ ابتدا در خفاش میوه شناسایی شد. این خفاش بجز زیستگاه طبیعی اش در کارخانه های پنبه پاک کنی هم زندگی می کند. البته خفاش تنها میزبان ویروس ابولا نیست و در حیوانات دیگر از جمله میمون ها نیز دیده می شود.

مردم مناطقی از آفریقا از این خفاش ها و میمون تغذیه می کنند و گاهی گوشت آنها هم به فروش می رسد و به این ترتیب ویروس به انسان منتقل می شود.

انتقال ویروس از طریق تماس مستقیم با ترشحات فرد یا حیوان مبتلا (ادرار، مدفوع، خون، اسپرم و استفراغ یا جنازه) است.
منبع: ایرنا


کد مطلب: 41159

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/41159/داروهای-تایید-نشده-مبتلایان-ابولا-داده-می-شود

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir