نمایندگان عضو جبهه پایداری برای نامهای که به هاشمیرفسنجانی هشدار میدهد در انتخابات ریاستجمهوری نامزد نشود امضا جمع میکنند
«نه» مجلس به نامه «هاشمی» نیا
18 ارديبهشت 1392 ساعت 18:28
نمایندگان عضو جبهه پایداری برای نامهای که به هاشمیرفسنجانی هشدار میدهد در انتخابات ریاستجمهوری نامزد نشود امضا جمع میکنند
روزنامه بهار نوشت: نمایندگان عضو جبهه پایداری برای نامهای که به هاشمیرفسنجانی هشدار میدهد در انتخابات ریاستجمهوری نامزد نشود امضا جمع میکنند. نامهای که با پررنگشدن علایم نامزدی اکبر هاشمیرفسنجانی در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم جدیتر پی آن گرفته شد. دیروز نیز با اوجگرفتن احتمال نامزدشدن اکبر هاشمیبهرمانی از طرف جبهه اصلاحات، برخی نمایندگان عضو جبهه پایداری که از نزدیکان آیتالله مصباحیزدی هستند، بر شدت تلاششان برای افزایش امضا پای نامه تهدید هاشمی افزودند. تلاشی که روحالله حسینیان و کریمقدوسی از اعضای جبهه پایداری در مجلس سر دمدار آن بودند.
گفته میشود مخالفان حضور هاشمی، در نامه خود خطاب به رییس مجمع تشخیصمصلحت نظام گفتهاند اگر نامزد انتخابات شود افشاگریها علیه او و خانوادهاش آغاز میشود. امضاکنندگان این نامه اکثرا از طیف نزدیک به جبهه پایداری هستند؛ رهبری معنوی این جریان آیتالله مصباحیزدی است.
«سیدمهدی موسوینژاد»، نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به واکنش نمایندگان به اظهارات اخیر آیتالله هاشمیرفسنجانی درباره مقام عظمی ولایت و مسئله فلسطین، گفت: «۹۰ نماینده در نامهای درصدد پاسخگویی منطقی و مستدل به اظهارات رییس مجمعتشخیصمصلحت برآمدند که تعداد نمایندگان امضاکننده در حال افزایش است.» با وجود آنکه موسوینژاد از افزایش امضاها خبر میدهد، خبرهای رسیده از مجلس شورای اسلامی حاکی از این است که این نامه با استقبال دیگر نمایندگان روبهرو نشده است و اکثریت مجلس از امضای نامه خودداری کردهاند. فراکسیون اکثریت مجلس یا همان فراکسیون رهروان ولایت در گفتوگو با بهار نهتنها امضای این نامه را رد کردند که به دفاع از هاشمی نیز پرداختند.
این روزها خبرها از جبهه اصلاحات حاکی از این است که یکی از دو نامزد حداکثری این جریان در انتخابات یازدهم حضور خواهد داشت. هرچه خبرها موثقتر میشود و سایه حضور پررنگتر، اظهارات علیه نامزد حداکثری از سوی چهرههای اصولگرا بیشتر میشود. اگر تا دیروز اهم انتقادها در ارتباط با سن رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، با قطعیترشدن حضور او انتقادها ابعاد گستردهتری پیدا کرد. این انتقادها از سوی جریان پایداری سنگینتر از دیگر جریانهاست.
سال ۸۴ نیز هاشمیرفسنجانی با چنین چالشی مواجه شد. محمود احمدینژاد، نامزد مورد حمایت آیتالله مصباحیزدی، تمام اتهامات را متوجه او کرد و حالا، دیگر نزدیکان مصباحیزدی چنین رویهای را در پیش گرفتهاند؛ اتهامهایی که به توزیع چند صدهزار سیدی و بیاینه علیه هاشمی اوج گرفت. گفته میشود سیدیها و بیانیههای مشابهی نیز در صورت نامزدی هاشمی آماده توزیع است.
روز گذشته قاسم روانبخش یکی از شاگردان مصباحیزدی و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه در انتخابات ۹۲ بروز فتنه در حین انتخابات پیشبینی میشود، گفت: «هاشمی تصمیم دارد با بیان انتخابات آزاد فتنهگران را تحریک و احیا کند و طرفدارانش ممکن است با حضور در عرصه انتخابات و انصراف جمعی در روزهای پایانی مشروعیت انتخابات را زیر سوال ببرند.»
روانبخش با اشاره به فعالیت هاشمی در صحنه انتخابات ریاست جمهوی ۹۲ اظهار کرد: «چرا باید برخی اصولگرایان نسبت به اظهارات وزیر اطلاعات درباره هاشمی اعتراض کنند. پدر همه فتنهگران امروز مشخص است و سرچشمه تمام این برنامهها را همه میدانند.»
روانبخش با بیان اینکه هاشمی در دوران ریاستجمهوریاش تورم ۵۰درصد را بهراه انداخت امروز خود را منجی اقتصاد معرفی میکند، تاکید کرد: «هنوز یادمان نرفته که ارز در دولت هاشمی ۱۷برابر افزایش و در دولت احمدینژاد سهبرابر افزایش داشته، هنوز کوی طلاب مشهد، خاطرات چماقهایی را که بهدلیل تورم و تهدید اقتصادی خوردهاند فراموش نکرده و امروز هاشمی که خود در دولتش ۵۰درصد تورم داشت میخواهد منجی تورم ۳۵درصدی دولت احمدینژاد باشد. در سایت شخصی هاشمی شعری منتشر شده با این عنوان «دوباره خطبه بخوان ای یار» و در بخشی از این شعر آمده است «به انقلاب، به جمهوری اگر نیاندیشی» همانطور که مشاهده میکنید هیچ نامی از اسلام کنار جمهوری نیامده و چه ضرورتی دارد که این شعر در صفحه نخست سایت شخصی هاشمی بههمراه عکس وی منتشر شود، بهعقیده من بوی فتنه میآید.»
این نخستینبار نیست که هاشمی به دستداشتن در اعتراضات ۸۸ متهم میشود؛ چند روز پیش نیز آیتالله محمد خامنهای، ذوالنور و مهدی طائب او را چون روانبخش به دستداشتن در قضایای سال ۸۸ و حتی ارتباط با ایالات متحده متهم کردند. با این حال بهنظر میرسد که موج انتقادات به رییسجمهوری سازندگی از جبهه پایداری نیز پا فراتر میگذارد و دیگر نامزدها نیز میخواهند به صف معترضان حضور هاشمیرفسنجانی به انتخابات بپیوندند. محمدباقر قالیباف شهردار تهران در گفتوگو با فارس یکی از بزرگترین اشکالات و ظلم به انقلاب و فضای حرکت انقلاب را این میداند که دولت سازندگی کشور را از یک فضای مدیریت جهادی، از یک فرهنگ ایثار و خدمت، دوباره به همان فرهنگ و رویهای که متاثر از غرب و سرمایهداری بود، بازگرداند.
او همچنان رویکردهای آقای هاشمی در نسبت با ولایت را نیز مورد نقد میداند. اصولگرایان از حضور یک رقیب جدی میترسند.
آنها که تا دیروز رقابت را بین خود میپنداشتند و فرمان انتقاد از دولت را در دست گرفته بودند و به جلو میراندند امروز از فضای چند هفته پیش فاصله گرفته و نقدهای خود را از احمدینژاد و عملکردش و خصوصا جریان انحرافی بهسمت اصلاحطلبان با محوریت هاشمی و خاتمی بردهاند؛ خصوصا در این میان جبهه نوپای پایداری و نزدیکانش بیشتر از همه خطر اصلاحطلبان را جدی گرفته است.
شاید چون جبهه پایداری که از سوی اصولگرایان خیلی جدی گرفته نشده به این نتیجه رسیده است اگر رقیب قدرتمندی از سوی اصلاحطلبان به میدان آید جایی برای بازی در انتخابات ۹۲ نخواهند داشت و برای همین با قوت تمام به سوی مواجه با هاشمی رفتهاند؛ هرچند که نامه «هاشمی نیا»ی آنها از سوی اکثریت مجلس پاسخ نه گرفت. ثبتنام هاشمی قوت گرفته و موتور تخریب هم روشن شده. باید دید این موتور تا کی روشن میماند.
کد مطلب: 29562