کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: ما زیر بار زور و تحقیر نمیرویم، اما در عین حال اهل جنگ و دعوا و ستیز با جهان نیستم.
روحانی: اهل جنگ و دعوا با جهان نیستم
29 فروردين 1392 ساعت 19:52
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: ما زیر بار زور و تحقیر نمیرویم، اما در عین حال اهل جنگ و دعوا و ستیز با جهان نیستم.
به گزارش تسنیم, حجتالاسلام حسن روحانی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع تعدادی از مردم منطقه فلارد از توابع استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه روزهای سرنوشتسازی پیشرو داریم که آینده ایران در آن رقم میخورد، گفت: انتخابات آتی ریاست جمهوری نه فقط سرنوشت چهار سال آینده بلکه آینده دراز مدت کشور را تعیین میکند و آثار مطلوب یا نامطلوب یک دوره چهار ساله ریاست جمهوری، دهها سال در ایران باقی میماند.
وی افزود: سرزمین ایران به عنوان نگین درخشان قاره آسیا، در برههای از تاریخ نگین کل جهان بوده و تاسفآور است که امروز گرفتار مسائل جزئی و روزمره شدهایم.
عضو مجمع خبرگان رهبری اضافه کرد: در مسیر رسیدن به این منطقه، مردم از تاخیر در اجرای طرحهای وعده داده شده دولتی گلایه میکردند. آنها میگفتند چرا جاده مناسب ساخته نمیشود و طرحهای آبیاری با تاخیر مواجه است؟ خواسته آنها چیزی نبود که نتوان در سالهای اخیر به ثمر رساند. ایران پر افتخار و مردم شجاع، فداکار، پرتلاش و مستعد آن که نقصی برای انجام این کارها نداشتهاند اما چرا برخی کشورهای همسایه که از نظر استعداد، مردم آنها و از نظر منابع طبیعی، سرزمین آنها در سطحی به مراتب پائینتر از ایران قرار دارند، باید به وضعیت پیشرفتهتری برسند و حتی به محل اشتغال جوانان تحصیل کرده ایران و این استان تبدیل شوند.
روحانی سوءمدیریت را عامل هدر رفتن استعدادهای کشور دانست و گفت: برای بهرهوری بهتر استعدادها، نیازمند مدیریت صحیح و ایجاد محیط مناسب برای رشد هستیم.
وی در تبیین اهمیت محیط رشد استعدادها گفت: اگر آلبرت اینشتین در یک کشور عقب افتاده به دنیا میآمد، ممکن بود به جای نوآوری در فیزیک حداکثر به یک گلیم باف خوب تبدیل شود.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت گفت: لازمه رشد آن است که کارها به دست مردم سپرده شود و دولت در هر اموری دخالت نکند. مردم در کشاورزی و صنعت بهتر از دولت عمل میکنند، لذا دولت فقط باید حامی فعالیتهای اقتصادی مردم باشد. از مهندس نعمتزاده رئیس ستاد این جانب که پدر صنعت پتروشیمی ایران است، بپرسید که آیا دولت میتواند مدیر خوبی برای صنعت باشد یا مردم؟
روحانی افزود: یک فرصت استثنایی در ۲۴ خرداد ۹۲ در اختیار مردم ایران است تا برای آینده کشورشان تصمیم بگیرند. مردم به سوابق کاندیداها، برنامه و تیم اجرائی آنها توجه کنند تا گرفتار افراد نا مناسب و شعارهای توخالی نشوند.
وی ادامه داد: اگر یک مدیر خوب در کشور حاکم شود، همه مشکلات اعم از داخلی و خارجی و حتی تحریمها، قابل حل است. میتوان بنبستها را شکست و راه دستیابی مردم ایران به اهداف بلندشان را باز کرد. همه قفلها با تدبیر و امید باز میشود.
روحانی در ادامه سخنانش، از نجات اقتصاد کشور، احیای اخلاق در جامعه و تعامل سازنده با جهان به عنوان گفتمان و چارچوب برنامههای مورد نظر خود یاد کرد و گفت: با دعواهای بیجا، جناحبازی و پنجه در صورت هم انداختن، استعدادهای کشور تلف میشود و به جایی نمیرسیم لذا همه کسانی که عاشق این کشور و مردم هستند و شایستگی خدمت دارند، باید بتوانند بر مسندهای مدیریتی بنشینند.
روحانی با اشاره به سکوت شهید بهشتی در مقابل تهمتها به منظور تمرکز بر خدمت به مردم گفت: اگر برخی مسئولان، وقت خود را صرف جناحگرایی کنند، فرصتی برای حل مشکل مردم پیدا نمیکنند.
وی در تشریح برنامه خود در حوزه سیاست خارجی گفت: ما زیر بار زور و تحقیر نمیرویم، اما در عین حال اهل جنگ و دعوا و ستیز با جهان نیستم. هر دولتی به حقوق مردم ما احترام بگذارد، آماده تعامل با آن هستیم چراکه در دنیای امروز نمیتوان دور کشور دیوار کشید.
روحانی در پایان گفت: من خوشحالم که سخنان خود را از یک روستا آغاز کردم چراکه خود زاده یک روستا هستم و از سن ۱۰ سالگی کشاورزی کردهام و به روستا و روستاییان عشق میورزم، روستاییان دل پاکی دارند و آماده تلاش برای ساختن کشور هستند. بسیاری از شاگرد اولهای دانشگاهها و بزرگان تاریخ از همین روستا برخاستهاند. خوشحالم که کار را از سرزمین دلیران و پاکان شروع کردهام و به پیروزی امیدوارم، البته نه اینکه حسن روحانی پیروز شود، بلکه امیدوارم عقل بر شعار پیروز شود. به دنبال پیروزی کار و خرد جمعی در برابر تصمیم فردی هستیم. دنبال استقرار صداقت و اخلاق در برابر بد اخلاقی هستیم.
کد مطلب: 27836