کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد

8 ارديبهشت 1404 ساعت 12:00

سید عباس عراقچی تاکید کرد: ایران به اندازه کافی قدرتمند و به توانمندی‌های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران خارجیِ بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند.


به گزارش مردم سالاری آنلاین، وزیر خارجه ایران در ادامه این مطلب در شبکه ایکس نوشت: خیال‌پردازی اسرائیل که تصور می‌کند می‌تواند به ایران دیکته کند چه کاری انجام دهد یا ندهد، چنان با واقعیت فاصله دارد که ارزش پاسخگویی ندارد. با این حال، وقاحت نتانیاهو قابل توجه است که می‌خواهد به رئیس‌جمهور ترامپ دیکته کند که در دیپلماسی خود با ایران چه کاری می‌تواند یا نمی‌تواند انجام دهد!

وی در ادامه افزود: متحدان نتانیاهو در تیم شکست‌خورده بایدن—که در دستیابی به توافق با ایران ناکام ماندند— خیلی راحت مذاکرات غیرمستقیم ما با دولت ترامپ را به اشتباه به عنوان یک برجام دیگر جلوه می‌دهند.

عراقچی ادامه داد: اجازه دهید صریح باشم: ایران به اندازه کافی قدرتمند و به توانمندی های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران خارجیِ بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند. تنها امیدواریم همتایان آمریکایی ما نیز به همین اندازه استوار باشند. بسیاری از ایرانیان دیگر مطمئن نیستند که برجام کافی باشد. آنها به دنبال منافع ملموس هستند. هیچ چیز که متحدان نتانیاهو در تیم شکست‌خورده بایدن بگویند یا انجام دهند، این واقعیت را تغییر نخواهد داد.

وی تاکید کرد: نه تنها هیچ گزینه نظامی که قطعاً هیچ راه‌حل نظامی وجود ندارد. به هرگونه حمله بلافاصله پاسخ مشابه داده خواهد شد.


کد مطلب: 236324

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/236324/عراقچی-ایران-توانایی-خنثی-کردن-هرگونه-تلاش-خرابکاری-سیاست-خارجی-اش

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir