مذاکره با کشور غدار و جانی، بجز به قصد تحقق اهداف خود، پیچاندن دشمن و آرام کردن عاشقان مذاکره هیچ فایدهای ندارد و از ابزار فروپاشی نظامهاست.
کیهان: هدف آمریکا از مذاکره با ایران، تغییر نظام جمهوری اسلامی است
26 فروردين 1404 ساعت 8:30
مذاکره با کشور غدار و جانی، بجز به قصد تحقق اهداف خود، پیچاندن دشمن و آرام کردن عاشقان مذاکره هیچ فایدهای ندارد و از ابزار فروپاشی نظامهاست.
به گزارش مردم سالاری آنلاین، روزنامه کیهان نوشت: مذاکره واقعی، شباهت زیادی به ورزش کشتی دارد. هر طرف باید تلاش کند تا با شناخت قبلی از حریف، با توجه به توانمندیهای خود و نقاط ضعف طرف مقابل، بهدنبال امتیازگیری و احتمال ضربه فنی طرف مقابل باشد.
شوروی سابق، اوکراین، لیبی قذافی و سوریه اسد، با ضعفهای قدرت ملی و مذاکرات مستمر و فشرده، نقاط ضعفشان بهطور واضح و شفاف بر آمریکا برملا شد و ضربه فنی شدند.تردید نکنید که تمام هم آمریکا در تمام طول و دورههای مذاکره، استفاده از تجربیات گذشته و یا ترکیبی از آنها در شکست جمهوری اسلامی و همان تغییر نظام اسلامی است. هدف اصلی آمریکا همان regime change است.کد مطلب: 235475