کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نفس مذاکره اتمام حجتی از سوی ملت ایران است

20 فروردين 1404 ساعت 10:30

قائم مقام حزب موتلفه عنوان کرد: اگر تا امروز مذاکره با آمریکا به نتیجه نرسیده است ناشی از بدعهدی و بدقولی رژیم آمریکا و عدم رعایت معیارها و اصول مذاکره بوده است.


به گزارش مردم سالاری آنلاین، حمیدرضا ترقی قائم مقام حزب موتلفه پیرامون مذاکره غیر مستقیم ایران و آمریکا که روز شنبه در عمان برگزار می‌شود، گفت: مذاکره غیر مستقیم با آمریکا که عامل اصلی تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران هست و فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را به صورت غلط غیر صلح‌آمیز می‌داند، می‌تواند در شرایط کنونی و با پذیرش شیوه مذاکره از سوی ایران نقش مؤثری در کاهش شرایط روانی داخلی و خارجی پیرامون فناوری‌های هسته‌ای کشورمان دارد.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم به وعده‌های آمریکایی‌ها امید چندانی داشته باشیم افزود: به طور ویژه نمی‌توانیم روی وعده‌های ترامپ داشته باشیم اما نفس مذاکره اتمام حجتی از سوی ملت ایران است که برای حل این نوع مسائل همیشه آمادگی مذاکره در چهارچوب معیارهای ارزشی دینی خودمان را داریم.

طالبان به عنوان حکومت سرپرست افغانستان در اقدامی غیرمنتظره، کنترل پایگاه هوایی راهبردی «بگرام» را به آمریکا واگذار کرده است!

قائم مقام حزب موتلفه عنوان کرد: اگر تا امروز مذاکره با آمریکا به نتیجه نرسیده است ناشی از بدعهدی و بدقولی رژیم آمریکا و عدم رعایت معیارها و اصول مذاکره بوده است. دولت تلاش خود را برای حل مشکلات فی مابین در حد رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای به انجام می‌رساند و آزمون دیگری برای ملت است تا شناخت بیشتری نسبت به ماهیت آمریکا بعد از این مذاکره با وقوفی که به دست می‌آورند، پیدا کنند و بتوانند شناخت خود را نسبت به دشمنی‌های آمریکا افزایش دهند.

ترقی تاکید کرد: رشد، پیشرفت و تعالی نظام ما بستگی به ظرفیت‌های خودمان و تکیه به توانمندی‌های داخلی دارد و نباید به دیگران متکی باشیم و یا سرنوشت خودمان را با خواسته‌های قدرت‌های سلطه‌گر جهان گره بزنیم.

وی همچنین در رابطه با تأثیر مذاکرات ایران و آمریکا بر مسائل منطقه به ویژه بر روی رژیم صهیونیستی، یادآور شد: به طور طبیعی رژیم صهیونیستی با هرگونه حل و فصل مسائل ایران و آمریکا مخالف هست و سعی تشدید دشمنی‌ها و درگیری‌ها دارد.

قائم مقام حزب مؤتلفه گفت: اگر آمریکایی‌ها اطمینان حاصل کنند که فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و به سمت ساخت بمب هسته‌ای نمی‌رود بر اساس این باور آسیب زیادی به موقعیت اسرائیل خواهد خورد.


کد مطلب: 235086

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/235086/نفس-مذاکره-اتمام-حجتی-سوی-ملت-ایران

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir