; ?>; ?> مردم سالاری آنلاين - مهاجرانی: ما ملت صلح و مدارا هستیم ولی زیر بار قلدری نمی‌رویم - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مهاجرانی: ما ملت صلح و مدارا هستیم ولی زیر بار قلدری نمی‌رویم

30 اسفند 1403 ساعت 11:45

سخنگوی دولت چهاردهم گفت: ما ملت صلح و مدارا هستیم. ما ملت با عطوفت و مهربانی هستیم ولی زیر بار قلدری قاعدتا نمی‌رویم. مذاکره آدابی دارد و درث مذاکره دیپلماسی، با حفط آدابش، همواره باز خواهد بود.


فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت چهاردهم در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با پاسخ به نامه ترامپ و حضور نیروهای آمریکا در یمن و تهدیدات امنتی که اقدامات ایالات متحده آمریکا می‌تواند برای کشور ما داشته باشد، تصریح کرد: همان‌طور که وزیر امور خارجه و سخنگوی ایشان نیز اعلام کرده‌اند، در حال حاضر برنامه‌ای برای افشای محتوای نامه وجود ندارد. این نامه بررسی می‌شود و پاسخ با محتوا، در زمان مناسب و با شیوه‌ای که صلاح باشد، ارائه خواهد شد.

ما ملت با عطوفت و مهربانی هستیم ولی زیر بار قلدری نمی‌رویم

وی افزود: طبیعتاً ما، به شدت مردم اهل صلحی هستیم. در مقدمه کارم به عنوان سخنگوی دولت، درباره عملیات والفجر ۱۰ صحبت کردم و به یاد داریم که در این عملیات‌ها و دیگر عملیات‌های مختلف که بر ما تحمیل شد، چه تعداد شهید دادیم و چه قدر ایستادیم و  هزینه‌های عاطفی، احساسی، مالی و همه‌جانبه‌ای را پرداخت کردیم.

سخنگوی دولت تاکید کرد: لذا، ما ملت صلح و مدارا هستیم. ما ملت با عطوفت و مهربانی هستیم ولی زیر بار قلدری قاعدتا نمی‌رویم. مذاکره آدابی دارد و در مذاکره دیپلماسی، با حفط آدابش، همواره باز خواهد بود


کد مطلب: 234068

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/234068/مهاجرانی-ملت-صلح-مدارا-هستیم-ولی-زیر-بار-قلدری-نمی-رویم

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir