کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

شورای نگهبان تکلیف مالیات را مشخص کرد

21 اسفند 1403 ساعت 22:20

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از رفع ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر عایدی سرمایه در جلسه امروز کمیسیون اقتصادی خبر داد.


به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ مهدی طغیانی در توضیح جلسه امروز کمیسیون اقتصادی گفت: در این جلسه  ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری (طرح مالیات بر عایدی سرمایه) با بررسی و رفع شد.

بنابر روایت ایسنا، وی افزود: بخشی از این طرح مربوط به حکمرانی ریال خواهد بود و اینکه گردش پول در کشور شناسه دار و شفاف خواهد شد مبنی بر اینکه مبادلات مالی به چه شکلی، توسط چه افرادی و چگونه انجام می‌شود و در سامانه‌های مالیاتی هم ثبت می‌شود.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: اقلامی همچون ملک، خودرو، طلا، ارز، رمز ارز، رمز پول و رمز دارایی با در نظر گرفتن شروطی مشکل مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود منوط به اینکه این اقلام بیشتر از مصرف شخصی باشد. 


کد مطلب: 233577

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/233577/شورای-نگهبان-تکلیف-مالیات-مشخص

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir