کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

وعده کانادا برای پاسخ قاطع به تعرفه‌های آمریکا

23 بهمن 1403 ساعت 14:00

نخست‌وزیر کانادا سه‌شنبه اعلام کرد که در صورت لزوم به تعرفه‌های رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ «قاطعانه» واکنش نشان خواهد داد.


نخست‌وزیر کانادا جاستین ترودو در حاشیه اجلاس هوش مصنوعی پاریس گفت که تعرفه‌های جدید ترامپ «غیرقابل قبول» و «کاملاً غیرقابل‌توجیه» است.به گزارش سی‌تی‌وی کانادا، وی در مصاحبه با خبرنگاران گفت که دولت این کشور پیش از اجرایی شدن تعرفه‌ها با همتایان آمریکایی گفت‌وگو و بر تأثیرات منفی آن تأکید خواهد کرد.ترودو در ادامه افزود که در صورت لزوم «پاسخ ما قاطعانه و صریح» خواهد بود. نخست‌وزیر کانادا اظهار داشت:‌ «ما از کارگران کانادایی دفاع خواهیم کرد. ما از صنایع کانادایی دفاع خواهیم کرد.»

 دونالد ترامپ تعرفه‌های واردات فولاد و آلومینیوم را برای تمامی کشورها به شکل قابل توجهی افزایش داد. وی با امضای اعلامیه‌ای این تعرفه‌ها را از 10 درصد به 25 درصد رساند و همچنین استثنائات و سهمیه‌ها برای این دو فلز را لغو کرد.با تأیید مقام کاخ سفید این تعرفه‌ها از 4 مارس اعمال خواهند شد. به موجب تعرفه‌های جدید میلیون‌ها تن فولاد و آلومینیوم وارداتی از کانادا،‌ برزیل، مکزیک، کره‌ جنوبی و دیگر کشورهای جهان که قرارداد معافیت‌های گمرکی با آمریکا امضا کرده بودند، تنها در صورت پرداخت هزینه‌ای بیشتر می‌توانند وارد ایالات متحده شوند.


کد مطلب: 231882

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/231882/وعده-کانادا-پاسخ-قاطع-تعرفه-های-آمریکا

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir