; ?>; ?> مردم سالاری آنلاين - ظریف: برای تأمین امنیت‌مان نه نگران هستیم و نه وابسته به خارج/ الان نیاز داریم که یک گام به جلو برداریم - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ظریف: برای تأمین امنیت‌مان نه نگران هستیم و نه وابسته به خارج/ الان نیاز داریم که یک گام به جلو برداریم

20 بهمن 1403 ساعت 11:20

ظریف، معاون راهبردی رییس‌جمهور گفت: کشور ما توان تامین امنیت خود را بدست آورده است و دیگر برای تأمین امنیت‌مان نه نگران هستیم و نه وابسته به خارج. الان نیاز داریم که یک گام به جلو برداریم و بتوانیم برای تقویت بنیه اقتصادی و توان تکنولوژیکی‌مان تلاش کنیم و کار را به پیش ببریم.


به گزارش مردم سالاری آنلاین ،معاون راهبردی رییس‌جمهور گفت: بحث ما یک نگاه راهبردی است که الان ماشاءالله با این امکانات، کشور ما توان تامین امنیت خود را بدست آورده است و دیگر برای تأمین امنیت‌مان نه نگران هستیم و نه وابسته به خارج.

محمدجواد ظریف معاون راهبردی رییس‌جمهور در گفت‌وگو با ایلنا، در تشریح سیاست‌نامه‌‌ی وفاق که اخیرا با همت معاون راهبردی ریاست جمهور ارائه شده است و در پاسخ به انتقاداتی که گفته شده بود معاونت راهبردی تنها مسائل خارجی را مورد بررسی قرار می‌دهد،‌ گفت: اتفاقاً اگر همان متن سیاست‌نامه ما را از سایت‌ ما بردارید، قسمت آخر آن تماماً به سیاست داخلی مربوط می‌شود و اینکه در داخل باید چه کارهایی انجام دهیم. 

وی افزود: بحث ما یک نگاه راهبردی است که الان ماشاءالله با این امکانات، کشور ما توان تامین امنیت خود را بدست آورده است و دیگر برای تأمین امنیت‌مان نه نگران هستیم و نه وابسته به خارج.

معاون راهبردی رییس‌جمهور گفت: الان نیاز داریم که یک گام به جلو برداریم و بتوانیم برای تقویت بنیه اقتصادی و توان تکنولوژیکی‌مان تلاش کنیم و کار را به پیش ببریم.


کد مطلب: 231708

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/231708/ظریف-تأمین-امنیت-مان-نه-نگران-هستیم-وابسته-خارج-الان-نیاز-داریم-یک-گام-جلو-برداریم

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir