علاالدین بروجردی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره اینکه مطرح شد ترور دو قاضی دیوان عالی توسط یک عامل نفوذی صورت گرفته است و افکار عمومی مطرح میکند چرا همچنان نفوذ در کشور ما مطرح است و برای مقابله با آن چه باید کرد، گفت: بحث نفوذ یک پدیده ویژه کشور ما نیست و حتی در کشورهای بزرگ دنیا مانند آمریکا یا روسیه معمولا سرویسهای اطلاعاتی افرادی را به عنوان عامل خودشان به کار میگیرند یا در مراکز حساس نفوذ میدهند و گاهی دهها سال چنین افرادی در آن مراکز حساس به عنوان منبع اطلاعاتی سرویس عمل میکنند بنابراین این را باید بدانیم یک پدیده جهانی است نه یک پدیده ایرانی.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: باید قواعدی بر این موضوع حاکم باشد معمولا وقتی یک حادثهای اتفاق میافتد همه اقدام به بررسی میکنند تا زمانی که صحنه داغ است این بررسی و بحثها ادامه دارد و خود کمیسیون امنیت ملی هم ورود کرده است و فکر میکنم روز اول کاری هفته در این زمینه جلسهای برگزار میشود.
وی ادامه داد: اما چرا بعد از مدتی که تب حوادث فروکش میکند موضوع به دست فراموشی سپرده میشود؟ این روش غلطی است حتما باید به عنوان یک موضوع بسیار مهم و حساس امنیت ملی مورد مطالعه قرار گیرد و شورای عالی امنیت ملی در این زمینه بیشترین مسئولیت را دارد.
بروجردی خاطرنشان کرد: ابعاد مختلف این موضوع، روزنههای نفوذ دشمن و چرایی این پدیده از همه از ابعاد باید مورد بررسی قرار گیرد و نقشه راه آینده به گونهای طراحی شود که ما زمینه چنین فرصتی را برای دشمن به حداقل و در نهایت به صفر برسانیم. این کار بسیار مهمی است، ابعاد متعددی دارد و نیازمند یک کار کارشناسی، علمی و دقیق است که به یک نقطه مطلوب برسیم.
وی گفت: در مسئولیتهای حساس هم باید به این نکته توجه داشت دشمن روی این مراکز حساس متمرکز میشود و کار میکند، باید دشمن را غافلگیر کرد، نباید بداند خیلی از افرادی که در یک جایی کار میکنند مثلا فرد مستخدم و آبدارچی چه کاری میکنند، یعنی فرد باید آنقدر آموزش دریافت کند و حساسیت شغلی خودش را بداند و آگاه شود تا دشمن نتواند از این مسئله سواستفاده کند در هر صورت در دهه پنجم انقلاب باید حلقه را هرچه بیشتر بر دشمن تنگ کنیم و اجازه ندهیم از این روزنهها سو استفاده کند.