بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مصرف ویتامین ب ۲ میتواند به طور موثری تعداد روزهای میگرنی را به ۲ روز در ماه کاهش دهد.
; ?>; ?>
کدام ویتامین کلید درمان میگرن است؟
30 شهريور 1403 ساعت 14:20
بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مصرف ویتامین ب ۲ میتواند به طور موثری تعداد روزهای میگرنی را به ۲ روز در ماه کاهش دهد.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،میگرن شایع ترین مشکل عصبی در مراقبت های اولیه است، براساس یافته های آخرین مطالعات، میگرن در میان علل ناتوانی جهان در رتبه دوم و در میان زنان جوان در رتبه اول قرار دارد.در این بیماری معمولا، درد در یک طرف سر ایجاد می شود. بیماران میگرنی به تحریکات محیطی و صدا حساس هستند و اغلب با علائمی مانند تهوع، استفراغ، نورهراسی و صداهراسی همراه است.
ایرنا در خبری نوشت:سازمان بهداشت جهانی میگرن را به عنوان یکی از ۱۰ بیماری شایع فهرست کرده و مشاوره و کنترل دوره ای را برای افراد مبتلا به میگرن توصیه می کند. اگرچه میگرن تهدید فوری برای زندگی نیست، اما به طور غیرمستقیم بر کیفیت زندگی بیماران تاثیر می گذارد.
دستورالعمل های درمان میگرن بیان می کنند که هدف از پیشگیری از میگرن، کاهش دفعات، مدت، شدت، بهبود پاسخ های دارویی و اثربخشی در طول حملات حاد، بهبود عملکرد روزانه و کاهش ناتوانی است، در حال حاضر حدود ۳۸ درصد بیماران میگرنی نیاز به پیشگیری از ایجاد حملات میگرنی را دارند، اما تنها ۳ تا ۱۳ درصد افراد آن را دریافت می کنند.
دارو ها در پیشگیری از میگرن در عمل بالینی استفاده می شوند. با این حال استفاده از دارو ها با عوارض جانبی همراه بوده که انطباق دارو را در بیماران کاهش می دهد، بنابراین نمی توان به کارایی مطلوب برای پیشگری از میگرن دست یافت و کیفیت زندگی بیماران را بهبود بخشید و امکان ناتوانی را کاهش داد.
شبنم زیدآبادی نژاد کارشناس تغذیه در این زمینه معتقد است: مصرف روزانه ۴۰۰ میلی گرم ویتامین ب ۲ می تواند به طور موثری تعداد روزهای مبتلا به میگرن را به طور متوسط به ۲ روز در ماه کاهش دهد.
وی با بیان اینکه ریبوفلاوین یک ویتامین ضروری محلول در آب است که به پیشگیری از بیماری های مختلف مانند سرطانها کمک می کند، افزود: اثرات بیولوژیکی ریبوفلاوین، از جمله اثرات آنتی اکسیدانی، ضد پیری، ضد التهابی، ضد درد به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.
زیدآبادی نژاد ادامه داد: این ویتامین در برابر حرارت مقاوم است و پخت و پز سطح آن را کاهش نمی دهد اما قرار گرفتن در معرض نور می تواند آن را از بین ببرد، ریبوفلاوین را می توان در طیف گسترده ای از غذاها به ویژه شیر، تخم مرغ، ماهی، آجیل، میوه ها، حبوبات خاص، قارچ، سبزیجات با برگ سبز تیره، مخمر، پنیر دریافت کرد.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه حدود ۱۵درصد از جمعیت جهان از نظر ژنتیکی در جذب و استفاده از ریبوفلاوین محدودیت و پتانسیل کمبود ریبوفلاوین در سراسر جهان وجود دارد، تصریح کرد: ویتامین ب ۲ به دلیل جذب محدود توسط مهره داران در انسان ذخیره ضعیفی دارد در نتیجه دریافت آن در یک رژیم غذایی سالم حائز اهمیت است.
کد مطلب: 223351