یک فعال سیاسی گفت: بعضیها را که من میبینم به هیچ وجه انقلابی نیستند، همان لیبرال ها هستند، منتها اسم خودشان را انقلابی گذاشتند بنابراین نمی شود از ظاهر آدم ها فهمید ماهیتشان چیست.
۶ تا ۸ نامزد تائید میشوند
20 خرداد 1403 ساعت 11:00
یک فعال سیاسی گفت: بعضیها را که من میبینم به هیچ وجه انقلابی نیستند، همان لیبرال ها هستند، منتها اسم خودشان را انقلابی گذاشتند بنابراین نمی شود از ظاهر آدم ها فهمید ماهیتشان چیست.
سید مصطفی هاشمی طبا در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره ارزیابی خود از فضای انتحابات و طیف گستردهای از نامزدها در خصوص پیشبینی خود از نظر شورای نگهبان، گفت: سخنگوی شورای نگهبان گفت همان خط گذشته را ادامه میدهیم و از آن هم عدول نمیکنیم، اما آن که چه کسانی تائید میشوند بسیار پیش بینیاش سخت است و نمیشود گفت، با این حال علی القاعده ۶ تا ۸ نفر تائید خواهند شد.
این فعال سیاسی در پاسخ به اینکه در این دوره شاهد ثبت نام افرادی همچون علی لاریجانی، سعید جلیلی، محمود احمدی و اسحاق جهانگیری بودیم، چه اقداماتی باید انجام شود تا یک جریان تندرو سر کار نیاید، بیان کرد: من نمیدانم کندرو و تندرو یعنی چه؟ چه چیزی کند و چه چیزی تند است؟ این که بگویند ما تندرو هستیم، یعنی در بعضی چیزها کند و در بعضی چیزها تند هستند؟ اینها همه لقب است و ماهیتی نیست.
وی ادامه داد: وقتی میگوییم انقلابی معنیاش را نمیفهمیم، یک برچسبی بعضیها به خودشان میزنند و با آن برچسب زندگی میکنند. بعضیها را که من میبینم به هیچ وجه انقلابی نیستند، همان لیبرالها هستند، منتها اسم خودشان را انقلابی گذاشتند بنابراین نمی شود از ظاهر آدم ها فهمید ماهیتشان چیست.
هاشمیطبا با بیان اینکه شورای نگهبان علاوه بر بررسی سوابق کاری به نظر من باید از نظر اخلاقیات و این مسائل آدمها بررسی کند که متاسفانه نمیکند، عنوان کرد: نمونه این کار تائید احمدنژاد بعد از آن همه بی اخلاقی و بیادبی و لجن پراکنی بود، شورای نگهبان بیاد ضمن این که به اخلاق و خلقیات افراد توجه میکند ببیند این آدم در عمرش چه کرده است؟ این آدم، آیا آدمی است که از مدرسه و دانشگاه در آوردهاند و با حلوا حلوا کردن حکم به او دادهاند؟ یا آدمی است که مشاغل مختلفی را با موفقیت گذارنده است؟ این بسیار مهم است.
این فعال سیاسی یادآور شد: برخی از این آدم ها در خانوادههایی بزرگ شدند، به دانشگاه رفتهاند و بعد هم یک سِمت بزرگ گرفتهاند و آقا شدهاند. این افراد به درد رئیس جمهوری نمیخورند. رئیس جمهور باید کسی باشد که کارهای مختلف کرده باشد، به اجرائیات کشور آشنایی داشته باشد، علم مدیریت داشته باشد قبلا محک خورده باشد و در آن تصمیمات مهم و صحیح گرفته باشد. اگر این گونه نگاه کنند، امید هست در غیر این صورت مردم قافیه را می بازند.
وی در خصوص ثبتنام محمدباقر قالیباف در این دوره از انتخابات و اینکه آیا جامعه چنین تفکری را میپذیرد، گفت: اگر رأی بیارود، یعنی جامعه پذیرفته است، یعنی آن بخشی که رأی داده، پذیرفته است. آن بخش زیادی که رأی نمیدهند کلا هیچ چیز را نمی پذیرند؛ زیرا معترض هستند که رأی نمی دهند.
هاشمی طبا ادامه داد: اینکه رئیس یک قوه بیاید کاندیدا شود، قبلا سابقه داشته است. مگر آقای رئیسی رئیس قوه قضائیه نبود؟ رئیس قوه مقننه هم کاندیدای قوه اجرایه شده است. به نظر من ایشان در حوزه اجرا مفیدتر از قوه مقننه خواهد بود. قامت ایشان به اجرا بیشتر میخورد تا قانون گذاری.
وی درباره پیشبینی خود از میزان مشارکت گفت: فکر میکنم یک مقداری آرا بیشتر شود، یعنی تعداد کسانی که رأی میدهند منهای آرای باطله از میزان مشارکت در انتخابات مجلس یک کمی بیشتر میشود،اما آن طوری که فکر کنیم خیلی اقبال مردم را داشته باشد به نظرم نمیآید که آن طور باشد.
کد مطلب: 217510