کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

منابع سرشار ویتامین D:

کمبود ویتامین D را با این مواد غذایی جبران کنید

9 فروردين 1403 ساعت 12:30

دریافت ویتامین D برای سلامت استخوان‌ها، سلول‌های خونی، سیستم ایمنی و دفاع از بدن در برابر میکروب‌ها مهم است. بیشترین میزان ویتامین D از نور خورشید دریافت می‌شود، اما می‌توان از طریق مواد غذایی نیز آن را تأمین کرد.


به گزارش مردم سالاری آنلاین ، شما می‌توانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود:

 

۱) ماهی

ماهی‌های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را تأمین می‌کند.

 

۲) قارچ

یک فنجان قارچ پخته‌شده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند.

 

۳) تخم مرغ

تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.

 

۴) شیر بادام

یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین می‌کند. هم‌چنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.

 


۵) جگر گاو

جگر گاو منبع اصلی ویتامین B۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین می‌کند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.


کد مطلب: 213896

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/213896/کمبود-ویتامین-d-این-مواد-غذایی-جبران-کنید

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir