کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پزشکیان: پورمحمدی و علوی بدون تایید رهبری نمی‌توانستند وزیر شوند

9 بهمن 1402 ساعت 19:20

نماینده تبریز در مجلس با اشاره به رد صلاحیت برخی چهره ها، گفت:‌ مصطفی پورمحمدی و علوی از وزیران اطلاعات این مملکت بوده اند و بدون تایید رهبری نمی‌توانستند وزیر شوند؛ چرا که باید هماهنگی‌هایی شکل می‌گرفت.


به گزارش مردم سالاری آنلاین،مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس با اشاره به ردصلاحیت چهره های شناخته شده گفت: نتیجه‌ی تمام این کارها کاهش حضور مردم در پای صندوق‌های رأی است. در صورتی که مقام معظم رهبری دائما تأکید می‌کند کاری کنید مردم سر صندوق رأی بیایند. برای تحقق این هدف باید سلایق مختلفی در انتخابات حضور داشته باشند.

مسعود پزشکیان در خصوص رد صلاحیت شخصیت هایی همچون خصوص حسن روحانی، مصطفی پورمحمدی، سید محمود علوی و... توسط شورای نگهبان گفت: بنده این موضوع را در جاهای مختلفی گفته ام که آنچه ما در این برهه از دولت، شورای نگهبان و مجریان انتظار داشتیم این بوده که طوری عمل کنند تا بتوانیم با به میدان آوردن سلایق، قومیت و نظرات مختلف و با یک مقدار شرح صدر، مردم بیشتری به سمت صندق‌های رأی بیایند. لذا اینگونه عملکردها قطعا آن سیاست خاصی را که مقام معظم رهبری مدنظر دارد اجرایی نمی‌کند، بلکه جمعیت زیادی را خود به خود از صندوق‌های رأی دور می‌کند.وی افزود: این رفتارها علاوه بر اینکه در ذهن جامعه و کسانی که در دنیا ما را رصد می‌کنند، سؤالات و اما و اگرهای زیادی را ایجاد می‌کند که چطور می‌شود یک نفر که چندین دوره در مجلس، مدت طولانی دبیر و رئیس شورایعالی امنیت ملی، در دو دوره رئیس جمهور و حتی عضو خود مجلس خبرگان بوده است، امروز نمی‌تواند صلاحیت داشته باشد؟!

ما باید بتوانیم مشکلات خودمان را در داخل حل کنیم و نباید بگذاریم پیامی به دنیا منتقل شود

وی ادامه داد: به نظر بنده این خبر در دنیا و جامعه خیلی تأثیر بدی دارد. ما باید بتوانیم مشکلات خودمان را در داخل حل کنیم و نباید بگذاریم پیامی به دنیا منتقل شود که چنین اختلافاتی وجود دارد و در هیچ جای دنیا چنین مشکلاتی که در کشور ما وجود دارد رخ نمی‌دهد.

پورمحمدی و علوی بدون تایید رهبری نمی‌توانستند وزیر شوند

پزشکیان با اشاره به رد صلاحیت افراد به مصطفی پورمحمدی، گفت:‌ مصطفی پورمحمدی و علوی از وزیران اطلاعات این مملکت بوده اند و بدون تایید رهبری نمی‌توانستند وزیر شوند؛ چرا که باید هماهنگی‌هایی شکل می‌گرفت. من نه تنها معتقد هستم که این‌ها باید حضور می‌داشتند، بلکه باید بسیاری از اشخاص دیگر را می‌گفتیم که در صحنه حضور پیدا کنند، چرا که در نهایت مردم آن‌ها را انتخاب خواهند کرد؛ اما اینکه ما بیاییم و به این شکل عمل کنیم برای من نمی‌تواند قابل هضم باشد.

وی تصریح کرد: نتیجه‌ی تمام این کارها کاهش حضور مردم در پای صندوق‌های رأی است. در صورتی که مقام معظم رهبری دائما تأکید می‌کند کاری کنید مردم سر صندوق رأی بیایند. برای تحقق این هدف باید سلایق مختلفی در انتخابات حضور داشته باشند. اگر هم بخواهیم از افراد عیب پیدا کنیم باید بگویم همه‌ی ما دارای عیب هستیم؛ در چپ، راست، مذهبی و غیرمذهبی آدمی را پیدا نمی‌کنیم که عیبی نداشته باشد که به قولی «فکر معقول بفرما گل بی خار کجاست؟»

وی اضافه کرد: واقعیت این است که ما باید تحمل همدیگر را داشته باشیم و دست به دست بدهیم تا چشم‌هایی که ما را می‌بینند، بتوانند صداقت، عدالت، انصاف و آزادگی را از ما در ذهن تصور کنند، نه آن چیزهایی که امروز در ذهن خودشان از ما دارند.

رفتارهای ما هیزم در آتش دشمنان ریختن است

نماینده مردم تبریز در پاسخ به این سوال که چه کسانی از این قضیه سود می برند؟ گفت: در وهله اول این دشمنان هستند که نمی‌خواهند این وحدت و هماهنگی مسئولان را با هم ببینند و نیز آن کسانی که نمی‌خواهند نظام باشد و دنبال تجزیه و براندازی هستند، این رفتارهای ما هیزم در آتش آن‌ها ریختن است.

امروز امضاء کردند و می‌گویند دستاورد بدست آوردیم

پزشکیان از پیش بینی خود نسبت به وضعیت معیشتی فعلی، گفت: اگر ما این را نتوانیم انجام دهیم و رئیس مجلس هم این را بارها گفته است و حتی در آن جریانات تبلیغاتی که ریاست جمهوری در آن کاندید شده بودند، تمام حرفشان این بود که؛ ما تورم را کنترل کرده، سفره مردم را درست کنیم، می‌گفتند برجام را ول کنید و FATF مورد دارد، اما امروز FATF دستاورد است! یادتان است که در مجلس فریاد می‌زدند، خیانت است اگر امضاء کنید! حال امضاء کرده اند و می‌گویند دستاورد به دست آوردیم.

حکومت بدون مردم بی معنی است

وی افزود: البته معتقد هستم که کار خوبی کردند و از همان اول هم نباید از آن بیرون می‌آمدیم، اما صحبت این است که اگر خودشان انجام دهند یک دستاورد است، اما اگر دیگران انجام دهند یک خیانت می‌شود! این‌ رفتارها به نفع مملکت نیست. جمهوری‌اسلامی به وحدت نیاز دارد تا پشتوانه مردم را محکم داشته باشد. این پشتوانه با همکاری تمامی مردم میسر است. حکومت بدون مردم بی معنی است و برای اینکه هوای مردم را داشته باشیم باید خدمتگزار صادق برای آن‌ها باشیم. لذا محدود کردن قدرت و تخصیص دادن آن به یک عده خاص می‌تواند پایه‌های این مملکت را سست کند.

اگر حرف‌ها شنیده نشوند تبدیل به عقده می‌شوند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر حضور تمام سلایق در صحنه انتخابات، گفت: لازمه اجرای سیاست کلی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند، حضور سلایق و قومیت‌ها است؛ حداقل به اندازه سهمی که دارند و به اندازه‌ای که هستند. اگر ما به این‌ها اجازه ندهیم که حضور پیدا کنند و اگر به حرف‌های تند و تلخ‌شان را گوش ندهیم و به یک تفاهمی نرسیم و نگذاریم این حرف‌ها گفته شود تبدیل به یک عقده می‌شود و این عقده ممکن است از یک جای دیگر سر باز کند و کنترل آن سخت‌تر می‌شود. اجرای سیاست و تغییر در نگرش و رفتار لازمه آن است که اگر تغییر در این نگاه و رفتار را نداشته باشیم در حقیقت آن حرف‌ها و جهت‌گیری‌هایی که مقام معظم رهبری دارد را نادیده گرفته‌ایم، ولی در حال توجیه کردن و عیب درآوردن از آن هستیم.

باید اجازه دهیم همه در صحنه باشند، نه یک گروه و جریان خاص، قدرت و قانون گذاری و سیاست را بدست بگیرند

 

وی تاکید کرد: عیب را برای هر کسی و در هر موقعیتی می‌تواند آورده شود که اگر من بتوانم عیب از هر کسی بگیرم می‌توانم این کار را انجام دهم و در مجموع برای اینکه برای مملکت خود بوده و بتوانیم وحدت و انسجام داشته باشیم و همدیگر را تحمل کرده و بتوانیم با همدیگر گفت و گو کنیم. باید اجازه دهیم همه در صحنه باشند؛ نه یک گروه و جریان خاص قدرت و قانون گذاری و سیاست را به دست بگیرند و بعد از مردم بخواهند که اطاعت کنند؛ این ممکن نیست .


کد مطلب: 210732

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/210732/پزشکیان-پورمحمدی-علوی-بدون-تایید-رهبری-نمی-توانستند-وزیر-شوند

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir