به گزارش مردم سالاری آنلاین، چند روز قبل، روابط عمومی کل سپاه در بیانیهای از شهادت 5 مستشار ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی به سوریه خبر داد.
در این خصوص عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و فلسطین به خبرنگار جماران گفت: با محکومیت حادثه اخیر دمشق که تکرار جنایتهایی است که این نشانهی قدرت رژیم صهیونیستی نیست؛ ما یک مثلی داریم که میگوید، «یک بار بجستی ملخک، دو بار بجستی ملخک»؛ به هر حال صبر هم یک حدی دارد؛ گرچه وزیر دفاع رژیم صهیونیستی گفته است، جمهوری اسلامی ایران اطراف ما را نظامی و احاطه کرده است. تکلیف اسرائیلیها مشخص است. نابودی آنها قطعی و محرز است و اما این رژیم با دست و پا زدنها هیچ نفعی را نمیبرد.
از طرف سپاه اقداماتی انجام شده است
وی ادامه داد: آنچه در سوریه با ترور مسئولان نیروی قدس و سپاه پاسداران اتفاق افتاد، امیدواریم پاسخی قاطع به حملات داده شود و این پاسخ در جهت حفظ و حراست و هم در جهت پاسخ قاطعتر و دردناکتر باشد، اگرچه ما میدانیم که از طرف سپاه اقداماتی انجام شده است.
گلرو تصریح کرد: اما بنده به عنوان کارشناس در حوزه فلسطین، نظرم این است که به لحاظ بحران هویتی که در درون رژیم صهیونیستی وجود دارد که بخشی مهاجرت کرده ند و همین جنگ یک و نیم میلیون نفر را از سرزمینهای اشغالی به سمت اروپا و جاهای دیگر فراری داد، همچنین طوفان الاقصی نزدیک به یک میلیون نفر را که داخلی بودند را بی خانمان کرد، نیم میلیون نفر از مرزهای بالای لبنان(الجلیل)و نیم میلیون نفر از قلاف مرزی غزه و از مناطق درونی غزه در مناطق درونی و مرکزی آمدند که این بیثباتی درونی و این بحران هویتی که رژیم در آن به سر میبرد و سیطره جریان راست افراطی مذهبی، برای نابودی رژیم نشانههای خوبی است. در بعد کارشناسی باید گفت که شرایط به نفع رژیم صهیونیستی نیست و افق روشنی در منطقه دیده نمیشود و برای رژیم و متفقان آمریکا دارای اوضاع خوب و بسامانی نیست.
ما برای دفاع باید تروریستها را سرکوب کنیم
عضو کمیسیون امنیت ملی در خصوص جنگ روانی رسانههای خارج نشینها در باب اینکه ایران با این اقدامات وارد جنگ میشود، گفت: عملیات محدود تاکتیکی دفاعی است، اگر تروریستها از داخل پاکستان وارد جمهوری اسلامی ایران میشوند آیا این مرز و کشور صاحب دارد یا ندارد؟ اگر صاحب دارد باید بیاید و آن را کنترل کند و اگر مرز را رها کرده است که تروریستها وارد شوند ما برای تأمین امنیت مردم مرزنشین که به لحاظ قومی و فرهنگی با مردم آن سمت پاکستان یک همخوانی و اشتراک فرهنگی دارند، باید تروریستها را سرکوب کنیم. در واقع این پاسخی است که بر مبنای منشور ملل متحد است و هیچگونه شکی در آن نیست.
وی اضافه کرد: کمااینکه در منطقه غربی نیز این اتفاق در اربیل هم افتاد و آن کشور میزبان و پذیرنده گروه تروریستی باید به وظیفه خود عمل کند، چرا که حسن همجواری معنایش پناه دادن به تروریستها نیست. حسن همجواری معنایش این نیست که تروریستهایی که به کشور همسایه حمله میکنند و غیرنظامی ها را میکشند. بنابراین، عراق و پاکستان باید حسن همجواری را رعایت کنند تا شاهد چنین اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی ایران نباشند.