توجه کنید که مرکباتی که حاوی قند پایین هستند، بهترین گزینه برای باز کردن رگ قلب به شمار میآیند. بنابراین پیشنهاد میدهیم که به این منظور گریپ فروت را انتخاب کنید.
برای باز شدن رگ های قلب چی بخوریم؟
26 دی 1402 ساعت 20:28
توجه کنید که مرکباتی که حاوی قند پایین هستند، بهترین گزینه برای باز کردن رگ قلب به شمار میآیند. بنابراین پیشنهاد میدهیم که به این منظور گریپ فروت را انتخاب کنید.
به گزارش مردم سالاری آنلاین،احتمال میدهید که رگهای قلب شما دچار گرفتگی شده است؟اگر چنین است فرصت خواندن این مقاله را از دست ندهید. برخی از خوراکیها میتوانند در باز کردن رگ قلب موثر باشند.
۵ تا ۸ درصد مردم کشور ما درگیر مشکل گرفتگی رگهای قلب هستند. برای تشخیص بسته بودن رگ قلب، پزشکان معمولا از آندوسکوپی استفاده میکنند و بعد جهت بهبود اقداماتی مثل بالن زدن قلب، فنر گذاشتن و یا حتی عمل باز قلب پیشنهاد میشود. آیا فکر میکنید باز کردن رگ قلب با مواد غذایی امکانپذیر است؟ در این مقاله قصد داریم ۶ خوراکی که فورا رگ های قلب را باز می کند به شما معرفی کنیم.
ضخیم شدن لایه رسوبات در رگها گرفتگی رگ قلب، تصلب شرایین یا آترواسکلروز نام دارد. بسته شدن رگ قلب زمانی اتفاق میافتد که بر اثر تغذیه نادرست، سطح کلسترول بد یا LDL در بدن افزایش یافته و بیشتر از سطح عادی میشود.به طور کلی میتوان گفت که یک رژیم غذایی غنی از مواد ضد التهابی و آنتی اکسیدانی برای درمان و جلوگیری از بسته شدن رگ قلب میتواند بسیار مفید باشد. همچنین به حفظ تعادل قند خون باید توجه داشت تا خطر تصلب شرایین کاهش یابد. بهترین مواد غذایی برای باز کردن رگ قلب عبارتند از:
ماهیهای چرب از جمله سالمون، ساردین، آنچوی و ماهی خال مخالی از بهترین منابع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ چربیهای غیر اشباع و ضد التهابی هستند که برای درمان گرفتگی رگ قلب از بهترین گزینهها به شمار میآیند. امگا ۳ همچنین میتواند از تجمع پلاک در عروق جلوگیری کرده و خطر لخته شدن خون را کاهش دهد.
زمانی که شما منابع امگا ۳ را مصرف میکنید یا با خرید قرص امگا ۳ و مصرف آن سطح این ترکیب مغذی را در بدن خود افزایش میدهید، سطح تری گلیسیرید در بدن کاهش یافته و HDL که کلسترول خوب نام دارد، در بدن رو به افزایش میرود. در این صورت از گرفتگی عروق قلب پیشگیری به عمل خواهد آمد.
اگر در بین منابع گیاهی به دنبال منبع امگا ۳ هستید، به سراغ تخم کتان بروید. دانههای کتان سرشار از اسید آلفا لینولنیک بوده و همراه با فیبر بالا خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاادهای دارند.مصرف منظم بذر کتان با کاهش سطح قند خون همراه بوده و از دیابت و اضافه وزن جلوگیری به عمل میآورد. همچنین مطالعات نشان میدهد که مصرف تخم کتان برای درمان و پیشگیری از بسته شدن رگهای قلب میتواند مفید باشد. پیشنهاد میدهیم تخم کتان آسیاب شده را همیشه در یخچال داشته باشید زیرا یکی از بهترین خوراکیها برای باز کردن رگ قلب به شمار میآید.
مرکباتی مثل پرتقال و گریپ فروت مملو از ترکیبات پلی فنلی به نام فلاونوئیدها هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی بوده و رادیکالهای آزاد را که عامل ایجاد استرس اکسیداتیو هستند از بین میبرند. بیوفلاونوئیدهای مرکبات با جلوگیری از افزایش LDL از تصلب شرایین جلوگیری کرده و سلامت قلب را بهبود میبخشند. بررسی یک مطالعه نشان داد که خوردن یک گریپ فروت در روز به میزان قابل توجهی سطح کلسترول و تری گلیسیرید را در افرادی که به تازگی تحت عمل جراحی بای پس عروق کرونر قرار گرفتهاند، کاهش میدهد.
توجه کنید که مرکباتی که حاوی قند پایین هستند، بهترین گزینه برای باز کردن رگ قلب به شمار میآیند. بنابراین پیشنهاد میدهیم که به این منظور گریپ فروت را انتخاب کنید.اگر قرص قلب یا هر داروی دیگر استفاده میکنید، جهت جلوگیری از تداخل دارویی در مورد مصرف مرکبات با پزشک مشورت نمایید.
مصرف روغن زیتون در مقادیر مطلوب با کاهش خطر مرگ و مشکلات قلبی عروقی مثل سکته همراه است. روغن زیتون منبع غنی از اسیدهای چرب تک غیر اشباع و ترکیبات آنتی اکسیدانی به شمار میآید. بنابراین وقتی این روغن را میخورید، کلسترول خوب (HDL) در بدن افزایش یافته و کلسترول بد (LDL) رو به کاهش میرود.
اگر از روغن زیتون فوق بکر استفاده کنید، به کاهش التهاب در بدن، کاهش احتمال تجمع رسوب در قلب و کاهش فشار خون کمک خواهد شد. روغن زیتون همچنین تاثیر مفیدی بر قند خون دارد؛ به طوری که مصرف آن به طور متوسط ۱۶% خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد.
در گذشته آووکادو در کشور ما چندان یافت نمیشد اما امروزه این خوراکی را که یکی از بهترین گزینهها برای باز کردن رگ قلب است، بیشتر میتوانید در میوهفروشیها ببینید. مانند روغن زیتون، آووکادو حاوی اسیدهای چرب تک غیر اشباع بوده، قند خون را تثبیت میکند و سطح کلسترول را بهبود میبخشد. آووکادو منبع شگفت انگیزی از فیبر است؛ به طوری که نیمی از آن ۶.۵ گرم فیبر دارد. این میوه با تاثیری که در کاهش کلسترول بد خون دارد، در جلوگیری از مسدود شدن عروق موثر است.
گوجه فرنگی به خصوص به شکل پخته شده منبع عالی لیکوپن است. لیکوپن یک ترکیب گیاهی قدرتمند است که رنگ قرمز گوجه فرنگی را به آن میبخشد. افزایش کلسترول خوب از مزایای گوجه فرنگی است.
در یک مطالعه مشخص شد افرادی که رژیم غذایی غنی از لیکوپن دارند، ۱۷ تا ۲۶ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند.
همچنین در یک مطالعه دیگر سطوح بالاتر لیکوپن در خون با کاهش خطر سکته مغزی همراه بود. از دیگر مواد غذایی مفید برای باز کردن رگ قلب میتوان به حبوبات و انواع توت (بری ها) اشاره کرد مثل توت فرنگی یا بلوبری.معجون باز کردن رگ های قلب چیست؟ با ترکیب سیر و لیمو ترش میتوانید احتمال نیاز به عمل باز قلب بر اثر گرفتگی عروق را کاهش دهید. طرز تهیه به شرح زیر است:
به منظور باز کردن رگ قلب کافیست روزانه نصف استکان از این ترکیب را میل نمایید. فرقی ندارد که قبل یا بعد از غذا آن را بخورید. سه هفته مصرف سیر و لیموترش را ادامه داده، ۸ روز مصرف را کنار بگذارید و مجددا به مدت ۳ هفته آن را میل نمایید. بهتر است هر سال مصرف این ترکیب جادویی را برای باز کردن رگ قلب یا پیشگیری از بسته شدن عروق در برنامه خود قرار دهید.
علت زمینهای حدود ۵۰ درصد از مرگ و میرها در کشورهای غربی بسته شدن رگ قلب است. عوامل زیر ریسک بسته شدن رگ قلب را افزایش میدهند:
کد مطلب: 210011