فعال سیاسی اصلاح طلب می گوید: ما نباید کشور را به اصلاحطلب و اصولگرا تقسیم کنیم و بر روی آن مانور بدهیم. به کار بردن این واژهها اشتباه است و جز اینکه فرار مسئولیت بیاورد چیزی ندارد.
نباید کشور را به اصلاح طلب و اصولگرا تقسیم کرد
اصلاح طلبان باید به صحنه بیایند
25 آبان 1402 ساعت 20:00
فعال سیاسی اصلاح طلب می گوید: ما نباید کشور را به اصلاحطلب و اصولگرا تقسیم کنیم و بر روی آن مانور بدهیم. به کار بردن این واژهها اشتباه است و جز اینکه فرار مسئولیت بیاورد چیزی ندارد.
به گزارش مردم سالاری آنلاین،اگر چه در چند سال گذشته برخی چهرههای سیاسی راست و چپ علم «گفتگوهای ملی» را برپا کردند، اما خیلی زود این جلسات کم فروغ شدند، با این حال، در هنگامه انتخابات مجلس دوازدهم بار دیگر برخی چهرههای سیاسی از ضرورت گفتگو بین جریان سیاسی میگویند.
موضوعی که مصطفی هاشمیطبا، چهره سیاسی اصلاحطلب در گفتگو با خبرآنلاین با آن مخالفت کرده و می گوید :« به نظرم جریانات سیاسی توان ذهنی گفتگوی فی ما بین را ندارند. یعنی بیشتر موضع دارند و کسی که موضع داشته باشد نمی تواند گفتگو کند. گفتگو یعنی فردی حرفی را بشنود اما، گروههای سیاسی کاری ندارند که طرف مقابل چه میگوید و حرف او چیست؟ گروه های سیاسی مصداق آدم هایی هستند که دنبال شنیدن صحبت طرف مقابل نیستند، بلکه دنبال جواب هستند ولو اینکه پاسخ بیربطی هم باشد.»
اما محمد اشرفی اصفهانی، دیگر چهره اصلاحطلب نظر متفاوتی دارد و به خبرآنلاین میگوید:« فضا برای گفتگو فراهم است و همه باید در صحنه باشند.»
مشروح گفتگوی محمد اشرفی اصفهانی را در خبرآنلاین میخوانید؛
آقای اشرفی اصفهانی! در سالهای گذشته گعدههایی با هدف گفتگو بین طیف های مختلف سیاسی برگزار شد که ادامه پیدا نکرد، به نظر شما چقدر فضا برای برپایی دوباره خیمه این دورهمی های سیاسی فراهم است؟
فضا برای گفتگو فراهم است. بالاخره کشور متعلق به تک تک مردم و آحاد ملت ایران است. همه ملت ایران خاک وطن را برای خود ارزشمند میدانند و به فرمایش پیامبر اکرم قربه من الایمان حفظ کشور و خاک وطن بر ما واجب است.
در مسائلی که اتفاق میافتد چه مسائل سیاسی، اجتماعی یا فرهنگی؛ همهی ما مسئول هستیم. هر کسی که جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی دارد باید جایگاه خود را بفهمد و مسلک خودش را در محدودهی آن مسئولیت شناسایی کرده و انجام وظیفه کند.
اگر بخواهد بی تفاوت باشد در جامعه ارزشی ندارد و همه باید احساس مسئولیت کنند. اتفاقاتی که در جامعه رخ میدهد مثل انتخابات یا مسائل دیگری چون مسائل غزه که کودکان بیگناه کشته میشوند، کشورهای اسلامی چرا ساکت شدند؟ چون فاصله بین حکومت و ملتها افتاده است.
*این گعده ها و گفتگوها چقدر تزئینی و نمایشی بوده اند و برای به نتیجه رسیدن چه الزاماتی لازم است؟
جامعه را به دو بخش اصلاحطلب و اصولگرا تقسیم کرده اند در حالی که اول اسلام ناب است. ما نباید کشور را به اصلاحطلب و اصولگرا تقسیم کنیم و بر روی آن مانور بدهیم. به کار بردن این واژهها اشتباه است و جز اینکه فرار مسئولیت بیاورد چیزی ندارد. باید خدمت کردن به مردم و جامعه را مدنظر قرار بگیریم و اصلاحطلبان هم باید به صحنه بیایند
* شما آمادگی گفتگو با یک چهره تندرو را دارید؟ فکر میکنید اولین دیالوگ شما چه خواهد بود؟
بله، من آمادگی بحث و گفتگوی با چنین چهره های را دارم یا من آنان را مجاب میکنم یا مجاب خواهم شد.
* از نظر شما کدام چهرهها میتواند لیدرهای خوبی برای شروع گفتگوهای ملی باشند؟
افرادی خاصی را مدنظر ندارم ولی میتوان افرادی را که انگ افراط و تفریط به آنان زده نشده شناسایی کرده و گفتگو کرد.
کد مطلب: 206513