به گزارش مردم سالاری آنلاین،محمد خوشچهره، نماینده اسبق مجلس و استاد دانشگاه در گفتوگویی مدعی شده که سرویسهای جاسوسی و اطلاعاتی کارهای سازمان یافتهای انجام دادهاند تا مسئله مسکن، در ایران به مرز بحران برسد.
گزیدهای از گفتوگوی این فعال سیاسی در ادامه میآید:
در حوزههای معیشت نیز با چالشهای جدی مواجه هستیم. متأسفانه در حوزه اشتغال یا بیکاری، از «مسئله» عبور کرده به «معضل» و حتی «بحران» رسیدهایم. لشکر بیکاران میتواند یک بحران جدی رفاهی برای مردم باشد و در رأس آن یک بحران اقتصادی است؛ در عین حال که یک بحران اجتماعی و امنیتی نیز به شمار میرود.
حضور دانش آموزان و دانشجویان در صحنه(اعتراضات)، وجود خشم را نسبت به غفلتهایی که انجام شده است، نشان میدهد.
پشت سر، کارهای سازمان یافته سرویسهای جاسوسی و اطلاعاتی بوده است تا مسئله مسکن، در ایران به مرز بحران برسد.
به آقای رئیسی گفتم که شما که میگوید ۴ میلیون مسکن میخواهید تولید کنید، این یک وعده است. البته ما دعا میکنیم این وعده محقق شود. عرض کردم اینکه گفته شده سالی یک میلیون مسکن میسازیم، ادعای بزرگی است تا حالا چنین رقمی در کشور انجام نشده است. هرچند اگر ظرفیتهای لازم را درست به کار بگیریم، میتوانیم چنین کاری را انجام دهیم، اما هیچ زیرساختی برای این موضوع وجود ندارد. همان موقع گفتم محال است بتوانید سالی یک میلیون مسکن را بسازید و متأسفانه پیش بینی من درست از آب درآمد.
اکنون کلیپهایی در فضای مجازی موجود است (که) وعدههای مسئولین، رئیسجمهور، وزرا و رئیسمجلس را آوردهاند. در آنجا حرفهای دیگری را گفتهاند و الان چیزی دیگری اتفاق میافتد.
در جلسهای که داشتیم، به آقای رئیسی عرض کردم یک چشم من از آمدن شما خندان است و چشم دیگرم، گریان. خندان از این بابت است که میبینم دولت یکدست شده است و کارها پیش میرود. قوای مجریه، مقننه، قضائیه و نهادهای انقلابی، شهرداری تهران و… همه کاری شدهاند و میخواهند وظایفشان را انجام دهند. اینکه که در گذشته ناهماهنگیهایی بود، دیگر نیست. اما چشم دیگرم گریان است چون اگر شما از عهده وعدههایی که دادهاید بر نیایید، مردم دیگر نمیگویند، دولت مردمی رئیسی نتوانست، بلکه آنها این را به پای رژیم، نظام و حتی اسلام مینویسند.
در حال حاضر و در مدیریت کلان میگویند که در جنگ اقتصادی هستیم. این خیلی خوب است که به پیچیدگی مسائل و جنگ توجه دارند، اما برای اجرای وعدهها در این جنگ اقتصادی، یک فرمانده دسته را فرمانده لشکر کردهاند. فرمانده گروهان را که اتفاقاً جوان خوبی است را فرمانده لشکر گذشتهاید در حالی که تجربه کافی ندارد.
مثلاً مدیر یک مدرسه را وزیر کردهاید. آنهم در جایی که باید سیاستگذاری شود و خط مشیها مشخص شود، این نشان میدهد که آموزش و پرورش رها شده است.
منبع:مهر