دکتر داوود شلیل احمدی در خصوص وضعیت پدر کیان پیرفلک گفت: عملهای اصلی این بیمار که شامل عمل جراحی عروق و جراحی اعصاب بوده در روزهای قبل انجام شده است ولی به خاطر حجم آسیب ناشی وارد شده از اصابت گلوله به بافتها و استخوانها، این بافتها تخریب شدند و به همین دلیل محلی برای ایجاد التهاب و عفونت هستند.
به گزارش مردم سالاری آنلاین، رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز آخرین وضعیت میثم پیرفلک، مجروح حادثه تروریستی تیراندازی در شهر ایذه را تشریح کرد.
دکتر داوود شلیل احمدی در این خصوص گفت: عملهای اصلی این بیمار که شامل عمل جراحی عروق و جراحی اعصاب بوده در روزهای قبل انجام شده است ولی به خاطر حجم آسیب ناشی وارد شده از اصابت گلوله به بافتها و استخوانها، این بافتها تخریب شدند و به همین دلیل محلی برای ایجاد التهاب و عفونت هستند.
رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز ادامه داد: در روزهایی که بیمار، شرایط بعد از عمل را تجربه کرد، این التهاب و عفونت باعث نامساعد شدن حال وی شد. پس از این التهاب، بیمار دچار سپسیس (واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن نسبت به عفونت) شد، که این موضوع باعث اختلال در تنفس و حرکت رودهها میشود. به همین دلیل دو بار و در روزهای پنجشنبه ۳ و شنبه ۵ آذرماه در اتاق عمل، بررسی مجددی از لحاظ وجود عفونت در محدوده شکم انجام شد که خوشبختانه بیمار عفونت شکمی نداشت و فقط بافتها و استخوانهای تخریب شده دچار عفونت شده بودند.
شلیل احمدی به درمان عفونتهای بیمار با داروی آنتیبیوتیک اشاره کرد و افزود: به علت شرایط شدید تخریب بافتها و استخوانها، درمان بیمار طولانی مدت خواهد بود و امیدواریم بدن وی بتواند مقاوم باشد تا شرایط موجود را تحمل و این مرحله از بیماری و درمان را به خوبی سپری کند.
رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان در پایان خاطرنشان کرد: تیمهای پزشکی به طور جدی در حال پیگیر و درمان میثم پیرفلک هستند اما متاسفانه روز یکشنبه (۶ آذرماه) به خاطر شرایط سپسیس، قدرت تنفس بیمار کاهش یافت که تیم بیهوشی بیمارستان، بیمار را به دستگاه ونتیلاتور وصل کرد و شرایط وی در حال حاضر درمان با دارو و نگهداری در آیسییو است.
گفتنی است، با توجه به شرایط ناپایدار میثم پیرفلک، دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، شخصا در اتاق عمل بیمارستان گلستان حضور یافت و پس از مشاوره با جراحان و پزشکان، در جریان آخرین وضعیت درمانی ایشان قرار گرفت.
همچنین با دستور رئیس دانشگاه، دو تن از متخصصین حاذق و برجسته عفونی جهت ارائه مشاوره بر بالین بیمار حضور یافته و نقطه نظرات خود را به منظور ارائه خدمات درمانی لازم عنوان کردند.