کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

11 مرداد 1401 ساعت 16:02

راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی در این گزارش آمده است.


در این گزارش چند روش ساده برای تشخیص تقلبی بودن مواد عذایی مطرح شده است.
 تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
  عسل
برای تشخیص عسل واقعی‌، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
 چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است
 ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند
  برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد
  زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .
 میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند
  کره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.
 


کد مطلب: 170464

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/170464/راهکارهای-عجیب-تشخیص-مواد-غذایی-تقلبی

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir