پس از حادثه آتش سوزی دبستان دخترانه روستای شین آباد و حضور وزیر آموزش و پرورش در مجلس برای پاسخگویی به مشکلات بوجود آمده در این وزارتخانه، برخی از نمایندگان مجلس که از سخنان حاجی بابایی قانع نشدند، دست به کار جمع آوری امضا برای به جریان انداختن طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش شدند.
بنابراخبار وارده در مرحله اول ۱۵ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پای طرح استیضاح وزیر را امضاء کردند اما در ادامه روند جمع آوری امضاها با مخالفت برخی از نمایندگانی که اعتقاد داشتند راه های بهتری برای رفع مشکلات این وزارتخانه وجود دارد، همراه شد.
موسی الرضا ثروتی یکی از امضاء کنندگان طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش درمورد روند پیگیری طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش به خبرنگار مهر گفت: تا به امروز (چهارشنبه ۲۲ آذر) ۳۵ نفر ازنمایندگان طرح استیضاح وزیر را امضا کرده اند و این درحالی است که قرار شده است که درهفته آتی نیز مذاکراتی با مسئولین این وزارتخانه داشته باشیم و سپس به صورت جمعی در خصوص ارائه طرح اسیتضاح به هیئت رئیسه مجلس تصمیم گیری کنیم.
همچنین محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح استیضاح برای رفع مشکلات این وزارتخانه راه حل مناسبی نیست، اظهار داشت: به طور حتم میتوان برای اصلاح امور راههای بهتری انتخاب کرد، زیرا در حال حاضر استیضاح به صلاح نیست.
وی با بیان اینکه یکسری مشکلات در وزارت آموزش وپرورش وجود دارد، افزود: تحقیق وتفحص از وزارت آموزش وپرورش، سوال از وزیر و انجام یکسری رایزینیها از جمله راهکارهایی است که به وسیله آن میتوان زمینه حل مشکلات این وزارتخانه را فراهم کرد.
خبرنگار مهر همچنین با پیگیری موضوع تحقیق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش که در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح شده است، با عباس مقتدایی، سخنگوی این کمیسیون گفتگو کرد که وی در زمینه روند پیگیری این طرح اظهار داشت: موضوعی با عنوان تحقیق و تفحص از وزارت آموزش وپرورس دردستور کار مجلس قرار دارد که کمیسیون آموزش و تحقیقات آن را رد کرده است و مجلس باید در خصوص آن نظر دهد و به نظر می رسد درحال حاضر نیز زمان مطرح کردن این طرح نیست و در زمان مناسب آن را اعلام خواهیم کرد.