معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، با تاکید بر بهرهمندی از ظرفیت دانشبنیانها در طراحی و تولید محصولات جدید، ظرفیت تولید محصول پروژه K125 را سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: محصول جدید کراس اوور ایرانخودرو با تنوعی از موتور و گیربکسهای جدید در مدلهای مختلف روانه بازار خواهد شد
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو خبر داد؛
تولید سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه محصول پروژه K125
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، با تاکید بر بهرهمندی از ظرفیت دانشبنیانها در طراحی و تولید محصولات جدید، ظرفیت تولید محصول پروژه K125 را سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: محصول جدید کراس اوور ایرانخودرو با تنوعی از موتور و گیربکسهای جدید در مدلهای مختلف روانه بازار خواهد شد.
ایکوپرس- محسن رضایی منش افزود: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و همسو با برنامههای راهبردی وزارت صمت، گروه صنعتی ایرانخودرو براساس راهبرد و نقشه راه توسعه محصولات و تکمیل سبد محصول خود، تا سال ۱۴۰۶ دستکم هشت محصول جدید و ارتقا یافته با استانداردهای کامل ۸۵ گانه به بازار عرضه میکند.
وی گفت: در تکمیل سبد محصولات ایران خودرو، تولید خودروهای برقی، اتوماتیک، کراس اوور، کراس لوک و ارتقا یافته و فیس لیفت شده برنامه ریزی شده است.
رضایی منش افزود: نمونه صنعتیسازی شده محصول پروژه K125، بهعنوان نخستین کراس اوور ایرانی در پایان سال جاری آماده خواهد شد و تولید انبوه آن نیز در نیمه نخست ۱۴۰۲ صورت خواهد گرفت.
رضایی منش خاطرنشان کرد: در توسعه محصولات جدید این خودروساز از توان قطعه سازان داخلی و شرکتهای دانش بنیان استفاده شده است و شرکتهای دانش بنیان جتکو، تام، نیرومحرکه و ایپکو، از زیرمجموعههای ایرانخودرو ضمن بهرهمندی از توان سایر شرکتهای دانشبنیان، همکاری منسجمی در این پروژه خواهند داشت.
وی در خصوص پروژه جدید ایران خودرو گفت: محصول پروژه TF21 در کلاس B و با عمق داخلی سازی بالا، در مهر ماه سال آینده و طبق برنامه مصوب، در دوره زمانی حدود ۱۸ ماهه از زمان آغاز پروژه روانه بازار خواهد شد.
رضایی منش تاکید کرد: این پروژه نیز طبق تاکیدات مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با بهره مندی از توان شرکتهای دانشبنیان در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: محصول پروژه TF21 در گام نخست با موتور سری TU و در مرحله بعد با موتور سه سیلندر تولید و عرضه خواهد شد و بدین منظور از حداکثر توان شرکتهای دانشبنیان بهره گرفته میشود.