شهردار تهران از احداث پنج بوستان جدید ویژه بانوان در شهر تهران خبر داد.
احداث ۵ پارک ویژه بانوان در تهران
14 فروردين 1401 ساعت 13:59
شهردار تهران از احداث پنج بوستان جدید ویژه بانوان در شهر تهران خبر داد.
شهردار تهران از احداث پنج بوستان جدید ویژه بانوان در شهر تهران خبر داد.
به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در جلسه امروز یکشنبه شورای شهر تهران در پاسخ به سوالات و نظرات اعضای شورای اسلامی شهر تهران در خصوص توسعه کاشت درختان مثمر در شهر تهران، گفت: یکی از اقداماتی که سال گذشته انجام دادیم توسعه ۱۲۵۰ هکتاری فضای سبز بود که در ۱۰ نقطه این کار انجام شد و توسط رئیس جمهور به بهره برداری رسید عمده درختانی که در توسعه این فضای سبز کاشته شد درختان مثمر بود. همچنین برای روز درخت کاری در تهران برای مدارس و مساجد و خانه ها درخت توزیع شد که عمده این درختان نیز درختان مثمر بودند.
وی افزود: شورای شهر تهران در دوره گذشته جریمه قطع درختان آنقدر بالا برده که دیگر کسی جرئت نمی کند درخت بکارد کسی که می خواهد کاشت درخت انجام دهد احساس می کند این درخت بلای جان خود او خواهد شد لذا از دوستان شهرسازی می خواهیم لایحه ای به شورا بیاورند که این موضوع به صورت منطقی تعدیل شود.
وی در پاسخ به سوال یکی از اعضای شورا در خصوص مجموعه ایوان ری گفت: این مجموعه یکی از اولویتهای شهرداری تهران است که به صورت فوری پیگیری خواهد شد علاوه بر آن برای شهر ری کارخانه سیمان ری نیز به مساحت ۲۰ هزار متر مربع آماده سازی شده که بزودی تحت عنوان کارخانه نوآوری به بهره برداری می رسد و در حوزه نوآوری گام موثری قلمداد خواهد شد و رونق جدی ری را به همراه خواهد داشت.
شهردار تهران درخصوص بوستانهای مادر و کودک نیز گفت: در هر محله ای یک بوستان و یا بخشی از بوستان محله ای برای موضوع مادر و کودک اختصاص پیدا خواهد کرد. تا پیش از این ۲۷ بوستان در این حوزه مناسب سازی شدند و تلاش خواهد شد خدمات بهتری ارائه شود در حقیقت در مورد ارائه خدمات به مادران و کودکان علاوه بر بوستانهای بزرگ مقیاسی که برای بانوان ساخته شده بخش مادر و کودک در بوستانهای محله ای در نظر گرفته خواهد شد.
وی تاکید کرد: در گذشته ۵ بوستان ویژه بانوان به صورت بزرگ مقیاس داشتیم که دو پارک در همین مقایس اضافه شد و ۵ پارک دیگر در دوره جدید اضافه خواهد شد که مجموعا ۱۲ پارک بزرگ مقیاس در تهران برای بانوان ارائه خدمات خواهند داشت.
وی در خصوص فعالیتهای اجتماعی در حوزه قرارگاه اجتماعی نیز گفت: در برنامه توسعه ششم شهرداری ها مکلف شدند در خصوص موضوع معتادان متجاهر باری را برعهده بگیرند علاوه براین در دوره های قبل شورا نیز سه بار این موضوع مصوب شده است یعنی در سال های ۹۵،۹۶ و ۹۸ مصوبه ای وجود دارد که جمع آوری معتادان متجاهر را متوجه شهرداری تهران نیز می داند علاوه بر این در فرمایشات مقام معظم رهبری شهرداری مکلف است در این مسیر حرکت کند. برهمین اساس یک بازده چهار ساله در نظر گرفته شده است تا این کار انجام شود .
به گفته زاکانی، متاسفانه در برخی موارد معتادان متجاهر ۳۰ بار جمع آوری شده و بار دیگر به این چرخه بازگشته اند لذا این کار باید به صورت مستمر انجام شود و همه دستگاههای مرتبط در آن درگیر باشند. بی تردید شهرداری به تنهایی نمی تواند این کار را انجام دهد و همه با همکاری باید پرونده این موضوع را ببندند. مدت زمان نگهداری افراد در کمپ ها حداقل ۶ ماه است که تا یک سال براساس قاعده ای که تعیین شده افزایش پیدا می کند برای فردای معتادان متجاهر نیز نرمی وجود دارد که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر به شهرداری پرداخت می شود. بی تردید اگر بودجه ای برای این موضوع اختصاص پیدا کند به اطلاع شورا می رسد.
شهردار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع ساعت اجرای طرح ترافیک که توسط نرجس سلیمانی تذکر داده شد اشاره کرد و افزود: تا پیش از کرونا ساعت اجرای طرح ترافیک از ۶:۳۰ تا هفت شب بود که با توجه به معضل ترافیک مقرر است اعداد و ارقام در شورای ترافیک مطرح و در یک کار جمعی مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد در مورد آلودگی هوا نیز ۲۳ دستگاه درگیرند اما معاون اول رئیس جمهور چندین جلسه برگزار کرده و پیگیری این کار در دستور کار است بی تردید همه دستگاهها در این حوزه باید مشارکت داشته باشند.
وی در خصوص بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران نیز گفت: بودجه تعیین شده غیر کارشناسی بود که در اصلاحیه از ۴۸ هزار و ۴۰۰ میلیون تومان به ۳۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید در شش ماه نخست تنها ۱۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان محقق شده بود که در نهایت در پایان سال ۳۵ هزار میلیارد تومان محقق شد یعنی برای اولین بار بالای ۹۰ درصد بودجه محقق شد در حالی که در سالهای گذشته به صورت میانگین ۷۰ تا ۸۰ درصد بودجه محقق می شد.
وی در خصوص قرارگاه مسکن شهرداری تهران نیز گفت: در این حوزه محور سازهایمان نوسازی است تا از همه ظرفیتها برای تحقق مسکن استاعت پذیر استفاده کند در این راستا تفاهم نامه های مختلفی با مسوولان کشور به امضا رسید تفاهم نامه ای نیز با موضوع آب و برق و موضوعات پیرامونی با وزیر نیرو در حال انجام است که با تحقق آن گشایش های جدی برای تهران به همراه دارد از جمله اینکه تعویض ۳۶۰ هزار چراغ تهران ظرف دو سال انجام خواهد شد که علاوه بر کاهش انرژی نور دهی بیشتری نیز خواهد داشت.
از سوی دیگر ۲۲ منطقه شهرداری نیز مکلف شدند ظرفیتهای خود را احصا و فعالانه در موضوع مسکن با محوریت نوسازی بافتهای فرسوده وارد شوند. در حقیقت ما زمین و تسهیلات را دنبال می کنیم دیگران می سازند و ما قدر و سهم خود را برداشت می کنیم.
وی ادامه داد: در خصوص گود درویشی که آخرین گود تهران است با ۸۰۰ واحد مسکن این گود جمع می شود و خود گود به یکی از سرانه های هفت گانه تبدیل خواهد شد.
شهردار تهران در پاسخ به تذکر دیگری در خصوص فاضلاب مناطق ۱۸ و ۱۹ گفت: بدترین منطقه در حوزه فاضلاب منطقه ۲۲ ما است که تفاهم کردیم ۴ تصفیه خانه را با وزارت نیرو ظرف دو سال به پیش ببریم.
وی در خصوص ارائه خدمات به مسافرین نوروزی در سال جاری نیز گفت: امسال تهران به مقصد گردشگری تبدیل شد و پذیرای بیشترین گردشگران بود به شکلی که اراضی عباس آباد ۲ میلیون و ۵۰۰ بازدید کننده داشت و برج میلاد نیز پیک جمعیتی را پذیرایی کرد. و خوشبختانه خدمات خوبی به بازدیدکنندگان ارائه شد.
وی در خصوص تذکر یکی دیگر از اعضای شورا در خصوص گود برج میلاد گفت: مقرر شده که بازطراحی در خصوص این گود انجام شود که امیدواریم طرح نهایی هرچه سریعتر ارائه شود.
وی در خصوص هزینه های شهرداری تهران در موضوع جمع آوری معتادان متجاهر نیز گفت: اگر مجموعه مرکز شفق به ما تحویل داده شود بهره مندی شهرداری از ماده ۱۶ نیز محقق خواهد شد. در مورد موضوع خاورشهر نیز افرادی که زخم های باز دارند و افرادی که کور سنی دارند و بخشی از انها معتاد نبودند در این مرکز مستقر شده بودند که بخشی از انها به بهزیستی منتقل شدند و علوم پزشکی نیز تیم های به آنجا فرستاد و افرادی که زخم باز دارند و نیاز به جراحی داشتند به بیمارستان امام خمینی منتقل شدند بی تردید رسیدگی به پرسنل این مجموعه در دستور کار قرار گرفته است.
شهردار تهران از دستور برای اختصاص فایناس برای خرید ۶۳۰ دستگاه واگن مترو و ۹۰۰ دستگاه اتوبوس که ۸۰ درصد تامین مالی انها برعهده گرفته قدرانی کردو گفت: باید از مجلس نیز برای بودجه و مرتفع کردن دغدغه های بودجه شهرداری ها قدردانی کنیم.
به گزارش ایسنا پرویز سروری نیز پس از صحبتهای زاکانی شهردار تهران گفت: موضوعات مهمی مطرح شد که باید هریک از انها به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد امروز جلسه هم اندیشی داشتیم اما برخی از سوالات و تذکرات باقی مانده لذا هفته آینده جلسه دیگری برگزار خواهد شد تا موضوعات به صورت دقیق و کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد و اعضا پیشنهادات و نقطه نظرات خود را مطرح کنند.
کد مطلب: 162159