رئیس اتحادیه شیرینیفروشان در چهارمحال و بختیاری گفت: در ابتدای سالجاری قیمت شیرینیجات ۱۰ درصد و همچنین طی چهارماه گذشته تا آبان ماه حدود ۱۵ درصد افزایش قیمت در حوزه شیرینی رخ داد، بنابراین تاکنون ۲۵ درصد افزایش قیمت اعمال شده است و احتمال یک افزایش قیمت ۲۵ درصدی درصورت تامین نشدن شکر و روغن مصرفی قنادیها نیز وجود دارد.
رئیس اتحادیه شیرینیفروشان در چهارمحال و بختیاری گفت: در ابتدای سالجاری قیمت شیرینیجات ۱۰ درصد و همچنین طی چهارماه گذشته تا آبان ماه حدود ۱۵ درصد افزایش قیمت در حوزه شیرینی رخ داد، بنابراین تاکنون ۲۵ درصد افزایش قیمت اعمال شده است و احتمال یک افزایش قیمت ۲۵ درصدی درصورت تامین نشدن شکر و روغن مصرفی قنادیها نیز وجود دارد.
فرشاد امینیان در گفتوگو با ایسنا در خصوص تاثیر افزایش قیمت شکر بر فعالیت قنادیها، اظهار کرد: تنها مشکل قنادان در خصوص افزایش قیمت شکر نیست و طی دو هفته اخیر افزایش قیمت روغن نیز مشکلاتی را برای کار قنادیها ایجاد کرده است.
رئیس اتحادیه شیرینیفروشان در چهارمحال و بختیاری افزود: در تاریخ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ آخرین قیمتگذاری برای انواع شیرینی انجام شد و حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش قیمت صورت گرفت، اما از این تاریخ تا امروز شکر حدود ۱۵ درصد گران شده و روغن نیز افزایش قیمت حدود ۱۰۰ درصدی داشته است، یعنی روغنی که در گذشته حدود ۳۰۰ تومان بود، در حال حاضر به ۶۰۰ تومان رسیده است.
وی ادامه داد: باتوجه به افزایش قیمت شکر و روغن در حال حاضر یک درخواست برای افزایش ۲۵ درصدی در قیمت شیرینی به سازمان تنظیم بازار ارائه شده است و در صورتیکه حمایت از شیرینیفروشان انجام نشود و روغن و شکر با قیمت مناسب دراختیار آنها قرار نگیرد، شاهد افزایش قیمت مجدد درحوزه شیرینی خواهیم بود، زیرا با توجه به نزدیک بودن زمان عید و ترافیک بالای کاری در قنادیها طی دوماه آینده، بیشترین میزان مصرف شکر و روغن در این زمان وجود دارد.
امینیان در خصوص میزان افزایش قیمت که تاکنون در حوزه شیرینی صورت گرفته است، عنوان کرد: در ابتدای سالجاری قیمت شیرینیجات ۱۰ درصد و همچنین طی چهارماه گذشته تا آبان ماه حدود ۱۵ درصد افزایش قیمت در حوزه شیرینی رخ داد، بنابراین تاکنون ۲۵ درصد افزایش قیمت اعمال شده است و احتمال یک افزایش قیمت ۲۵ درصدی درصورت تامین نشدن شکر و روغن مصرفی قنادیها نیز وجود دارد.
رئیس اتحادیه شیرینیفروشان در چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: از ابتدای فصل زمستان سالجاری خامه به ازای هر کیلو حدود ۸۰۰۰ تومان افزایش قیمت داشت، بنابراین افزایش قیمت شکر به تنهایی مشکلساز نیست، زیرا با افزایش قیمت شکر سایر موادی که از شکر تهیه شده است، نیز گران میشوند، برای مثال حدود ۵۰ درصد خامه از شکر تشکیل میشود.
وی تصریح کرد: جعبههای مخصوص قرارگیری شیرینی نیز از ابتدای زمستان سالجاری حدود ۱۰ درصد افزایش قیمت داشت، اما با توجه به نزدیک بودن ایام عید هیچگونه همکاری از سوی مسئولان برای جلوگیری از افزایش قیمت در حوزه شیرینی صورت نگرفته است، البته یکی از مشکلاتی که وجود دارد این موضوع است که در گذشته سازمان تنظیم بازار در سازمان صنعت و معدن قرار داشت، اما در حال حاضر سازمان تنظیم بازار به جهادکشاورزی واگذار شده و متفاوت بودن حیطه کاری این دو سازمان حل مشکلات را با مشکل مواجه کرده است.