امام جمعه مشهد گفت: دولت وعده ساخت یک میلیون مسکن در یک سال را داده است. یعنی در تیرماه ۱۴۰۱ باید یک میلیون مسکن در این کشور ساخته شده باشد، در غیر این صورت اعتماد مردم از بین میرود.
دولت به مردم وعده ندهد
12 شهريور 1400 ساعت 17:00
امام جمعه مشهد گفت: دولت وعده ساخت یک میلیون مسکن در یک سال را داده است. یعنی در تیرماه ۱۴۰۱ باید یک میلیون مسکن در این کشور ساخته شده باشد، در غیر این صورت اعتماد مردم از بین میرود.
امام جمعه مشهد گفت: دولت وعده ساخت یک میلیون مسکن در یک سال را داده است. یعنی در تیرماه ۱۴۰۱ باید یک میلیون مسکن در این کشور ساخته شده باشد، در غیر این صورت اعتماد مردم از بین میرود.
آیتالله سید احمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی(ع) با اشاره به دیداری که اعضاء دولت سیزدهم با مقام معظم رهبری داشتند، اظهار کرد: در این دیدار رهبری رسالتی جدید را برای دولت مشخص کردند که در دولتهای قبلی چنین رسالتی را تعیین نکرده بودند و آن رسالت جدید، بازسازی و ترمیم اعتماد عمومی مردم به دولت است.
وی ادامه داد: اعتماد عمومی مردم به دولت خدشهدار شده است و رهبری فرمودند که دولت این اعتماد را ترمیم و بازسازی کند. در دولتهای دیکتاتوری و مستبد، جریان حاکم به مردم کاری ندارد و خودش را متکی به قدرت و ثروتی میداند که مردم را دچار محرومیت کرده است. جوانان ما دوران نظام ستمشاهی را به یاد ندارد. آن نظام متکی به پولی بود که از فروش نفت به عنوان دارایی خودش به دست آورده بود و در بانکهای آمریکایی برای خودش ذخیره کرده بود و قدرتش را هم از همین پولها به دست آورده بود و با مردم کاری نداشت. در آن دوران جز محرومیت چیز دیگری در جامعه نبود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شاه با صراحت میگفت آن دسته از مردم که دارای قدرت و ثروت اند، وابسته به دربار اند و سایر مردم هم دو دسته با من مشکل دارند؛ یک دسته محصلین هستند و دسته دوم افرادی هستند که سر قبرها قرآن میخوانند و با مردهها سر و کار دارند و منظورش از دسته دوم، روحانیت بود. این نظامی استبدادی بود که با مردم کاری نداشت.
علمالهدی بیان کرد: اما نظام مردمی و نظامی که آمده تمام مبانی قدرت را سرکوب کرده و جریانهای قدرت آدمکش را از بین برده و میخواهد عدل اسلامی را پیاده کند، متکی به مردم است و اگر اعتماد مردم به دولت که بخشی از این نظام است خدشهدار شود، اعتماد مردم به نظام خدشهدار میشود. نظام ما مبتنی بر مردمسالاری دینی است، لذا مردم باید به این نظام و تمام بخشهای آن اعتماد کنند، تا این نظام بتواند ادامه پیدا کند. لذا رهبری رسالت دولت سیزدهم را بازسازی اعتماد عمومی به دولت که بخشی از این نظام است، قرار دادند.
وی با بیان اینکه مردم، دولت و مجلس، هر سه برای بازسازی اعتماد عمومی به دولت وظیفه دارند، گفت: وظیفه دولتمردان این است که برای بازسازی اعتماد مردم، به شکل مردم دربیایند و مانند مردم زندگی کنند. وقتی مسئولین زیاد در بین مردم رفت و آمد کنند، مردم به آنان اعتماد میکنند و امیدوار میشوند. وقتی که یک فرد مستضعف در گوشهای از سیستان و بلوچستان یا قسمتی از خوزستان آقای رئیس جمهور را ببیند و مشکلات خود را به او بگوید، امیدوار میشود و اگر قشر محروم امیدوار شود، اعتماد مردم برمیگردد.
امام جمعه مشهد ادامه داد: همچنین دولتمردان باید به منظور بازسازی اعتماد مردم، سعی کنند حتیالامکان از وعده دادن خودداری کنند و پس از اینکه کاری را انجام دادند، بگویند کار را انجام دادیم. از قبل وعده ندهند؛ چراکه در صورت عدم تحقق وعدهها اعتماد مردم بیشتر لطمه میخورد.
علمالهدی افزود: تا کنون دولت سه وعده داده است. اولین وعده، وعده وزیر بهداشت بود که گفت تا سالگرد پیروزی انقلاب، تمام کشور واکسینه میشوند. ما در کشور ۶۰ میلیون افراد بالای ۱۸ سال داریم، پس به ۱۲۰ میلیون دوز واکسن نیاز داریم و تا تا الآن حدود ۲۸ میلیون دوز تزریق شده است و تا پنج ماه آینده باید ۹۲ دوز باقی مانده یا از طریق تولید داخل و یا از طریق واردات واکسن، تامین شود و در ۲۲ بهمن امسال تمام مردم واکسینه شده باشند.
وی اضافه کرد: همچنین دولت وعده ساخت یک میلیون مسکن در یک سال را داده است. یعنی در تیرماه ۱۴۰۱ باید یک میلیون مسکن در این کشور ساخته شده باشد، در غیر این صورت اعتماد مردم از بین میرود. دولت گفت یک میلیون شغل در ظرف یک سال ایجاد خواهد کرد. یعنی در تیرماه ۱۴۰۱ یک میلیون شغل باید در کشور ایجاد شده است. اینها تکالیفی است که دولت برای خودش ساخته است و باید روز و شب به صورت جهادی تلاش کند تا به غیر از اداره معیشت مردم و امورات روزمره کشور، این سه وعدهای که داده است را محقق کند و مردم هم وظیفه دارند به دولت کمک کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه کمکی که مردم میکنند این است که چشمشان به حاشیهسازیهای فضای مجازی نباشد، گفت: مردم نباید به دنبال کسانی که در فضای مجازی عربدهکشی میکنند و برای نظام و دولت حاشیهسازی میکنند، باشند. دولت نمیتواند به جای انجام کارهای خود و تحقق وعدههایش، به این حاشیهسازیها پاسخ دهد. فضای مجازی مانند عربدهکشی سر چهارراه است و تا الان هم بسیاری از حرفهایی که در این فضا گفته شده، دروغ بودنش مشخص شده است. در مورد مطالبی که در فضای مجازی منتشر میشود تحقیق کنید و اگر با واقعیت منطبق بود، موضعگیری کنید.
علمالهدی با بیان اینکه مجلس هم برای بازسازی اعتماد مردم وظیفه دارد، عنوان کرد: نمایندگانی که به حوزههای انتخابیه خود رفت و آمد دارند، باید مردم را توجیه کنند و مطالبات مردمی را مدیریت کنند و این مطالبات را به مسئولین دولتی برسانند و بر عملکرد دولت نظارت کنند و این وظیفه خود را جهادی انجام دهند. اگر این کارها انجام شود، اعتماد عمومی نیز بازسازی خواهد شد.
کد مطلب: 155440