یک اثر هنری که توسط «نئاندرتالها» خلق شده است در یکی از غارهای آلمان کشف شد.
; ?>; ?>
کشف اثر هنری "نئاندرتالها" در یک غار
19 تير 1400 ساعت 16:13
یک اثر هنری که توسط «نئاندرتالها» خلق شده است در یکی از غارهای آلمان کشف شد.
یک اثر هنری که توسط «نئاندرتالها» خلق شده است در یکی از غارهای آلمان کشف شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از لایوساینس، باستانشناسان موفق شدند اثری هنری را که توسط «نئاندرتالها» خلق شده است در غاری واقع در آلمان کشف کنند که در قرون وسطی به عنوان غاری شناخته میشد که در آن بقایای اسبهای تکشاخ قرار دارد.
این اثر هنری با حکاکی کردن خطوط مورب و با استفاده از استخوان نوعی گوزن غولپیکر منقرضشده ساخته شده است.
محققان معتقدند قدمت این اثر به ۵۱هزار سال پیش یعنی زمانی که «انسانهای خردمند» هنوز وارد این منطقه نشده بودند بازمیگردد بنابراین میتوان نتیجه گرفت «نئاندرتالها» بیآنکه از گونه دیگری الهام گرفته باشند این اثر را خلق کردهاند.
کشف این اثر هنری نشان میدهد ظرفیتهای شناختی و ادراکی «نئاندرتالها» بیشتر از آن چیزی بوده است که پیشتر تصور میشد.
«لدر»، باستانشناس و محقق ارشد این اکتشاف بیان میکند: «نئاندرتالها بسیار باهوش بودند. آنها قادر بودند ارتباط برقرار کنند و خودشان را با نمادها ابراز کنند. آنها احتمالا از نظر درک به ما انسانها شباهت بسیاری داشتهاند.»
با اینحال هنور برخی از باستانشناسان درباره این موضوع که «نئاندرتالها» هنر نمادین را به تنهایی خلق کرده باشند تردید دارند.
غاری که این اثر در آن کشف شده است با نام «Einhornhöhle» یا «غار تکشاخها» شناخته میشود. به گفته «لدر» در قرون وسطی جویندگان گنج مدعی شدند در این غار استخوانهای تکشاخها را کشف کردهاند. «لدر» میگوید: «مطمئنا این استخوانها به خرسها تعلق داشتهاند اما این جویندگان استخوانها را به عنوان دارو به داروسازان میفروختند تا سودی عایدشان شود.»
در سال ۱۹۸۵ باستانشناسان توانستند در این غار ابزارهای سنگی را که توسط «نئاندرتالها» ساخته شده بودند کشف کنند. «لدر» و تیم او برای انجام کاوش بیشتر در سال ۲۰۱۴ به این غار بازگشتند اما این اثر هنری در سال ۲۰۱۹ کشف شد. در وهله اول باستانشناسان فقط متوجه یک خط مورب بر روی این استخوان شدند اما با بررسی بیشتر این اثر باستانشناسان به این نتیجه رسیدند که اثر خاصی را کشف کردهاند.
این اثر به راحتی در دست انسان جای میگیرد و اندازه آن حدود ۵.۶ در ۴ سانتیمتر است.
دلیل خلق این اثر هنوز مشخص نیست، اما محققان اعلام کردهاند این اثر کاربردی نبوده است.
کد مطلب: 153436