امام جمعه مشهد گفت: انتخاب همسر از روز اول باید بر اساس کفویت و هم شانی در تقوا، ایمان و نجابت صورت بگیرد و شروع زندگی مشترک با معیارهای و امکانت مادی از نظر اسلام اشتباه است.
هرکس ۱۰ نفر را پای صندوق رای بیاورد!
21 خرداد 1400 ساعت 19:09
امام جمعه مشهد گفت: انتخاب همسر از روز اول باید بر اساس کفویت و هم شانی در تقوا، ایمان و نجابت صورت بگیرد و شروع زندگی مشترک با معیارهای و امکانت مادی از نظر اسلام اشتباه است.
امام جمعه مشهد گفت: انتخاب همسر از روز اول باید بر اساس کفویت و هم شانی در تقوا، ایمان و نجابت صورت بگیرد و شروع زندگی مشترک با معیارهای و امکانت مادی از نظر اسلام اشتباه است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ظهر امروز آیتالله سید احمد علمالهدی در خطبههای نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع)، با تبریک ولادت زینب ثانی حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت، ماه ذیالقعده را ماه امام رضا(ع) توصیف و اظهار کرد: دهه کرامت محل تبلور رحمت خاصه امام هشتم(ع) است، اول ماه میلاد حضرت معصومه، یازدهم این ماه ولادت حضرت رضا(ع)، بیست و سوم روز زیارتی امام رضا(ع)، بیست و پنجم دهو الارض و روز آخر ماه سالروز شهادت حضرت جوادالائمه(ع) است.
خطیب نماز جمعه مشهد با تأکید بر اینکه عزیزان، بزرگترین خدمت و عرض ارادت و اعلام وابستگی به امام رضا(ع) را باید ما مردمی داشته باشیم که شبانهروز مشمول رحمت حضرت رضا(ع) هستیم، تشریح کرد: ازنظر امام رضا مهمترین مسئله تشکیل حکومت اسلامی و ولایی در زمان خود بود، در حدیث سلسله الذهب حضرت از قول پیامبر در این حدیث قدسی فرمودند: کلمه لا اله الا الله محل پناه من است و هرکس به این محل بیاید از عذاب من در امان است، البته به شروطی که من هم از شروط آن هستم.
نظام جمهوری اسلامی ودیعه امام رضا(ع) است
وی متذکر شد: شرط توحید آیا ولایت به معنی کلی اعتقاد به ولایت است؟ خیر؛ چراکه اگر اینطور بود میفرمودند علی(ع) شرط آن است، ایشان فرمودند من شرط آن هستم، یعنی نظام ولایی شرط توحید است، پس ارزشمندترین مسئله ازنظر امام تشکیل نظام ولایی در خط امامت است، این ولایتی که ما داریم یک آرمان رضوی و ودیعه امام رضا(ع) است و باید با تمام توان از این آرمان دفاع کنیم.
اهم اظهارات او را به نقل از فارس و ایرنا بخوانید:
*اینکه ما از ودیعه امام رضا(ع) دفاع نکنیم خیانت به امام است، یک سیاستمدار غربی گفته «سعی کنید مشکلات مردم ایران حل نشود چراکه ما به مشکل خواهیم خورد» همه آنها سعی میکنند ما در انتخابات شرکت نکنیم تا نظام جمهوری اسلامی تضعیف شود، گردنه گام دوم انقلاب،انتخابات ۱۴۰۰ است و اگر مردم مشارکت کنند نظام غنی و وجودش تضمین میشود و تنها کشوری که نظام ولایی دارد جمهوری اسلامی ایران است.
*عامل اصلی تداوم نظام شما مردم و حضورتان درصحنه است؛ اگر این امر کاهش پیدا کند یا مردم به دنبال نظام نیایند، برداشت غرب این است که مردم از نظام برگشتهاند و اینیک رفراندوم ضد مردم است. بنای دشمن این است که مردم را ناامید کنند و بهدروغ، دلخوری مردم از مسئولان را به دلخوری مردم از نظام معرفی میکنند و با شرکت نکردن در انتخابات این حرف دشمن تأیید میشود.
* دوقطبی کردن جامعه حیله دشمن است که یک عده با دوقطبی کردن جامعه هم کاهش مشارکت در انتخابات پیش بیاید و هم باعث میشود مردم به سروکله هم بزنند، دشمنان به این نتیجه رسیدند که اگر مردم بهپای صندوق رأی نیامدند یعنی دقیقاً مسئله ضعف و نزول نظام رقم خورده است و از هفته آینده میبینید که این مسئله در فضای مجازی توسط رسانههای معاند بیشتر میشود.
*دشمنان میدانند که اگر انتخابات با مشارکت کم رقم بخورد تمام ایران ضرر میکنند، شما عزیزان باید جهاد و سعی کنید کسانی که راضی به رأی دادن نبودند را آماده رأی دادن کنید، شهدا هستی خود را در این راه دادهاند و اکنون دشمن میخواهد با کاهش مشارکت نظام ما را مسئلهدار کند و شما باید مردم را توجیه کنید و فعالیت مجاهدانه انجام دهید؛ هرکدام از شما ۱۰ نفر را که رأی نمیدهند را پای صندوق رأی بیاورید.
*مهمترین مسئله از نظر امام هشتم (ع) تشکیل نظام ولایی و ادامه آن است و امروز نظام ولایی به عنوان یک آرمان رضوی و نظر مقدس حضرت امام رضا (ع) مطرح است و باید همه با قدرت و توان از این نظام ولایی حفاظت و حراست کنیم.
نیاز جوان به ازدواج قطعی و فوری است
* کلام ما در خطبه اول در تداوم تقوای عملی در خصوص تعامل با جوانان بود، بخش عمده مشکلاتی که جوانان با آن روبهرو هستند باید در خانواده حل شود، مهمترین مشکل جوانان و دغدغه اول آنها مسئله ازدواج است.
* ما میگوییم باید مسئله مسکن و اشتغال حل شود و ازدواج را اولویت سوم قرار میدهیم؛ ازدواج مقدم بر مسکن و اشتغال و اینکه بدون مسکن و شغل نمیشود ازدواج کرد حاصل یک ضعف فرهنگی در خانواده است، نمیشود به جوان بگویی غذا نخور تا وقتیکه قدرت پیدا کنی برای خودت غذا تهیه کنی، نیاز جوان به ازدواج مثل نیاز به غذا، قطعی و فوری است.
* وقتی پدر و مادر دارای فرزند شدند، باید والدین از سن بلوغ به بعد برنامه برای ازدواج آن داشته باشند، اگر در ازدواج جوانان موفق بودیم فساد در جامعه از بین میرفت، منتها مشکل ازدواج اینطور نیست که حتماً با کمک مسئولان و مدیران جامعه حل شود اما مسئولان باید کار خود را انجام دهند و زمینه را فراهم کنند ولی برنامه اصلی به گردن خانواده است.
*مسئله انتخاب همسر توسط خانوادهها باید در مقام کُفّویت ازنظر ایمان و تقوا صورت بگیرد نه بر معیار اقتصادی و مسکن و اشتغال و امکانات، این غلط است، باید زندگی مشترک بر اساس ایمان صورت بگیرد، المؤمن و کفّ المؤمنه.
* دختر شما میوه دل شماست و باید اول دقت کنید این پارهجگر شما زیر دندان یک درنده بناست قرار بگیرد یا زیر سر یک انسان با عاطفه؟ چه دارد و چه ندارد و سطح اقتصادی آن را معیار قرار ندهید، دو چیز معیارتان باشد، عقل و ایمان، اگر اینها را داشت روی مسائل دیگر اصلاً حساب باز نکنید، وقتی کسانی این ویژگیها را داشته باشند بهترین داماد یا بهترین عروس خودتان را پیداکردهاید.
*تنها معیار ازدواج ایمان است
* پیامبر به پدر یک دختر مجرد فرمودند فقط یک معیار برای ازدواج وجود دارد و آن این است که "المؤمن کفّ للمؤمنه"، اگر پسری مسکن و پول ندارد تو که همه اینها را داری، کمکشان کن.
* بچه شما در اموال با شما شریک است، اگر این آموزه پیامبر الگو جوان داری ما شد هیچ مشکلی در این موضوع نخواهیم داشت.
کد مطلب: 152128