کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پرده‌برداری مشاور سابق جانسون از:

بحران مدیریت کرونا در انگلیس

5 خرداد 1400 ساعت 20:19

«دومینیک کامینگز» مشاور مستعفی نخست وزیر انگلیس که اینک به یکی از منتقدان سرسخت دولت در حوزه مقابله و مهار ویروس کرونا تبدیل شده، عملکرد بوریس جانسون را در مدیریت بحران کرونا فاجعه‌ تمام عیار خواند.


 «دومینیک کامینگز» مشاور مستعفی نخست وزیر انگلیس که اینک به یکی از منتقدان سرسخت دولت در حوزه مقابله و مهار ویروس کرونا تبدیل شده، عملکرد بوریس جانسون را در مدیریت بحران کرونا فاجعه‌ تمام عیار خواند.

به گزارش ایرنا، کامینگز روز چهارشنبه در کمیته پارلمانی بهداشت و علوم حاضر شد تا از جزئیات بحران مدیریت دولت جانسون پرده برداری کند. او در بخشی از سخنانش فاش کرد که درخواست‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا برای مشارکت لندن در عملیات هوایی در عراق موجب شد جلسه اضطراری رسیدگی به شیوع کرونا و بررسی اعمال قرنطینه در انگلیس به تعویق بیفتد.
این مقام پیشین انگلیس که گفته می‌شود از طراحان سیاست بدنام ایمنی گله‌ای است مدعی شد که اواسط مارس سال گذشته میلادی (اسفند ۹۸) از جانسون خواست تا قرنطینه را اعمال کند اما به گفته او دولت در این زمینه برنامه‌ای نداشت.
کامینگز با بیان اینکه مردم انتظار داشتند که در چنین شرایطی قرنطینه اجرا شود عنوان کرد که «وزرا، مقام‌های ارشد و مشاوران بلندپایه دولت» در سطحی نبودند که انتظار مردم را برآورده کنند. وی بر همین اساس از مردم عذرخواهی کرد و گفت: مایلم به تمام خانواده‌های قربانیان کرونا اعلام کنم که بابت این مساله متاسفم.
مشاور سابق نخست وزیر انگلیس، دولت را مسئول مرگ هزاران جان باخته کرونایی دانست و عنوان کرد که افراد زیادی در کشور هستند که می‌توانستند بهتر از بوریس جانسون این بحران را مدیریت کنند.  کامینگز همچنین عنوان کرد که در مقطعی از جانسون خواسته تا «مت هنکاک» وزیر بهداشت را به دلیل عدم کفایت در مدیریت اوضاع برکنار کند.
او با بیان اینکه هنکاک توانایی اداره وزارت بهداشت انگلیس را ندارد افزود که جانسون می‌توانست یک پزشک حاذق را برای مدیریت بحران کرونا انتخاب کند. این درحالیست که او مدیریت بحران کرونا در انگلیس را مدیریت «خر»‌ها ( سیاستمداران) بر «شیر» ها (پزشکان در خط مقدم) نامید.
کامینگز اواخر اسفند ۹۹ هم طی سخنانی در کمیته پارلمانی بهداشت و علوم، عملکرد وزارت بهداشت کشورش را در نحوه پاسخ به همه‌گیری کرونا، فاجعه تمام عیار خواند و گفت: وزارت بهداشت انگلیس در ابتدای شیوع کرونا، سابقه ناگواری در تامین لوازم محافظ بهداشتی داشته و به همین علت، اجرای طرح واکسیناسیون سراسری کرونا از این نهاد گرفته شد.
اشاره او به بحران کمبود لوازم بهداشتی مانند روپوش، دستکش، نقاب بهداشتی در ابتدای شیوع کروناست که کادر درمانی انگلیس را با مشکلات جدی مواجه ساخت و همین امر منجر به فوت صدها تن از نیروهای بهداشتی در انگلیس شد.
کار به جایی رسید که رسانه ها گزارش دادند پزشکان و پرستاران این کشور به ناچار برای تامین نیاز خود به دوخت روپوش با پرده‌های بیمارستان متوسل شده‌، از قطعات پلاستیک زباله برای ساخت ماسک صورت و دست‌کش استفاده کرده و برخی پزشکان متخصص پلاستیک‌های زباله مخصوص جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی را برای ساخت چشم‌بند به کار برده اند.
کامینگز می‌گوید که عملکرد ضعیف جانسون، باعث کاهش اعتماد عمومی به دولت شده است. این درحالیست که دولت جانسون امیدوار است ظرف دو ماه آینده تمام بزرگسالان این کشور نخستین مرحله واکسن کرونا را دریافت و به موجب آن عمده محدودیت‌های کرونایی برداشته شود.
تاکنون بالغ بر ۴ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۳۱۰ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و ۱۲۷ هزار و ۷۳۹ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده‌اند.


کد مطلب: 151160

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/151160/بحران-مدیریت-کرونا-انگلیس

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir