سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری پیرامون حضور افرادی ناشناخته یا کمتر شناخته شده برای جامعه در انتخابات ریاست جمهوری، بیان داشت: اینگونه افراد چندان در انتخابات جدی نیستند. هم در تایید آنها اما و اگر فراوان است و هم اینه بعید است که وارد رقابت جدی شوند.
کمال سجادی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درخصوص کاندیداتوری سردار سعید محمد فرمانده سابق قرارگاه خاتمالانبیاء و چهره های نظامی، گفت: در این زمینه یک مقرراتی وجود دارد که حتما مسئولین ذیربط به این موضوع توجه دارند و توجه هم کردهاند. البته این موضوع در دست بررسی است که اگر یک نظامی بخواهد وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شود چه مراحلی را باید طی کند؛ خب یک سری مراحل را باید طی کند که این حضور وی قانونی باشد و اگر طی نشود کاندیداتوری غیرقانونی او است و نهادهای ذیربط برخورد لازم را خواهند داشت.
وی افزود: نظامیان اگر بازنشسته شود یا استعفا دهند میتوانند وارد عرصه انتخابات شوند مانند آقای رضایی یا قالیباف که مراحلی طی کردند و از شغل نظامیگری فاصله داشتند تا زمان کاندیداتوری؛ یعنی اگر هر کس دیگری میخواهد کاندیدای ریاست جمهوری باشد باید این مراحل را طی کنند.
عضو هیات اجرایی شورای وحدت درباره بررسی کاندیداها در این شورا و انتخاب کاندیدای نظامی ابراز داشت: مساله بررسی مصادیق هنوز در شورا مطرح نشده است اما فکر میکنم کم کم به تدریج وارد بررسی مصادیق شویم. در این مساله هم همه کاندیداهایی که به طور قانونی وارد عصه انتخابات شوند قاعدتا مورد بررسی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: البته یک بحث دیگر هم وجود دارد و آن تایید صلاحیت افراد توسط شورای نگهبان است. زمانی بررسی کاندیداها در شورای ائتلاف جنبه جدیتری به خود میگیرد که لیست تایید صلاحیت شورای نگهبان اعلام و ارایه شود و ما هم بعد از اعلام صلاحیتها گزینه را انتخاب و معرفی خواهیم کرد.
سجادی در پایان پیرامون حضور افرادی ناشناخته یا کمتر شناخته شده برای جامعه در انتخابات ریاست جمهوری، بیان داشت: اینگونه افراد چندان در انتخابات جدی نیستند. هم در تایید آنها اما و اگر فراوان است و هم اینه بعید است که وارد رقابت جدی شوند.
وی در پایان گفت: برخی هم با اهداف و نیت های دیگیری وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری میشوند.