کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دفاع مقدس یک مدرسه و دانشگاه تربیتی است

1 مهر 1399 ساعت 12:49

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه دفاع مقدس یک مدرسه و دانشگاه تربیتی است، گفت: ایثار و رشادت های دوران دفاع مقدس از درس هر مدرسه و دانشگاهی موثر تر است، چون تمام مبانی تربیتی که در آموزه های دینی، اسلامی و ایرانی وجود دارد در این کلاس هشت ساله نهفته است.


مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه دفاع مقدس یک مدرسه و دانشگاه تربیتی است، گفت: ایثار و رشادت های دوران دفاع مقدس از درس هر مدرسه و دانشگاهی موثر تر است، چون تمام مبانی تربیتی که در آموزه های دینی، اسلامی و ایرانی وجود دارد در این کلاس هشت ساله نهفته است.
رشید قربانی امروز سه شنبه اول مهرماه در آیین نمادین زنگ ایثار و مقاومت که به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دبیرستان شاهد شهیده ژیلا مقبل سنندج برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: امسال وارد چهلمین سالگرد دفاع مقدس شده و باید بیش‌ازپیش فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج کنیم.
قربانی با بیان اینکه دفاع مقدس از نگاه های مختلف و با رویکردهای مختلف قابل بررسی است؛ گفت: آموزش و پرورش با توجه به سنخیت و ماهیت کاری با نگاه تربیتی و تعلیمی به موضوع دفاع مقدس می نگرد.
وی ادامه داد: دفاع مقدس به لحاظ بعد نظامی، اجتماعی، بین المللی، فناوری و تکنولوژی و تربیتی از همه جوانب قابل بررسی است .
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه دفاع مقدس به لحاظ تربیتی یک مدرسه و یک دانشگاه است؛ گفت: رشادت های دوران دفاع مقدس از هر مدرسه، دانشگاه و کلاسی می تواند بیشتر از آن درس گرفت چون تمام مبانی تربیتی که در آموزه های دینی، اسلامی و ایرانی وجود دارد در این کلاس هشت ساله نهفته است.
وی افزود: اگر تمامی دلاورمردی های دوران هشت ساله دفاع مقدس به متن، فیلم، تئاتر، نمایش و نوشته تبدیل شود، همه این مفاهیم و مضامین می تواند درس های تربیتی زیادی برای همه دانش آموزان داشته باشد و برای نظام تعلیم و تربیت قابل توجه و قابل استفاده است.
به گفته قربانی اتفاقات و حوادث دوران دفاع مقدس، نمایشگاه کاملی است که انواع ویژگی های و خصائص پسندیده انسانی را می توان در آن مرور کرد که حس گذشت، ایثار در آن خود نمایی می کند.
وی گفت: در عرصه دفاع مقدس هرکسی سعی می کرد سخت ترین کارها را برعهده بگیرد و خطرات را با جان و دل قبول می کردند که رد شدن از روی مین کم ترین کار ممکن بود.
قربانی درس شجاعت، اطاعت پذیر، همدلی و همراهی را از دیگر درس های دوران دفاع مقدس برشمرد و اظهارداشت: اعتقاد و ایمان رزمندگان دوران دفاع مقدس و عبادت های خالصانه آن ها در دل شب و ایمان به کار در حفاظت از دین و جان و ناموس مردم می تواند درس بزرگی باشد که کمتر مربی تربیتی و پرورشی می تواند با آموزش و کلاس و با اجرای نمایش نامه ان ها را به دانش آموزان منتقل کند.
وی از همه دانش آموزان خواست روایت های دوران هشت ساله دفاع مقدس را مطالعه کرده و از اتفاقات و حوادث این دوران درس بگیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه دفاع مقدس را می توان از زوایای دیگر بررسی کرد؛ گفت: دفاع مقدس هویتی در مردم ایجاد کرد که برای سال های سال اعتماد به نفس ملی را در میان مردم ایجاد کرد که در مقابل هر صحنه سختی، مقاومت کنیم و به حق خود برسیم و اگر درس های هشت ساله دفاع مقدس نبود فشار های سی و چند ساله بعد از دفاع مقدس قابل تحمل نبود.
قربانی با بیان اینکه دفاع مقدس درس بروز استعدادها و خلاقیت ها بود؛ گفت: دوران دفاع مقدس بستری فراهم کرد که استعدادهای نهفته جوانان ما خود را نشان دهند و نوآوری و خلاقیت ایجاد کنند و مردم به به این خودباوری رسیده اند که می توانند تکنولوژی پیشرفته داشته باشند.
وی همچنین اعتماد در عرصه بین المللی را یکی دیگر از دستاوردهای دوران دفاع مقدس دانست و بیان کرد: اگر تمام کشورهای دنیا با هم ائتلاف کنند یک ملتی می تواند با ایمان به کار خود و همدلی و وحدت مقاومت کند و به اهداف خود برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد: هرچقدر دوران مقدس برای دانش آموزان مرور و واکاوی شود، می تواند مبانی تربیت، تعلیمی و آموزشی ما را مهیا کند و بسیاری از چالش های تربیتی و آموزشی ما را تکمیل کند و خلا های آموزش و پرورش را پرکند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد همه ما از درس های دوران دفاع مقدس پند گرفته و بتوانیم در ادامه جهت بالندگی کشور عزیزمان ایران قدم برداریم.


کد مطلب: 136847

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/136847/دفاع-مقدس-یک-مدرسه-دانشگاه-تربیتی

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir