معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موارد منع تزریق واکسن آنفلوآنزا را تشریح کرد.
چه کسانی واکسن آنفولانزا نزنند؟
30 شهريور 1399 ساعت 11:54
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موارد منع تزریق واکسن آنفلوآنزا را تشریح کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موارد منع تزریق واکسن آنفلوآنزا را تشریح کرد.
دکتر سیدمحمد علوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به احتمال همزمانی آنفلوآنزا و کرونا، اظهار کرد: خطر آنفلوآنزا کمتر از کرونا نیست زیرا آنفلوآنزا نیز مرگ و میر دارد؛ زمانی که این دو ویروس با هم ادغام میشوند میزان مرگ و میر افزایش مییابد بنابراین باید به این مساله توجه شود و افرادی که در معرض خطر ابتلا به کووید - ۱۹ هستند، واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.
وی افزود: حتما کودکان شش ماهه تا شش ساله، افراد بالای ۶۰ سال، افراد پرخطر مانند کسانی که داروهای تهدیدکننده سیستم ایمنی مصرف میکنند و افراد دارای بیماری زمینهای مانند بیماری قلبی، کلیوی و افراد و چاق باید واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند.
علوی در خصوص موارد منع تزریق آنفلوآنزا، گفت: کودکان زیر شش ماه، کسانی که به واکسن آنفلوآنزا حساسیت دارند یعنی کسانی که سالهای گذشته واکسن آنفلوآنزا را تزریق کردهاند و با واکنشهای شدید آلرژیک مواجه شدهاند، نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان ادامه داد: افرادی که به تخم مرغ حساسیت دارند، هم نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.
وی با بیان اینکه حساسیت به مواد مورد استفاده در واکسن نیز از دیگر موارد منع تزریق است، افزود: ساخت واکسن هر کارخانه متفاوت است به طور مثال واکسن یک کشور برای کودکان کمتر از دو سال قابل استفاده نیست اما واکسن کشور دیگری قابل تزریق است بنابراین قبل از مصرف هر دارو باید بروشور و موارد منع مطالعه شود و قبل از تزریق نیز با پزشک مشورت شود.
وی عنوان کرد: امسال واکسن آنفلوآنزا برای پرسنل بهداشت و درمان و نیروهای نظامی که احتمال مواجهه با بیماران آنفلوآنزا را دارند، بیماران HIV که تحت نظر بهداشت هستند، ساکنان خانه سالمندان و زنان بارداری که تحت مراقبت مراکز بهداشت هستند، به صورت رایگان تزریق میشود. دیگر افراد باید با کارت ملی به داروخانه مراجعه کنند واکسن را با قیمت دولتی تهیه کنند.
کد مطلب: 136716