اکبر طبری معاون اجرایی قوه قضائیه در دوران ریاست آقای آملی لاریجانی، در دادگاه محاکمه شد که کار درستی هم بود. بازتاب مثبتی هم داشت. دست قوه قضائیه هم درد نکند.
پنج نکته درباره محاکمه اکبر طبری
20 خرداد 1399 ساعت 15:40
اکبر طبری معاون اجرایی قوه قضائیه در دوران ریاست آقای آملی لاریجانی، در دادگاه محاکمه شد که کار درستی هم بود. بازتاب مثبتی هم داشت. دست قوه قضائیه هم درد نکند.
اکبر طبری معاون اجرایی قوه قضائیه در دوران ریاست آقای آملی لاریجانی، در دادگاه محاکمه شد که کار درستی هم بود. بازتاب مثبتی هم داشت. دست قوه قضائیه هم درد نکند. اما چند نکته:
1- آقای رئیسی که الان رئیس قوه قضائیه است، در دورانی که اکبر طبری در دستگاه قضایی رشوه میگرفت و کمک میکرد مفسدان اقتصادی، تبرئه شوند، معاون قوه قضائیه بود. سوال اینجاست که معاونت قوه قضائیه که منصب پایینی هم نیست، چطور از آنچه طبری انجام میداد خبردار نمیشد؟ شاید دلیلش تشریفاتی بودن منصب معاونت در قوه قضائیه بود و شاید هم دلایل دیگری دارد که ما بیخبریم...
2- اکبر طبری در زمان ریاست آقای آملی لاریجانی در دستگاه قضایی، فساد میکرد. چطور آقای آملی لاریجانی از این همه فساد مطلع نبود؟ مگر به دستگاه قضایی و آنچه در آن میگذشت اشراف نداشت؟ یادمان باشد که آقای آملی لاریجانی امروز رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است که منصب مهمی است. نکند ایشان در این منصب مهم، به امور اشراف نداشته باشد و...
3- چطور است که مهمترین مهرههای دستگاه قضایی دوران ریاست آقای آملی لاریجانی هم علنی محاکمه میشوند، اما از محاکمه علنی مهمترین مهره دوران شهرداری محمدباقر قالیباف یعنی عیسی شریفی با آن حجم از فساد یا حتی محمدباقر قالیباف با آن شائبه مفاسد خبری نیست؟ زور قالیباف از آملی لاریجانی بیشتر است یا قضیه دیگری در کار است؟
4- کسی به فکر خشم فرو خورده مردمی هست که خبرهای این محاکمهها و فسادها را میشنوند؟ مردمی که با این گرانی و تورم و بیکاری، روز به روز فقیرتر میشوند، وقتی میشنوند که فساد در مهمترین نهادهای کشور به گونهای بوده که میلیاردها تومان به راحتی یک لیوان آب خوردن جابجا میشود، به جای آنکه روند برخورد با مفاسد، امیدوارشان کند، این حجم از فساد در کشوری که آرمانش حمایت از مستضعفان بود، باعث خشمشان میشود. کسی نگران نیست که این خشمها ممکن است روزی سر باز کند؟
5- عیب می جمله بگفتی، هنرش نیز بگوی... برخورد با فساد، هر زمانی که باشد مثبت است. اما آیا میتوانیم امیدوار باشیم که این دادگاهها، واقعا در مسیر فساد، مانع ایجاد کند؟ آیا میتوانیم امیدوار باشیم که حلقههای فساد سیستماتیک قطع شده است؟ امیدواریم که همینطور باشد...
کد مطلب: 130837