معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور توضیحاتی درباره بازگشایی محدود مهدهای کودک به منظور مراجعه حضوری یا غیرحضوری والدین برای ثبت نام کودکان ارائه کرد و گفت: مهدهای کودک جزو مراکز تجمعی قلمداد میشوند و از آنجا که بچهها میتوانند ناقل بیماری هم باشند هرگونه بازگشایی منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور توضیحاتی درباره بازگشایی محدود مهدهای کودک به منظور مراجعه حضوری یا غیرحضوری والدین برای ثبت نام کودکان ارائه کرد و گفت: مهدهای کودک جزو مراکز تجمعی قلمداد میشوند و از آنجا که بچهها میتوانند ناقل بیماری هم باشند هرگونه بازگشایی منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا است.
به گزارش ایسنا، حبیبالله مسعودی فرید درگفتوگو با شبکه خبر توضیحاتی درباره بازگشایی محدود مهدهای کودک به منظور مراجعه حضوری یا غیرحضوری والدین برای ثبت نام کودکان ارائه داد و گفت: برای ثبت نام سال جدید، انجام کارهای اداری، تدارک دیدن خدماتی در فضای مجازی این امکان برای بازگشایی محدود مهدهای کودک طبق رایزنی با کانون مهدهای کودک به وجود آمد تا بتوانیم به مهدها کمک کنیم که فعالیتهای خود را آغاز کنند.
وی افزود: در واقع تصمیم بر این شد که فعلا مهدها حداکثر با دو سوم پرسنل بازگشایی را داشته باشند ولی این بازگشایی فقط برای ثبت نام سال آینده، انجام کارهای اداری، انجام تعمیرات، ارائه خدمت در فضای مجازی چون آموزش و ارتباط با والدین است، ولی پذیرش کودک باید حتما با تصمیم ستاد ملی کرونا انجام بگیرد و منوط به تصمیم ستاد است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به اینکه آیا نمیشد این ثبت نام یک ماه دیگر انجام شود؟ گفت: زمان مهدهای کودک برای انجام ثبت نام باز است ولی برای اینکه مهدهای کودک بتوانند در حد محدود فعالیتهای خود را آغاز کنند و این اقدام امید را در صاحبان مهدها ایجاد کند که این اوضاع میتواند بتدریج به شرایط عادی برگردد، این اقدام را انجام میدهیم. این تصمیم به لحاظ عملکردی و روانی تاثیرگذار است وگرنه افرادی اگر ماههای آینده هم مراجعه کنند، اگر مهد ظرفیت داشته باشد میتواند ثبت نام خود را انجام دهند.
فرید با بیان اینکه ترجیح و تاکید ما انجام ثبت نام به صورت غیرحضوری است گفت: حتی ثبت نام از طریق تماسهای تلفنی هم قابل انجام است و عمدتا خانوادهها شناخت قبلی از مهد دارند، البته میتوانند حضوری هم این کار را انجام دهند.
وی در پاسخ به اینکه از چه زمانی قرار است مهدهای کودک به طور رسمی آغازبکار کنند؟ گفت: مهدهای کودک جزو مراکز تجمعی قلمداد میشوند و از آنجا که بچه ها میتوانند ناقل بیماری هم باشند هرگونه بازگشایی منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا است. پیشنهادات خود را به ستاد ارسال کردیم و منتظر تصمیمات هستیم. سلامت مردم در اولویت است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: ۸۵ درصد مهدها استیجاری هستند و معمولا ثبت نام مهدها ماهانه است و حق الزحمهای که میگیرند مانند مدارس غیردولتی سالانه دریافت نمیشود و به همین دلیل با مشکلات اقتصادی فراوانی روبرو شدند و جزو مشاغل آسیب دیده ناشی از کرونا محسوب شدند. تصمیم گیری درباره حضور کودکان در مهدها فراتر از بهزیستی است و باید ستاد ملی کرونا تصمیم گیری کنند.
فرید درباره مهلت زمانی برای ثبت نام گفت: ما بخشنامه را از ۱۰ اردیبهشت به استان ها ابلاغ کردیم و امکان ثبت نام با توصیه اکید نسبت به رعایت ملاحظات بهداشتی و حضور دو سوم کارکنان وجود دارد. هموطنان میتوانند برای ثبت نام فرزندانشان اقدام کنند و مدت زمان خاصی تعیین نشده و زمان نهایی برای آن در بخشنامه قلمداد نکردهایم.