یک آموزگار دهستان بالاده منطقه بیرم در شهرستان لارستان درایام تعطیلی مدارس، علاوه بر تداوم آموزش برای دانشآموزان ایرانی، دو دانش آموز غیرایرانیاش که دسترسی به اینترنت نداشتند را هم تنها نگداشت.
صفیه چهرهور آموزگار دبستان حجاب روستای بالاده شهرستان لارستان علاوه بر تداوم آموزش به 24 دانشآموز ایرانی، برای 2 دانشآموز افغانستانی تدریس خود را به شکل حضوری و با رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی، دنبال کرده است.
این آموزگار با علم به اینکه 2 دانش آموز غیرایرانیاش علیرغم استعداد و هوش سرشار، به دلیل دسترسی نداشتن به ابزارهای الکترونیک، امکان پیگیری روند فراگیری را ندارند، وقتی برای آنها کنار گذاشته و در ساعتهایی به شکل حضوری به آنان درس میدهد.
این خانم معلم بیرمی با وجود همه سختی ها و لزوم رعایت فاصله اجتماعی، هر روز راهی منطقه خدمتی خود می شود تا کودکان کلاسش را لبریز از محبت و عشق به همنوع کند و علاوه بر آموزشهای تحصیلی به آنان درسی بالاتر و والاتر و ماندگارتر بدهد، درس محبت، ایثار، فداکاری و... منتقل کند.
چهره آور در خصوص دلیل این اقدام که شاید او را در معرض مخاطرات ابتلا به کروناویروس قرار دهد، گفت: خطر و بیماری همه جا وجود دارد لذا سعی می کنم با رعایت دقیق مسائل و نکات بهداشتی در حفظ سلامت خود و این دو کودک کوشیده و بخاطر هوش سرشارآنها حیف بود که از کلاس عقب بمانند و باید به هر نحو که می شد آموزش آن ها ادامه پیدا می کرد.
این آموزگار همچنین ازخانم صباحی مدیر آموزشگاه خود نیز به نیکی یاد و اضافه کرد: ایشان به عنوان یک معلم واقعی با وجود غیر بومی بودن و در این روزهای کرونایی فاصله چند صد کیلومتری شهر محل سکونت خود تا بالاده بیرم را برای شرکت در جلسات و پی گیری امور مدرسه پیموده است و اکنون نیز در این مسیر او را یاری می دهد.
چهرهآور یک دهه خدمت خود را به عنوان نیروی حق التدریس در روستاهای این منطقه سپری کرده و آموزگاری را موهبتی می داند که باید فراتر از یک شغل و به عنوان یک آرمان به آن نگریست.
این آموزگار اعتقاد دارد که در این عصر، تنها آموزش و پرورش می تواند توسعه متوازن و همه بعدی جامعه را رقم زده و راه را برای رسیدن به اهداف متعالی، پایه ریزی و عملیاتی کند و بخش مهمی از این مهم بر عهده معلمان قرار دارد.