; ?>; ?> مردم سالاری آنلاين - حداقل رساندن دخالت دست در نشاکاری برنج - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

حداقل رساندن دخالت دست در نشاکاری برنج

24 فروردين 1399 ساعت 12:41

یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در توصیه‌های خود در مورد تولید محصولات کشاورزی در شرایط کرونایی، به ضرورت کم شدن دخالت دست در کشت برنج اشاره کرد و نسبت به استفاده از نیروهای بومی و گرفتن تست کرونا از آنها تأکید کرد.


یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در توصیه‌های خود در مورد تولید محصولات کشاورزی در شرایط کرونایی، به ضرورت کم شدن دخالت دست در کشت برنج اشاره کرد و نسبت به استفاده از نیروهای بومی و گرفتن تست کرونا از آنها تأکید کرد.
علی محمد شاعری در گفت‌وگو با ایسنا در مورد تأثیر ویروس کرونا بر محصولات کشاورزی گفت: در بخش کشاورزی، نیازمند تهیه دستورالعمل‌هایی جامع در مورد مبارزه با کرونا و ابلاغ آن به سراسر کشور هستیم. وزارت جهاد دستورالعمل‌هایی برای استان‌های شمالی فرستاده است. این دستورالعمل‌ها باید به تمام کشور ارسال شود.
این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه «کشت بهاره برنج در استان مازندران و گیلان آغاز شده است» گفت: لازم است که از کشت مکانیزه استفاده شود و دخالت دست در فعالیت نشاکاری برنج به حداقل میزان ممکن برسد. کاشت مکانیزه در اکثر اراضی با مقیاس بزرگ در حال انجام است. ستاد مبارزه با کرونا در هر استان باید امکانات لازم را در اختیار کشاورزان قرار دهد.
نماینده مردم نکا و بهشهر در مجلس ضمن تأکید به ضرورت استفاده از نیروهای بومی در کشت برنج گفت: نباید از نیروهای غیر بومی در این شرایط حساس استفاده کرد چرا که تردد و عبور و مرور را افزایش می‌دهد. قبل از آغاز فعالیت‌های کشاورزی تست کرونای افرادی که با محصول تماس دارند، گرفته شود.
شاعری در مورد مسائل مربوط به واردات و صادرات محصولات در شرایط کرونایی گفت: در مورد واردات برنج، مشکلی نمی‌بینم. هندوستان و پاکستان تنها صادرکننده نیستند. بسیاری از کشورها برنج تولید می‌کنند و آماده عرضه مازاد تولید خود در بازارهای جهانی هستند. البته با توجه به شرایط آب‌وهوایی امسال افزایش قابل توجهی در تولید برنج خواهیم داشت.
شاعری در پایان در مورد توان کشورمان در خودکفا شدن در زمینه تولید برنج گفت: یکی از راه‌هایی که می‌توان در شرایط فعلی از آن استفاده کرد، استفاده از اقلام پرمحصول است. ۲۵ درصد اراضی گیلان و مازندران، به کشت پرمحصول اختصاص داده می‌شود و ما می‌توانیم ۲۵ درصد دیگر از زمین‌ها را به کشت برنج یا غله دیگری اختصاص دهیم. ما به راحتی می‌توانیم در بخش برنج خودکفا شویم. واردات برنج ما ۸۰۰ هزار تن است و دو میلیون و ۲۰۰ تن را خودمان تولید می‌کنیم. یک برنامه خودکفایی کارشناسی شده می‌تواند ما را کاملا خودکفا کند. امیدوارم  وزیر جدید جهاد کشاورزی همه تلاش خود در این زمینه را به کار ببرد.


کد مطلب: 127183

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/127183/حداقل-رساندن-دخالت-دست-نشاکاری-برنج

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir