کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

توصیه های غذایی وزارت بهداشت درباره کرونا

11 اسفند 1398 ساعت 10:54

سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح همچون سایر عوامل زمینه‌ای مثل بیماری دیابت و بیماری‌های ریوی، می‌تواند عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلای افراد به کروناویروس باشد.


سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح همچون سایر عوامل زمینه‌ای مثل بیماری دیابت و بیماری‌های ریوی، می‌تواند عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلای افراد به کروناویروس باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی با بیان این مطلب، گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد. عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و بیماری‌های ریوی، می‌تواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد. 
وی افزود: کمبود دریافت ویتامین هایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش می دهد. کمبود آهن و کم خونی و کمبود ویتامین د هم موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود. 
عبداللهی ادامه داد: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد، میوه های حاوی ویتامین C  مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزی‌های دارای ویتامین C  مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C بدن را تأمین می‌کند. 
مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان کرد: به عنوان مثال روزانه یک عدد پرتقال یا 2 عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند. هویج و کدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A  هستند. 
بنابر اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، عبداللهی ادامه داد: این روزها همه افراد از کودکان زیر5 سال تا مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که کورتن مصرف می کنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
وی افزود: از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود. مصرف پیاز خام به  دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می شود. مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها اجتناب شود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و گفت: کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. از منابع غذایی این 2 ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات و سبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده کنید.
وی تصریح کرد: استرس و فشارهای عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی‌ها و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد.


کد مطلب: 124757

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/124757/توصیه-های-غذایی-وزارت-بهداشت-درباره-کرونا

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir