کدام چالش؟ صحبتهای سران اصلاح طلب و واکنش هوادارانشان نشان میدهد که آنها هم به مانند اصولگرایان اختلاف نظر دارند و اصولا اگر غیر از این باشد باید شک کرد.
اصولگرایان مشکلی با دولت ندارند
سايت خبری عصر ایران , 8 آبان 1391 ساعت 13:05
کدام چالش؟ صحبتهای سران اصلاح طلب و واکنش هوادارانشان نشان میدهد که آنها هم به مانند اصولگرایان اختلاف نظر دارند و اصولا اگر غیر از این باشد باید شک کرد.
مسعود میر کاظمی که وزارت نفت را در دولت احمدینژاد را تجربه کرده است و به عنوان یکی از سرلیستهای اصولگرایان وارد مجلس نهم شد با تاکید بر این که فضا آرام است و هیچ مشکلی بین اصولگرایان و دوات وجود ندارد ، به پرسشهای عصر ایران پاسخ میگوید:
*دولت عنوان اصولگرایی را یدک میکشد و زیر فشار اصولگرایان است. به عنوان چهرهای که از بدنه دولت خارج شده و وارد مجلس شدهاید، چرایی این پدیده را در چه چیزی میبینید؟
یعنی به نظرتان این همه اختلاف است که مصاحبه را با این سئوال شروع میکنید؟ من نمیدانم شما از کدام اختلاف نگران کنندهای سخن میگویید. دولت مسئولیتی بسیار سنگین را روی دوش خود دارد و دقیقا به همین دلیل است که باید فضا را به فضای آرام تبدیل کنیم. با این توضیحات دلیلی نمیبینم شما یا هر کس دیگری ادعا کنید که اصولگرایان با دولت خصومت دارند.
*مشاهدات موجود چیز دیگری را نشان نمیدهد، اینطور نیست؟
اختلافی وجود ندارد و من نمیدانم از کدام اختلافات حرف میزنید. واقعا تصور میکنید امکان دارد که در درون یک جریان سیاسی هیچ اختلاف سلیقهای نباشد؟
سئوال من از شما این است که اصلاح طلبان هیچ اختلافی با هم ندارند و در باره همه مسایل اشتراک نظر دارند؟ اینکه تشکل و افراد حاضر در یک سلیقه سیاسی در جاهایی نتوانند به سلیقه واحدی برسند، طبیعی است و نباید آن را بهانهای برای مشوش نشان دادن فضا قرار داد.
بهتر است به چنین مسایل حاشیهای و هزینه سازی دامن نزنید و اجاره بدهید مسئولین و دستگاهها در آرامش به فعالیت خود ادامه بدهند. تاکید من این است که اختلاف نظر امری اجتناب ناپذیر است.
* تاکید من هم این است که اختلاف نظر با چالش تفاوت دارد، اینطور نیست؟
کدام چالش؟ صحبتهای سران اصلاح طلب و واکنش هوادارانشان نشان میدهد که آنها هم به مانند اصولگرایان اختلاف نظر دارند و اصولا اگر غیر از این باشد باید شک کرد.
ببینید! وقتی یک دستگاهی اداره کشور را به عهده میگیرد، این طبیعی است که درباره نحوه مدیریتش حامیان و البته منتقدانی اظهار نظر کنند. همانطور که مجلس هم به مانند دولت منتقدانی دارد. شما نمیتوانید هیچ دولتی را بدون اینکه منتقدی نداشته باشد، تصور کنید.
*منتقد با مخالف فرق دارد.
اصرار شما مخالفت است و تاکید من هم اختلاف نظر، همین!
* اینکه بخشی از اصولگرایان بدنهای از دولت را متهم به انحرافی بودن میکنند، اختلاف نظر است یا چالش و حتی دعوا؟
خب! این هم نوعی از اختلاف است و اختلاف هم درجه بندی دارد و گاهی هم ممکن است به چالش هم کشیده شود.
اینکه عدهای حتی بدنهای از دولت را به اخلال هم متهم میکنند هم نمیتواند دلیلی منطقی بر اصرار شما مبنی بر فاصله اصولگرایان با دولتیها باشد. به هر حال انتقاداتی به گروهی از دولتیها وارد است و اگر غیر از این بود، جای تعجب داشت.
*حتی فضای اتهامی که بین برخی از چهرهها به وجود آمده است، مثل اظهاراتی که در چند وقت گذشته توسط رحیمی و پورمحمدی مطرح شده؟!
این اصلا نمیتواند اخلاقی باشد، اینکه افراد به این راحتی به هم اتهام میزنند، همه چیز را زیر سئوال میبرد. به هر حال کشور دستگاه قضایی دارد و به همین دلیل هر کس که خلافی مرتکب شد، حتما با او برخورد خواهد شد. به همین دلیل تاکید دارم که چنین اظهاراتی نه تنها افراد، بلکه سیستم اداره کشور را هم زیر سئوال میبرد. به همین دلیل توصیهام این است که افراد، مخصوصا مسئولان رده بالا از چنین رویکردی حذر داشته باشند تا خدای ناکرده بیاعتمادی عمومی خودنمایی نکند.
*برخی از دولتیها ادعا دارند دولت، دولتی برآمده از اصولگرایی نیست و به طور مستقل از مردم رای گرفته است.
قبل از جواب دادن به این سئوال باید ببینیم اصولگرایی یعنی چه؟ و اصولا چه چهرههایی را میتوانیم اصولگرا و متعهد به بایدها و نبایدهای اصولگرایی بدانیم؟ به همین دلیل اعتقادم این است که اصولگرا بودن یا نبودن دولت بحثی انحرافی است و نباید به مسایل اینچنینی توجه نشان داد. توجه به حاشیهها تنها نتیجهاش این خواهد بود که کارهای کشور را نتوانیم به خوبی انجام بدهیم.
کد مطلب: 12211