در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به سودان و حمله غیرقانونی به یک مجتمع تولید تسلیحات در این کشور ، رسانه های اسرائیلی در صدد برآمده اند ماجرا را به ایران مرتبط کنند.
کارخانه مهمات سازی در سودان متعلق به ایران بود
4 آبان 1391 ساعت 19:16
در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به سودان و حمله غیرقانونی به یک مجتمع تولید تسلیحات در این کشور ، رسانه های اسرائیلی در صدد برآمده اند ماجرا را به ایران مرتبط کنند.
به گزارش عصر ایران،در سال ۲۰۹۹ نیز جنگنده های اسرائیلی ، یک کاروان خودرو را در شمال سودان مورد هدف قرار دادند. پیشتر نیز آمریکا در سال ۱۹۹۸ ، کارخانه داروسازی شفا در سودان را بمباران کرده بود.
روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونت در مطلبی به قلم "رون بن شای" تحلیلگر نظامی مدعی شد کارخانه مهمات سازی سودان که بامداد دیروز چهارشنبه بمباران شد متعلق به ایران بوده است!
دولت سودان می گوید انفجار بزرگ در کارخانه مهمات سازی "یرموک" به دلیل حمله جنگنده های اسرائیلی صورت گرفت اما تل آویو از تایید یا تکذیب این موضوع خودداری می کند.
در گزارش یدیعوت آحارونت آمده است: ایرانی ها زبانه های آتش در کارخانه مهمات سازی در خارطوم را مشاهده می کنند. این کارخانه چهار سال قبل توسط ایران و برای تولید اسلحه در سودان ساخته شد.
این کارشناس صهیونیست ادعا کرد ایران با هدف کوتاه کردن مسیر ارسال سلاح برای حماس و حزب الله و شاید سوریه این کارخانه را در سودان تاسیس کرده بود.
روزنامه «هاآرتص» اسرائیل نیز به نقل از «مخالفان دولت سودان» گزارش داد این کارخانه در سودان به ایران تعلق دارد.
روزنامه "اسرائیل الیوم" نیز در گزارشی مدعی شده است سودان در سال های اخیر به مسیر اصلی انتقال اسلحه از ایران به حماس و حزب الله لبنان تبدیل شده است.
این روزنامه ادعا کرد اسلحه ایران از طریق دریا به سودان می رسد و از آنجا توسط صحرانشینان سینا به غزه قاچاق می شود.
بامداد چهارشنبه ، چهار فروند هواپیمای جنگی اسرائیل ، با ورود غیرقانونی به حریم هوایی سودان و در اقدامی تجاوزکارانه ، کارخانه اسلحه سازی یرموک را در حومه خارطوم ، پایتخت این کشور بمباران کردند.
در سال ۲۰۹۹ نیز ، جنگنده های اسرائیلی ، یک کاروان خودرو را در شمال سودان مورد هدف قرار دادند.
پیشتر نیز آمریکا در سال ۱۹۹۸ ، کارخانه داروسازی شفا در سودان را بمباران کرده بود. امریکایی ها مدعی بودند در این کارخانه ، تسلیحات شیمیایی تولید می شود ولی بازرسان سازمان ملل که بعد از بمباران از محل بازدید کرده بودند ، اعلام کردند که آنجا تنها یک کارخانه معمولی دارو سازی بود که آسپرین و داروهای متعارف دیگر تولید می کند.
کد مطلب: 11832