کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

فارسی نهمین زبان اینترنتی است

30 مهر 1398 ساعت 14:43

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: ما سه برابر عرب‌زبان‌ها مطالب فارسی در اینترنت داریم و فارسی نهمین زبان اینترنتی است.


معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: ما سه برابر عرب‌زبان‌ها مطالب فارسی در اینترنت داریم و فارسی نهمین زبان اینترنتی است.
به گزارش ایرنا، «سورنا ستاری» امروز (سه شنبه) در مراسم بنیاد ملی کارآفرینی محتوای دیجیتال اظهار داشت: استارت‌آپ‌ها از زیرزمین و گاراژها بیرون می‌آیند و داستان مشترکی دارند و بر این اساس، مراحل توسعه را طی می‌کنند.
وی بیان کرد: حوزه استارت‌آپ خیلی پول‌ساز است بنابراین باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشیم.
ستاری گفت: اگر در فرهنگ می‌بازیم یا در تجاری‌سازی مشکل داریم باید شرکت‌ها را تقویت کنیم و استارت‌آپ‌ها را توسعه دهیم.
«پیروز حناچی» شهردار تهران نیز در این مراسم گفت: در دوره حاضر در فضای شهری، سرمایه‌های ما ساختمان‌ها نیستند بلکه باید به زیرساخت‌ها و فراهم کردن فضای کسب و کار برای فعالان حوزه محتوای دیجیتال توجه کنیم.
وی افزود: با اقدامات صورت گرفته و حمایت‌های معاونت علمی و فناوری در حوزه‌های مختلف اقدامات تاثیرگذار خوبی برای توسعه زیست بوم نوآوری انجام شده است که در بخش کنترل مدیریت شهری هم می توان از آن بهره برد.
شهردار تهران گفت: سال 1396 مردم تهران در نظرسنجی، ترافیک و آلودگی را مشکل اصلی خود بیان کردند و بعد از آن شاهد بودیم برخی شرکت‌ها در فضای کسب و کار دیجیتال سرویس‌های حمل و نقل جدیدی همچون دوچرخه را به مردم معرفی کردند و از این طریق بخشی از مشکلات ما حل شد.
وی تاکید کرد: استارت‌آپ‌ها با فعالیت‌های هوشمندانه و نوآورانه خود در فضای شهری می‌توانند تاثیرگذار باشند و شهرداری نیز از این اقدامات حمایت می‌کند.
در ادامه این مراسم، بنیاد ملی کارآفرینی محتوای دیجیتال به عنوان نخستین نهاد توسعه اشتغال پایدار در رسته فناوری اطلاعات و ارتباطات ذیل برنامه اشتغال فراگیر، با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، پیروز حناچی شهردار پایتخت و مدیران و مسئولان عالی رتبه کشور و برخی از مدیران کسب وکارهای بخش خصوصی حوزه انیمیشن و استارتاپ‌های این حوزه رونمایی شد.
ایجاد مراکز خلاقیت‌، آموزش و توانمندسازی افراد مستعد در حوزه انیمیشن، راه‌اندازی شبکه ملی تولید محتوای دیجیتال، تولید محتوا با هدف توسعه بازار محتوا در بازارهایی نظیر تبلیغات، آموزش، سرگرمی، بین الملل، تولید محتوای محلی و ایجاد و توسعه شرکت‌های توانمند محتوای دیجیتال، عرضه محتوا در بازارهای بین‌المللی با تمرکز بر زبان‌های عربی، ترکی، کردی و بلوچی ....، شکل دهی اجزای زیست ‌بوم توسعه کسب و کار مبتنی بر محتوای دیجیتال و سازماندهی و پشتیبانی از بنگاه‌های کسب و کار در بخش‌های مختلف اقتصادی، در یک زیست‌ بوم هدایت شده مبتنی بر محتوای دیجیتال از جمله اهداف راه‌اندازی این بنیاد ملی به شمار می‌رود.


کد مطلب: 116935

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/116935/فارسی-نهمین-زبان-اینترنتی

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir