رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ۱۰ نفر از نجومیبگیران مدتی پول دریافت نکنند مملکت اداره میشود و دانشجومعلمان میتوانند ماهیانه حقوق اندک خود را دریافت کنند.
10نجومیبگیر حقوق نگیرند مشکلات حل است
10 مرداد 1398 ساعت 13:52
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ۱۰ نفر از نجومیبگیران مدتی پول دریافت نکنند مملکت اداره میشود و دانشجومعلمان میتوانند ماهیانه حقوق اندک خود را دریافت کنند.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ۱۰ نفر از نجومیبگیران مدتی پول دریافت نکنند مملکت اداره میشود و دانشجومعلمان میتوانند ماهیانه حقوق اندک خود را دریافت کنند.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجیبابایی در همایشی با عنوان «تحول در آموزش و پرورش با نسل جدید معلمان» که در پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، ضمن اظهار امیدواری در خصوص رونق و پیشرفت روز افزون دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: بهمن ماه سال ۱۳۹۱ اولین دانشجویان فرهنگیان را پذیرفتیم. بهار سال ۹۲ به پردیس فرهنگیان مشهد آمده و درجمع دانشجویان صحبت کردم. آنها به ۴۵درصد (درصد میزان کسر حقوق به خاطر خدمات رفاهی برای دانشجو معلمان) اعتراض داشتند که درنهایت طی پیگیریهایی لغو شد.
حاجیبابایی با اشاره به اینکه «دانشگاه فرهنگیان و مطالبات دانشجویان بسیار مهم است»، افزود: مطالبات دانشجویان باید در جهت شکوفا شدن و رشد دانشگاه باشد. دانشگاه فرهنگیان باید نسبت به دیگر دانشگاهها به میزان قابل توجهی از سطح بالایی برخوردار باشد.
وی گفت: تمام قوانین مربوط به دانشگاه فرهنگیان در اساس نامه آمده که در سطح عالی نوشته شده است اما یکی از انحرافات مهم اساسنامه ماده۲۸ است.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت: از دانشجویان انتظار داریم که مطالبات آنها، بالابودن سطح دانشگاه فرهنگیان نسبت به دیگر دانشگاهها باشد.
حاجیبابایی با اشاره به اینکه «فقط دو دانشگاه است که رئیس هیات امنای آن رئیس جمهور است و این دو دانشگاه دانشگاه فرهنگیان و تربیت مدرس است»، تصریح کرد: اساس اقتصاد مقاومتی و دانشبنیان، نیروی انسانی ماهر، کارآمد و دانشپژوه است که این نیروی انسانی دانشپژوه تنها در دستگاه منحصربهفرد دانشگاه، یعنی دانشگاه فرهنگیان است.
وی افزود: کسی که در آموزش و پرورش تدریس کرده باشد و در دانشگاه فرهنگیان تدریس کند. عموما از کسانی که در دانشگاه تدریس کرده است عملکرد بهتری دارد و در طی بررسیهایی نشان داده شده که بهترین اساتید دانشگاهها از آموزشوپرورش بودهاند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس ماده ۶۳ برنامه ششم، دولت مکلف است هر بودجهای که دانشگاه فرهنگیان بخواهد در اختیار دانشگاه قرار بدهد. در تهران یکی از جاهایی که بیشترین مخالفت را برای دانشگاه فرهنگیان داشتند دانشکدههای روانشناسی و علوم تربیتی بود.
وی بیان کرد: اساتید دانشگاه فردوسی را برای تدریس به دانشگاه فرهنگیان بیاوریم که این مورد نه تنها باعث ایجاد جنبه رقابتی میشود بلکه دانشجویان تفاوت تدریس را نیز متوجه میشوند و این راهی برای توسعه و پیشرفت است.
وزیر سابق آموزش و پرورش با اشاره به اینکه «ما در دوره ۴ ساله ۹۰ درصد مدارس را به یک نوبت در روز تغییر دادیم اما اکنون در دوره ۶ ساله، ۳۰ درصد مدارس دو نوبته شده است»، تصریح کرد: ارزش دانشگاه فرهنگیان بسیار بالا است به طوری که از هر۱۰ نفر در مصاحبه برای شرکت در دانشگاه فرهنگیان یک نفر قبول میشود.
حاجیبابایی گفت: اگر ۱۰ نفر از نجومیبگیران مدتی پول دریافت نکنند مملکت اداره میشود و دانشجو میتواند ماهیانه حقوق اندک خود را بگیرد. دانشجو۷۰۰ تومان حقوق میگیرد، بودجه کم میشود اما افرادی حقوق نجومی میگیرند در میزان بودجه تغییری ایجاد نمیشود.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «حتی اگر کل مملکت را خرج کنیم، باز هم ارزش دارد که معلم خوب تربیت شود»، اظهار کرد: در مجلس مصوب شده است که به هر حقوق بگیر ۴۰۰ هزار تومان به همراه ۱۰ درصد اضافه کنیم پس چرا به دانشجو معلمین ۱۰۰تومان اضافه شده است.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در مورد سند ۲۰۳۰ گفت: تعطیلی دانشگاه فرهنگیان یعنی احیای۲۰۳۰. بودن سند تحول بنیادین و قلب آن (دانشگاه فرهنگیان) یعنی نبودن سند ۲۰۳۰ . سند ۲۰۳۰ پاشیدگی فرهنگی و از هم پاشیدگی نظام آموزشی است.
وی ادامه داد: سند تحول بنیادین ۶ زیر نظام دارد که یکی از آن سند برنامه ملی بود که اجرا و اماده شده است. زیر سند دوم دانشجویان فرهنگیان است. این دو زیر سند حدود ۹۰ درصد سند تحول بنیادین را شامل میشود.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت: هر وزیری از سال ۹۲ آمده با این نیت آمده که خصوصیسازی انجام گیرد. در برنامه بودجه ۹۸ رئیس جمهور فقط یک جمله در خصوص آموزش پرورش گفت که آن فروش ۱۰ درصد آموزش و پرورش بود. اما باید این گونه باشد که خصوصیسازی هر جایی میتواند باشد بهجز مدارس.
حاجی بابایی خاطرنشان کرد: بزرگترین خطا در حق آموزش و پرورش این است که به بخش خصوصی داده شود. دشمن دانشگاه فرهنگیان خصوصیسازی است.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی افزود: تعلیم و تربیت را رها کنیم ۲۰۳۰ میشود و در مقابل اگر به آن پایبند باشیم سند تحول بنیادین میشود. سند تحول بنیادین به افرادی بانشاط نیاز دارد.
حاجی بابایی در مورد بیمه معلمان، دانشجو معلمان و بازنشستگان گفت: در این زمینه بالاترین هزینه در بیمه را مشهد با۱۰ میلیارد تومان داشته است.
کد مطلب: 112276