کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آمریکا یک قلدر زورگوی وحشی است

23 فروردين 1398 ساعت 15:20

سپاه بخشی از حکومت بوده و بخشی از حکومت یک کشوری که جزو سامان ملل است را نمی‌توان تروریست نامید. تروریست مربوط به دسته بی سرو سامانی بوده که به یک نظام وابسته نیست.


سپاه بخشی از حکومت بوده و بخشی از حکومت یک کشوری که جزو سامان ملل است را نمی‌توان تروریست نامید. تروریست مربوط به دسته بی سرو سامانی بوده که به یک نظام وابسته نیست.
 
به گزارش ایسنا-‌منطقه خراسان، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امروز در خطبه‌های عبادی-‌سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، ضمن تبریک اعیاد شریفه شعبانیه و میلاد مسعود ابی عبدالله حسین(ع)، قمر بنی هاشم(ع) و امام چهارم وارث انقلاب کربلا، اظهار کرد: در این ایام پر مسرتی که گذشت، روز سوم شعبان، ولادت با سعادت سیدالشهدا(ع) بود که امام بزرگوار از سال اول انقلاب این روز را روز پاسدار نامیدند و روز سوم شعبان به عنوان روز پاسدار در پهنه 40 ساله در بین مردم جریان داشته است.
 
 
 
وی افزود: علت اینکه امام بزرگوار روز سوم شعبان را روز پاسدار اعلام کردند به خاطر دو خصوصیتی که در وجود اقدس سیدالشهدا(ع) قرار داشت، است و از همان اول امام به قشر پاسدار و جریان سپاه این خط را دادند که باید این دو ویژگی هم در قاموس زندگی فرد فرد پاسدار و سپاه حاکم باشد و هم در دورنمای حرکتی این نهاد مقدس باید این دو خصوصیت وجود داشته باشد.
 
 
 
علم‌الهدی با بیان اینکه خصوصیت اول اینکه در منطق انقلابی سیدالشهدا(ع) موازنه قدرت وجود نداشت، عنوان کرد: یعنی 120 هزار نفر در مقابل 120 نفر بودند و هر یک نفر در برابرش هزار نفر بود. وجود مقدس سیدالشهدا(ع) در جنگ با کفار موازنه قدرت را رعایت نکرد که آیا می‌شود یک نفر با هزار نفر بجنگد یا نه؟ پاسدار و سپاه باید این خاصیت را داشته باشد. در تقابل با دشمن و خط دفاع از اسلام و پاسداری از انقلاب به هیچ عنوان توانمندی دشمن در جهت تجهیزات، تسلیحات و عده و عده نباید مورد ارزیابی قرار بگیرد. پاسدار و سپاه باید سر به خدا سپرده در مبارزه و خط دفاع از اسلام جلو رود.
 
 
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: جهت دومی که در قاموس زندگی سیدالشهدا(ع) وجود داشت و امام بزرگوار نظرشان این بود که این جهت دوم در جریان زندگی فردی پاسدار و سپاه به عنوان یک اصل به صورت قطعی قرار بگیرد، مرزنشناسی ایثار بود. اینکه در مقام ایثار تا کجا باید حرکت کرد؟ تنها با دادن جان و مال کافی است؟ تنها در طول زندگی در عمق خطر رفتن و خطرپذیری کافی است؟ باید تا آنجا رفت که در مرزنشناسی ایثار وجود مقدس سیدالشهدا(ع) رفت تا جایی که بچه شیرخواره را به ایثارگری و فداکاری بیاورد. این مرز ایثار است. پاسدار و سپاهی در ایثارش مرزنشناس بوده و هیچ حد و مرزی برای او وجود ندارد.  
 
 
 
وی بیان کرد: 40 سال نهاد مقدس سپاه پاسداران و قشر پاسدار انقلاب در این نظام و کشور این دو خصوصیتی را که امام از سیدالشهدا(ع) به عنوان خط پاسداری به پاسدار دادند و روز سوم شعبان را روز پاسدار اعلام کردند، در طی 40 سال برنامه کاری سپاه و جریان پاسدار در مقابل چشم این مردم وجود داشت. در هیچ زمان نه در دوران هشت سال دفاع، نه در توطئه‌ها و فتنه‌ها و نه در درگیری‌ها، برای جریان فکری و اندیشه‌ای سپاه مساله ارزیابی قدرت و امکانات دشمن مطرح نشد. آن روزی مقابل دشمن ایستاد که یک گلوله توپ نداشت یا خروش دشمن از موشک سپاه برآمده و اظهار وحشت و عجز می‌کند.
 
 
 
علم‌الهدی با اشاره به اینکه جریان‌هایی که در طول هشت سال دفاع مقدس یا دفاع از حرم، نهاد مقدس سپاه و پاسداران انجام دادند، اگر ارزیابی کنیم همان خط سیدالشهدا(ع) بود، تصریح کرد: برای ایثار مرز نمی‌شناختند. قدرت دشمن را در نظر نگرفته بودند و خودشان نیز مرزنشناس بودند. حتی در برخی موارد در دوران دفاع مقدس در جمعیتی که به دشمن حمله کرده بودند، دو نفر بودند که همان دو نفر رها نمی‌کردند و ایثارگری کرده و جنگ را ادامه می‌دادند. داستان‌های شهدا از نهاد سپاه پاسداران در کتاب‌ها نوشته شده است.
 
 
 
امام جمعه مشهد اضافه کرد: 40 سال مردم ما این دو خاصیت را در سپاه ناظر بودند که هیچ قدرتی جلودار سپاه نیست و ارزیابی هیچ توانی نیز جریان سپاه و پاسدار را از دفاع و مقابله با دشمن مانع نمی‌شود. مردم خاصیت دوم را نیز در عرصه‌های خدماتی و دفاعی ناظر بودند. کار سپاه و پاسدار مرز ندارد. تا کجا در  خط خدماتی رود، تا جایی که بگویند نمی‌شود، در فرهنگ سپاه نشد ندارد. در عرصه‌های دفاعی تا کجا رود، تا جایی که همه چیزش را دهد. حتی اگر بتواند بعد از شهادت با یک ایثارگری  و جان دادن هم مساله‌ای را ایجاد کند باز هم ایستاده و مقاوم است.
 
 
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 40 سال مردم این وضع را در سپاه دیدند اما زمانی که یک دیوانه غول بی شاخ و دمی مثل رئیس‎‌جمهور آمریکا به سپاه توهین می‎کند، ملت می‌خروشد زیرا 40 سال مردم تجربه دارند و در عرصه دفاع و خدمت سپاه را با این دو خاصیت امام حسین(ع) دیدند و شناختند لذا مردم به خروش در می‌آیند.
 
 
 
وی با بیان اینکه این حرکت احمقانه‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا انجام داد، اگر به منظور مصرف داشتن این حرکت در داخل کشور بود، شکست ذلت‌باری خورد، عنوان کرد: قصه به عنوان یک اهانت و تحقیر نسبت به سپاه در آمد اما این طرف مانور محبوبیت سپاه در برابر چشم همه جهانیان به وسیله ملت نمایانده شد. سپاه پاسداران به عنوان محور اقتدار این نظام قدرتمند و قدرت‌مدار و نیز ایثارگر بود و دنیا نیز قدرت و ایثار سپاه را تشخیص داده بود، اما این محبوبیت عظمیی که سپاه در دل ملت و در عمق جان‌های مرد و زن ملت داشته است، این را دنیا ندیده بود.
 
 
 
علم‌الهدی افزود: جسارت و حماقت رئیس‌جمهور آمریکا این را در عرصه مانور به دنیا نشان داد و مانور محبوبیت سپاه در داخل کشور به وجود آمد. اگر رئیس‌جمهور آمریکا این جسارت احمقانه را به این منظور انجام داده که راهی را برای خود در عرصه‌های بین‌المللی برای تجاوز به عنوان برخورد با سپاه در مملکت باز کند، این حماقت بیشتری است. کشورهای دنیا آمریکا را محکوم کردند.
 
 
 
امام جمعه مشهد بیان کرد: سپاه بخشی از حکومت بوده و بخشی از حکومت یک کشوری که جزو سامان ملل است را نمی‌توان تروریست نامید. تروریست مربوط به دسته بی سرو سامانی بوده که به یک نظام وابسته نیست. همه محکوم کردند که یک حرکت غیر قانونی و یک تخلف از قرارهای بین‌المللی است که بخشی از حکومت را تروریست بگویند، بیشتر آبرویش در دنیا رفت و برایش آبروریزی جهانی و بین‌المللی به وجود آمد و ثابت کرد که آمریکا یک قلدر زورگوی وحشی تا دندان مسلح گزنده‌ای در روی کره زمین است که تمام اصول روابط بین‌الملل را زیر پا می‌گذارد و به بخشی از حکومت تروریست می‌گوید.
 
 
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن تشکر از نهاد سپاه، ارتش نیرومند قوی و دلاور، تمام دستگاه‌های مختلف کشور و عمدتا مردم در انجام حرکت موحدانه در برابر حادثه سیل در بخش عظیمی از کشور، تصریح کرد: نهاد سپاه پیشروی خود را در این جبهه به خوبی نشان داد و پشت سر نهادهای حکومتی و دولتی با همه قدرت و مردم شرافتمند این نظام و کشور نمایشی را از وحدت، همدلی، یکپارچگی، احساس و عاطفه در برابر چشم دنیا نشان دادند. سیل یک آفت و حادثه بود و خانمان‌ها را براندازی کرد اما در حاشیه آن یک نعمت ارزشمندی بود که این وحدت، همدلی و قدرت عظیم مردمی را نشان داد.
 
 
 
وی ادامه داد: آن روز که شهر پلدختر را آب گرفته بود، زمانی که بسیجی‌ها آمدند، مردم پلدختر فریاد زدند، لشکر بسیج و حزب‌الله آمد و تا خانه‌ها را تمیز نکردند که هنوز نیز مشغول هستند، دست برنداشتند. همه مردم از جا جنبیدند. اینکه یک مرتبه سیل در شیراز می‌آید و مسافری را ویران می‌کند، یک مرتبه همه مردم شهر به پا می‌خیزند، پناه می‌دهند و پذیرایی می‌کنند، این حرکت عظیم مردمی در شیراز است.
 
 
 
علم‌الهدی اضافه کرد: بالاتر از آن در اهواز بود که گفتند سیل به شهر می‌آید و تمام مردم شهر سیل‌بند می‌بندند که سیل نیاید، این نمایش این است که دشمن و آمریکا ببیند، اگر روزی به مردم گفتند دشمن می‌خواهد وارد شهر شما شود، علاوه بر نیروی نظامی، همه مردم با دشمن مقابله می‌کنند. این دفاع مردم در برابر سیل نیست، در برابر سیل دشمن نیز مردم همین‌گونه مدافع هستند و جوانان ما دفاع می‌کنند و مردانه می‌ایستند.
 
 
 
امام جمعه مشهد بیان کرد: با وجود فاصله بین خراسان با لرستان و خوزستان، اکنون آستان قدس در آق‌قلا و لرستان با همه قدرت توانمندانه فعالیت می‌کند. چندین اتوبوس از طلاب حوزه علمیه مشهد به لرستان رفتند تا خانه‌های مردم را از گل و لای پاک کنند و با خود امکانات بردند. موکب‌های اربعین حسینی در مشهد و خراسان، در مناطق سیل‌زده موکب زدند و نان و غذا به مردم سیل‌زده می‌دهند. از خراسان که نقطه نهایی شمال شرق کشور است به جنوب و غرب کشور می‌رود. یکپارچگی این است که مانوری در مقابل دنیا است که یکپارچگی محفوط بوده و اگر در گوشه مملکت حادثه‌ای ایجاد شود، مردم در نقطه مقابل آرام بنشینند، مردانه مقاومت می‌کنند.
 
 
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران امام رضا(ع) مسئولیت منطقه عظیمی را از آق‌قلا به عنوان استان معین در نظر گرفته است. استاندار عملگرای محبوب ما به عنوان استان معین با تمام امکانات وارد این عرصه شدند و فعالیت می‌کنند. از مسئولان دولتی هم تشکر می‌کنیم. قضیه سیل دو تجربه بود.
 
 
 
وی بیان کرد: یک تجربه اینکه در جریان سیل مسئولان دولتی و وزرا همه وارد عرصه شدند و به عنوان یک مجاهد و حرکت جهادی به مردم رسیدند و مسائل اولیه فنی که باید با امکانات دولتی حل شود، وارد عرصه شدند و هر وزیری آمد، تمام عوامل او با همه تجهیزات جهادگرانه به میدان وارد شد. این یک تجربه است. اگر در حل مشکلات معیشتی مردم همین‌گونه وسط بیایید و کار جهادی کنید، هر وزیری در مشکلات معیشتی خود را مسئول بداند و وارد مجاهده شود، همه تشکیلات برای خدمت مردم به دنبالش می‌آیند.
 
 
 
علم‌الهدی اضافه کرد: تجربه دوم، تجربه مردمی است که مردم سیل را کنترل و مدیریت کردند، در مسائل و مشکلات معیشتی و اقتصادی که به عنوان یک درد بی‎درمان کشور ما را فراگرفته و روزافزون است، همه ما به عرصه بیاییم و نگذاریم در این شهر یک خانواده شب گرسنه بخوابد، از فقر در رنج آسیب بییند و کالاهای اساسی با نرخ‌های گران عرضه شود. دولت و ملت با هم بیایند، یک جا با هم آمدید اثر کرد، پس مسئولان دولتی خود در عرصه بیایند و مردم خود در عرصه بیایند و مشکلات اقتصادی و معیشتی را اینگونه حل کنیم. 


کد مطلب: 105850

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/105850/آمریکا-یک-قلدر-زورگوی-وحشی

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir